Cele mai spectaculoase locuri din lume pe care să le vezi de sus

Eşti un împătimit al înălţimilor şi al priveliştilor aeriene? Iată câteva dintre cele mai spectaculoase locuri din lume pe care să le vezi de sus!

Sky diving peste Insulele Dubai, Emiratele Arabe Unite

Pentru cea mai bună privelişte asupra unuia dintre cele mai extreme orașe din lume, va trebui să te arunci dintr-un avion. Pe măsură ce adrenalina te cuprinde, pregătește-te să fii impresionat: la 13.000 de metri sub tine, futuristul Dubai își arată minunile, zgârie-nori, deșertul aspru și frunzele cu muchii nisipoase ale Palm Jumeirah care se întind în oceanul turcuoaz.

Aruncă o privire de pe The Peak, Hong Kong

În Hong Kong, nu vei duce lipsă de ocazii de a ajunge la înălţime. În oraşul plin de zgârie nori, panoramele aeriene sunt la tot pasul. Cu toate acestea, una dintre cele mai bune priveliști este cea de pe The Peak (Vârful), cel mai înalt munte din Hong Kong. O plimbare în jurul muntelui împădurit oferă cele mai bune imagini ale peisajului urban plin de zgârie-nori, precum și priveliști ale portului plin de viață și ale insulelor din împrejurimi.

Zboară cu parapanta peste Wengen, Elveţia

Renunță la schiuri pentru o excursie palpitantă cu parapanta peste Wengen, un sat montan din Elveția, renumit pentru priveliștile sale aeriene. Vei găsi aici un peisaj alpin unic: case fermecătoare ca nişte cutii de ciocolată și vârfuri de munți înghețate. Vara, versanții luxurianți contrastează cu vârfurile acoperite de zăpadă ale masivului Jungfrau. Priveliștile de iarnă sunt și mai uluitoare, dezvăluind un peisaj acoperit de zăpadă incredibil de fotogenic.

Vezi Marea Barieră de Corali din elicopter

Vizibilă din spațiu, Marea Barieră de Corali este formată din 2900 de recife individuale, 900 de insule și nenumărate căi nisipoase. Vederea din spațiu este inaccesibilă pentru majoritatea dintre noi, dar zborurile cu elicopterul oferă privelişti la fel de impresionante ale acestei minuni naturale. Urcă-te într-un zbor în Cairns, de unde vei aluneca peste oceanul nesfârșit colorat în indigo și vei vedea vârtejurile de nisip auriu ale Whitsunday.

Zboară peste Cascada Angel, Venezuela

Având de nouăsprezece ori înălțimea Cascadei Niagara, Cascada Angel (979 m) este cea mai înaltă cascadă din lume. Cascada se formează de pe Auyán-tepui, unul dintre munţii care domină peisajul junglei de aici, iar cel mai bun mod de a o vedea este, fără îndoială, din aer. Privind râul Churun ​​curgând peste marginea muntelui, este ușor de înțeles de ce localnicii îl numesc „cascada din cel mai adânc loc”.

Privește Londra de sus din The Shard

Străpungând dramatic cerul Londrei, The Shard (1017 m) este cea mai înaltă clădire din Europa de Vest. Cu platforme de vizionare aflate la o înălțime de 800 de metri deasupra capitalei, Shard depășește cu ușurință alte puncte de observație din oraș. Și, odată cu înălțimile amețitoare, vin 40 de mile de imagini uluitoare – o panoramă a Londrei care bifează cele mai mari obiective ale ei, de la Tower Bridge până la London Eye.

Zboară cu parapanta peste Ölüdeniz, Turcia

Coasta Turquoise are mai mult de oferit decât plajele superbe. Stațiunea Ölüdeniz a fost clasată în mod constant drept unul dintre cele mai bune locuri din lume pentru parapantă. Zborurile cu parapanta se lansează în mod regulat de pe Babadag (Muntele Tatălui) de 1960 m înălțime, coborând încet spre arcul auriu de nisip care se curbează de-a lungul lagunei azurii a faimoasei staţiuni.

Dacă toate acestea ţi-au trezit pofta de înălţimi dar nu ai mai avut astfel de experienţe şi simţi că ai nevoie de o iniţiere, atunci un zbor cu avion – Brasov este exact ce ai nevoie pentru a-ţi testa limitele.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu