26 cele mai bune cadouri care sunt de fapt experiențe de neuitat

Provocare: aduceți mai multă fericire în viața celor dragi, alegând un cadou care este o experiență în loc de un obiect material.

Dacă aveți nevoie de o idee pentru un cadou cu adevărat special și de neuitat pentru o persoană iubită, alegeți o experiență în loc de mai multe lucruri. De ce? S-a dovedit deja de multe ori că experiențele ne fac mai fericiți decât obiectele și că această fericire durează mai mult.

În căutarea darului perfect vă invit să parcurgeți următoarea listă de idei :

1. Bilete la operă / teatru / spectacol (cu cele mai bune locuri, desigur).

2. Călărie la apus de-a lungul plajei.

3. O zi într-un centru spa. Sau, și mai bine, la o piscină încălzită în aer liber când este iarnă afară. Ridicați miza aducând si un termos cu ceai fierbinte sau ciocolată caldă

4. Un masaj, de preferință însoțit de un pahar de vin bun.

5. O carte provocatoare care te va pune pe gânduri.

6. O carte plină de provocări pentru călătorii inedite.

7. Degustare de vinuri. Degustare de bere Degustare de whisky Degustare de ciocolată.

8. O excursie surpriză într-un loc în care cei dragi visau mereu să ajungă

9. Bungee jumping

10.  Zbor cu parapanta – un zbor în tandem.

11. O zi la un club de jocuri de masă.

12. O vizită la escape room.

13. Un „cupon” care promite destinatarului ca într-o zi din viața acestuia poate face tot ce vrea.

14. O cină la un restaurant cu o astfel de bucătărie exotică încât nu puteți pronunța niciun element din meniu și trebuie să indicați neputincios bucatele pentru a le comanda.

15. O zi întreagă la un parc tematic.

16. Un zbor cu balonul cu aer cald

17. O zi pe un iaht / barcă cu multă șampanie și un playlist cu muzica preferată.

18. O noapte de cocktail la un bar pe acoperișul unei clădiri cu priveliște la întregul oraș.

19. Un picnic de noapte.

20. O ședință foto profesională.

21. Dacă ziua de naștere a persoanei are loc pe parcursul unei luni reci, duceți-o pe plajă pentru o schimbare. Sau duceți-o pe un munte acoperit de zăpadă dacă nu a văzut niciodată zăpadă.

22. O petrecere în tren. Rezervați un compartiment întreg pentru voi doi sau pentru o grămadă de prieteni. Adu bunătăți și băutură pentru toată lumea și lasă petrecerea să înceapă.

23. O drumeție pe munte. Ascundeți în rucsac o cutie cu un tort minuscul și o sticlă de șampanie. Când ajungeți în vârf, deschideți șampania și aprindeți lumânările deasupra tortului (probabil că va trebui să cumpărați lumânări care nu se sting, deoarece vârfurile de munte sunt locuri cu vânt).

24. Reuniți persoana care își sărbătorește ziua de naștere cu un vechi prieten care trăiește în străinătate / departe. Aranjați în secret sosirea prietenului și, sub pretextul unei cafele casual cu dvs., faceți întâlnirea surpriză să se întâmple.

25. Un horoscop personalizat (dacă persoana este pasionată de astrologie). Înlocuiește cu o meditație personală ghidată, o sesiune de coaching personal sau orice altceva care să se potrivească sufletului prietenului tău.

26. O lecție de dans.

Dacă crezi ca niciuna dintre aceste idei nu este potrivită pentru persoana dragă, nu îți rămâne decât să achiziționezi unul dintre voucherele activități care îi oferă destinatarului șansa de a-și alege singur, în funcție de preferințe, la ce activitate vrea să ia parte.

„Viaţa e un cadou. Nu uita să o trăieşti.”- Nicola Yoon

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu