TOP 5 lucruri pe care să le faci pentru ca nunta ta să fie cât mai specială

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente care are loc în viața oamenilor, motiv pentru care organizarea acesteia poate fi ceva mai dificilă. Mai mult decât atât, dacă ai început deja planificarea acesteia, îți vei dori ca evenimentul tău să fie cât mai special și să existe cât mai multe idei inedite. 

Fie că optezi pentru un eveniment mai restrâns, fie pentru unul cu mult mai mulți invitați, există câteva lucruri pe care le poți face astfel încât să-ți transformi nunta într-o experiență memorabilă.  

Iată ce idei poți să pui în practică la marele eveniment:  

  1.   Mărturii deosebite

Un prim lucru pe care îl poți face astfel încât să adaugi un plus de personalitate nunții tale este să oferi invitaților tăi un mic cadou, sub forma unei mărturii, atunci când plecă de la nunta ta. Acestea trebuie să reprezinte personalitatea cuplului și să fie un element care să le aducă aminte mereu de eveniment. Acestea pot fi poze, mici plăntuțe sau chiar borcane cu bunătăți, precum mierea.  

  1.   Locație unică

Dacă îți dorești ca nunta ta să iasă din tipar, atunci optează pentru o locație mai deosebită atât pentru cununia civilă și religioasă, cât și pentru petrecerea de după. Poți opta pentru un eveniment pe plajă sau pe malul unui lac sau poți alege să mergi către polul opus și să îți organizezi nunta într-o locație de tip hambar, înconjurată de pădure. 

  1.   Mâncare și băutură netradiționale

Alegerea unor tipuri de mâncare și băutură se numără printre cele mai importante lucruri de la o nuntă, așa că va trebui să acorzi o atenție deosebită acestui aspect. Dacă vrei să-ți surprinzi invitații, atunci poți opta pentru un meniu care să nu fie tradițional, inspirat din preferințele tale și ale partenerului tău. Mai mult, în ceea ce privește băutura, poți opta pentru un cocktail bar, care să conțină diverse băuturi rafinate, dar și o gamă de bere la sticlă, precum cele de pe auchan.ro. Astfel, vei avea variante pentru toate gusturile.

  1.   Decoruri 

Decorurile pot transforma complet atmosfera nunții tale și pot crea o ambianță magică. Investește într-un decor spectaculos, care să reflecte stilul și tema nunții tale. Poți opta pentru flori extravagante, lumini ambientale sau instalații artistice impresionante. Fii atent la detalii și asigură-te că decorurile sunt armonizate între ele, creând astfel un mediu estetic și inedit pentru nunta ta. 

  1.   Photocorner 

Nu uita că fiecare invitat va dori să își creeze amintiri și să facă cât mai multe poze. Asigură-te că în locație există panouri sau locuri special amenajate cu detaliile nunții tale. 

Așadar, pentru ca nunta ta să fie cât mai specială, este important să pui accent pe detalii și să aduci elemente personalizate și inedite în eveniment. De la alegerea unei locații unice până la decoruri spectaculoase și un program inedit, fiecare aspect poate contribui la crearea unei nunți cu totul speciale.

 

Sursa foto: pexels.com

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu