Sfaturi pentru a-ti face casa sa se simta mai bine din punct de vedere mental

Pandemia si telecommutarea au facut din casa noastra locul in care petrecem mult mai mult timp decat inainte. Prin urmare, conform studiilor efectuate in Spania, decorarea si atmosfera influenteaza foarte mult starea noastra de spirit.

Este necesara o amenajare interioara care sa ne insoteasca, sa ne imbunatateasca optimismul, sa favorizeze telemunca si, in cele din urma, sa ne faca sa ne simtim mai bine.

Prin urmare, trebuie sa incepem sa acordam mai multa atentie anumitor detalii ale decorarii spatiilor noastre si sa vedem cum cu unele atingeri il putem imbunatati pentru a ne simti confortabil, fericit si optimist. Vezi si o Garsoniera, decomandata, Sky Garden Tower, Soseaua Oltenitei.

Ganditi-va la casa ta

Pentru Alberto Torres, designer de interior:”primul lucru pe care trebuie sa-l facem este sa ne ascultam si sa stim ce ne aduce fiecare dintre elementele pe care le avem in jurul nostru, pentru ca ceea ce ne fac sa simtim ne va influenta in mod direct senzatiile. Este posibil ca acest lucru sa insemne redecorarea unei incaperi sau renovarea stilului intregii case.” Desi uneori, va fi suficienta o canapea confortabila si pufoasa sau un dulap in care intra toate hainele tale.

Primul lucru pe care il vedeti

Pentru a te simti mai bine acasa decat oriunde altundeva, ai nevoie de o primire calduroasa. De aceea, holul sau primul lucru pe care il vezi cand deschizi usa este foarte important. Un loc ordonat, cu un loc unde sa lasi cheile, portofelul sau telefonul mobil triumfa intotdeauna.

Ce este necesar

Incearca sa te inconjori de lucrurile potrivite care iti plac, evitand intotdeauna acumularea si excesul. In primul rand, fa o curatare buna si arunca, vinde sau doneaza tot ceea ce nu folosesti sau nu iti da vibratii bune.

Gasiti echilibrul

Este necesar ca mediul sa aiba atat un echilibru personal, cat si unul spatial, adica un echilibru intre dimensiunea mobilierului si dimensiunile spatiului.

Creeaza atmosfera

Pentru a va simti bine, este necesar sa creati o „atmosfera” buna. Pentru a realiza acest lucruam deschis ferestrele, am ventilat si am lasat soarele sa intre in fiecare zi. Nu ai in jurul tau obiecte care nu iti plac, chiar daca sunt cadouri. Pune ceea ce aduce inapoi amintiri bune si iti face bine. Pune muzica si luminati-va mediile cu caldura.

Casa noastra este casa noastra… Prin urmare, este foarte important ca casa noastra sa reflecte cine suntem ca indivizi. Este important sa ne putem simti ca acasa si sa credem ca este un refugiu. Toate acestea se pot face intr-un mod simplu. Este pur si simplu prin decorarea pe care o alegeti. Prin urmare, este o idee buna sa dedicati mult timp acestei sarcini. Inspira-te aici despre cum sa-ti decorezi noua casa.

DECORAREA FIECAREI CAMERE

Toate casele au camere diferite. Aceste camere ar trebui, de asemenea, sa fie decorate in moduri diferite. Dormitorul dublu trebuie sa fie decorat diferit de cel al copiilor. Prin urmare, este important sa aveti o strategie pentru fiecare camera.

MOBILIER IN FUNCTIE DE DIMENSIUNE

Avem case diferite si toate sunt de dimensiuni diferite. Prin urmare, este, de asemenea, diferit in functie de spatiul pe care il avem. Exista o diferenta de spatiu de la un apartament la o casa. De obicei, trebuie sa va ganditi creativ atunci cand vine vorba de camere mici. Acest lucru poate insemna, printre altele, ca dormitorul ar trebui sa fie mobilat cu un pat mai mic, mai degraba decat un pat dublu. Este vorba despre a te gandi la ceea ce ai spatiu pentru.

FA UN DECOR PERSONAL

Cand vine vorba de designul interior, este important sa-l faci personal. Daca ai o casa noua, este important sa ii dai o anumita personalitate. Daca nu-i dai personalitate, atunci nu te vei simti niciodata ca acasa. Exista mai multe metode pentru a face casa ta mai personal.

Una dintre ele este prin imagini. Imaginile sunt o modalitate foarte buna de a arata cine locuieste aici. In acelasi timp, exista, de asemenea, multe amintiri care pot fi bine sa aiba in jur de pe o baza de zi cu zi.

INSPIRA-TE… PENTRU DECORAREA CASEI

Exista multe surse de inspiratie pentru designul interior. Toate sunt o idee grozava atunci cand vine vorba de decorare. Cu doar cateva clicKuri pe Internet, puteti gasi o multime de inspiratie. Nu conteaza ce camera este. Prin urmare, este intotdeauna o idee buna sa cautati pe web. In acest fel, puteti descoperi cu usurinta si ceea ce va place si nu va place.

INSPIRATIE DE LA ALTII

Cautam in mod constant inspiratie. Acest lucru este valabil si atunci cand suntem acasa impreuna. Asadar, este usor sa te inspiri unul de celalalt si sa vezi ce functioneaza in alte case. In acest fel, il puteti muta in propria casa si puteti vedea cum arata

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu