Ai grija unei constatari EuroIns? Iata sfaturile unui centru daune de top!

Este de la sine inteles ca, dupa ce ai fost implicat intr-un accident in trafic (fara victime), principala ta grija este realizarea unei avizari si constatari EuroIns – in cazul in care esti asigurat de catre aceasta entitate. De altfel, nu prea ai multe alte lucruri de facut, dupa cum vei vedea in cele ce urmeaza.

Desi motivele accidentului pot fi diverse, avizarea si constatarea unei daune se realizeaza mai mereu la fel. Totusi, exista cateva lucruri in plus care ar trebui facute si care te pot ajuta sa mai elimini din grija unei constatari – iata care sunt acestea, sub forma de sfaturi de la un centru daune de top!

Pastreaza-ti calmul si nu intra in panica!

Fiecare dauna are o rezolvare, iar in functie de politele de asigurare pe care le masina ta le are, daunele tale vor fi rezolvate in totalitate. Un accident in trafic, fara victime, nu este un motiv de ingrijorare, indiferent de starea autovehiculului tau.

Pana la urma, trebuie sa te bucuri ca nimeni nu a fost ranit si ca poti avea grija acum de masina ta si de completarea corespunzatoarea a unei constatari EuroIns, desigur.

Verifica politele de asigurare ale masinii – ar trebui sa fie prezente!

Politele de asigurare, fie RCA, fie CASCO (dupa caz), ar trebui sa fie prezente in permanenta in interiorul masinii tale. In cazul unei daune, numarul de contact al asiguratorului se afla in aceste polite. Totodata, completarea unei constatari amiabile necesita anumite date din politele de asigurare ale masinii.

In acelasi timp, daca nu se completeaza o amiabila si este chemata politia la fata locului – caz in care scapi complet de grija unei constatari EuroIns – echipajul de politie tot iti va cere o dovada a asigurarii autovehiculului.

Incearca sa inchei un formular de constatare amiabila!

Daca nu sunt victime iar cei doi soferi ajung la o intelegere comuna – anume solutionarea daunelor de catre asiguratori – atunci este recomandata incheierea unui formular de constatare amiabila. Acesta marcheaza faptul ca ambii soferi sunt de acord sa lase problema pe mainile asiguratorilor.

Nu uita ca acest formular nu implica recunoasterea vinovatiei! Prin semnarea sa, pur si simplu esti de acord ca, dupa completarea unei constatari EuroIns, asiguratorul sau centrul de daune profesionist se va ocupa de evaluarea dosarului tau.

Ai grija unei constatari EuroIns Iata sfaturile unui centru daune de top1

constatari Euroins

Avizeaza dauna in cel mai scurt timp posibil!

Nu in ultimul rand, tine minte ca avizarea daunei (anume notificarea acesteia catre un centru de daune sau asigurator) trebuie facuta cat mai repede dupa producerea accidentului. Dupa realizarea avizarii, ai la dispozitie 3 zile sa completezi formularul unei constatari EuroIns sau sa faci acest lucru telefonic/online.

Ti-au fost utile aceste sfaturi? Acum stii cu siguranta ce ai de facut dupa producerea unui accident in trafic – si mai ales cum sa-ti pastrezi calmul. Totusi, daca esti de parere ca este posibil sa ai nevoie de mai multe informatii, poate chiar de consultanta in completarea dosarului tau de dauna, atunci poti colabora oricand cu centrul profesionist de daune CarsInv.

Acesta are un service incorporat, astfel masina ta poate fi reparata chiar in incinta centrului de daune unde te vei ocupa de realizarea unei constatari EuroIns – din confort pentru soferi!

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu