Masaj complet al corpului: relaxare profunda din cap pana in picioare

Un masaj body to body este oferit de o maseuza tantrica priceputa si frumoasa, ce isi foloseste mainile si corpul in toata procedura acestuia. Aceasta se concentreaza pe masarea corpului cu ulei si isi propune sa ofere o experienta senzuala perfecta, astfel incat partenerul sa se simta foarte relaxat.

Terapeutul foloseste de obicei ulei pentru masarea corpului, apoi isi foloseste mainile pentru a oferi atingeri placute senzuale si devine si mai placut atunci cand incepe sa isi foloseasca intreg corpul. Intregul proces se bazeaza pe tehnici de masaj vechi ce se concentreaza pe trezirea senzuala prin utilizarea tehnicilor de masaj tantric.

Aceleasi principii ale energiei tantrice sunt acum folosite cu usoare modificari pentru a se potrivi mai bine in prezent. Scopul acestui masaj este ca partenerul sa se simta bine cu el insusi si sa experimenteze energia tantrica.

Body to body massage London este cea mai buna agentie de masaj tantric din Londra, ce ofera servicii de masaj tantric de lux si de 5 stele, asigurand in acelasi timp discretie si confidentialitate. Se poate obtine, de asemenea, o experienta relaxanta si linistitoare de masaj tantric body to body.

Aici exista maseuze extrem de calificate, cu experienta in utilizarea tehnicilor fericite de masaj tantric si de asemena, pot scoate la iveala o energie tantrica puternica din corpul oricui, folosind corpul si mainile lor delicate in diferite parti ale corpului clientilor.

Pe scurt, Tantra este o practica placuta din India, unde partenerii isi pot percepe corpul si mintea mai constient si isi pot redescoperi propria sexualitate, combinand senzualitatea cu spiritualitatea. Cand vine vorba de tantra, multi se gandesc la o camera mica in care oamenii se rostogolesc goi pe rogojini si munti de perne si se maseaza reciproc, care in cele din urma degenereaza in sex de grup violent.

Cu toate acestea, arta extinsa a framantarii nu este atat de pornografica, deoarece multi isi imagineaza un masaj tantric.

Masajul body to body este un ritual de masaj respectuos in care intregul corp este atins si masat intr-un mod armonios si natural, chiar si in zona intima. Relatia cu maseuza nu este neaparat sa ramana in continuare, cu exceptia cazului in care acest lucru este intentionat, de exemplu pentru ca ea este partenera de viata. Aceasta va fi singura exceptie.

Potrivit unui studiu britanic , un masaj body to body este benefic pentru bunastarea si sanatatea mintala. Pentru ca masajul tantra sa fie o experienta extraordinara, este extrem de important ca amandoi partenerii sa se simta confortabil. Desigur, acest lucru functioneaza cu o atmosfera placuta si senzuala. Prin urmare, exista cateva lucruri ce fac o atmosfera de vis.  Lumanarile, muzica relaxanta si un ulei de masaj, sunt esentiale unei atmosfere specifice si relaxante.

In principal, acest masaj este despre energia sexuala. Deoarece nu numai ca o multime de hormoni sunt eliberati in timpul sexului, conform invataturilor Tantrei, dar va curge si energia sexuala. Potrivit Tantra, acest lucru poate alimenta in special pofta si poate aduce partenerul in dimensiuni superioare – pana la extaz.

De ce sa mergi la masaj body to body

In momentul in care cauti cele mai bune surse de relaxare, masajul body to body este cu siguranta cea mai buna solutie pentru tine. Iti oferim mai multe informatii in sensul acesta astfel incat sa intelegi de ce ar trebui sa ca macar o data sa participi la astfel de sesiuni de masaj:

Masajul body to body este cea mai simpla cale prin care sa te detasezi si sa arati cat de cool esti in acelasi timp. Societatea din Romania este inca dominata de o falsa pudoare. Nimeni nu vrea sa vorbeasca despre sex si nici despre contactul cu cei de la masaj. Suntem un popor care ne mandrim cu originile noastre regilgioase si nu aducem in discutie astfel de subiecte. Cu siguranta lucrurile au inceput sa se mai schimbe si la noi insa masajul ramane inca un subiect tabu daca implica sexualitate.

Masajul body to body este cu siguranta o alegere interesanta, cate te va ajuta sa te simti sepcial si te va face sa te autodescoperi in timp ce te relaxezi pe deplin. Cu ajutorul acestui tip de masaj esti mereu in forma, te simti mereu bine in pielea ta si nu ai nevoie de nimic in spatele caruia sa te adapostesti.

Nu trebuie sa iti mai faci griji ca vei fi judecat atunci cand te dezbraci si nici sa iti bati capul cu privire a inhibitiile tale, pentru ca masajul body to body te ajuta sa scapi de astfel de probleme si idei preconcepute. Vei invata sa te cunosti, sa te apreciezi si sa te simti cat mai bine in pielea ta, dar si sa testezi senzatii noi si sa fii fericit cu tine insati. Acest tip de masaj este cea mai buna alegere pentru cei care vor altceva.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu