Sfaturi utile pentru a alege cuptorul cu microunde

Pentru a alege cel mai bun cuptor cu microunde pentru casa ta trebuie sa stii ce tipuri exista si sa te gandesti ce folos ai de gand sa ii dai.

Cu un cuptor microunde putem gati, incalzi si dezgheta. Multi oameni nu obtin prea mult din el, in timp ce altii sunt capabili sa faca feluri de mancare facute cu acest aparat. Cu toate acestea, acest aparat a devenit o necesitate in orice bucatarie. Vezi mai multe modele de cuptor microunde.

Cum vei alege un cuptor cu microunde in functie de nevoile voastre?

Pentru a face o alegere buna, trebuie sa luam in considerare mai multe aspecte.

  1. Tipuri: Primul lucru este sa stiti ce tip de cuptor cu microunde este pe piata si sa determinati care dintre modele este cel mai potrivit pentru utilizarea pe care o veti oferi si nevoilor dvs.

Cuptor cu microunde fara gratar: potrivit pentru cei care doresc ca acest aparat sa incalzeasca, sa dezghete mancarea si sa gateasca anumite alimente.

Cuptor cu microunde cu gratar: cu el puteti gratina si rumeni anumite preparate.

Cuptor cu microunde: 2 in 1. Cu acesta veti avea toate functiile unui cuptor, dar si cele ale unui cuptor cu microunde. Veti economisi fara nevoia de a cumpara doua aparate, dar va va costa mult mai mult decat un cuptor cu microunde normal. Este potrivit pentru bucatarii foarte mici.

  1. Capacitate:De asemenea, trebuie sa tineti cont de capacitatea de care aveti nevoie in functie de persoanele pe care le aveti acasa. Un cuptor cu microunde mic are aproximativ 20 de litri sau mai putin. Unul cu capacitate mare are aproximativ 35 de litri. Ideal pentru un cuplu sau o familie de 4 membri sunt de 25 de litri.
  2. Plasament:Un alt factor de care trebuie sa tinem cont este daca dorim sa fie integrabil, sa il montam in interiorul unei piese de mobilier sau sa il instalam separat.
  3. Functii:Exista modele care au functii avansate, cum ar fi posibilitatea de a-l programa pentru a porni la un anumit moment. Ceea ce este esential este ca are un selector de putere pentru a-l putea controla manual si programe de gatit predeterminate.

Stiind tot ce trebuie sa cautam inainte de a cumpara un cuptor cu microunde, va aducem la cunostinta cateva modele „de top” cunoscute..

Cecotec Proclean 2110

Daca utilizati cuptorul cu microunde pentru a incalzi alimentele, acest model Cecotec va va oferi rezultate optime.

Este un cuptor cu microunde de 20 de litri, de dimensiuni mici, dar suficient pentru o familie mica. Are o putere de 700W distribuita in 6 nivele care se adapteaza la tot felul de nevoi.

Are tehnologia 3DWave, un sistem de valuri extrem de eficient care incalzeste 100% toate alimentele, astfel incat veti obtine intotdeauna cele mai bune rezultate.

In plus, are un design modern, cu o usa oglinda eleganta si minimalista pentru a se adapta la orice bucatarie.

Cu gratar

Whirpool MWF 421

Daca, pe langa incalzire, gatit si dezghetare, iti doresti un cuptor cu microunde care sa poata coace niste cannelloni si astfel sa te scuteasca de cheltuiala pornirii cuptorului, acest model Whirlpool este perfect pentru tine.

Este un cuptor cu microunde cu capacitate de 25 litri, putere de 800W si 1000 W gratar.

Are functii automate speciale care va vor ajuta sa pregatiti feluri de mancare specifice. Aceste functii sunt perfecte pentru utilizarea acestui aparat pentru a gati feluri de mancare mai elaborate.

In plus, nu are o placa sau o rezistenta si asta faciliteaza foarte mult sarcina de curatare.

Cu gratar si capacitate mare

LG MH7265DPS

Daca utilizati cuptorul cu microunde pentru a incalzi, gratina, gati si dezgheta si, in plus, sunteti o familie numeroasa, trebuie sa alegeti un model ca acesta care are o capacitate suplimentara de 32 de litri.

Acest model LG are o putere la microunde de 1200W si o putere la gratar de 1000W (1500W micro+gratar).

Tehnologia smart inverter va permite sa dezghetati, sa incalziti si sa gatiti mai repede, mai puternic si mai uniform, mentinand aroma si nutrientii tuturor felurilor de mancare.

Puteti regla puterea de gatit tocmai pentru a gati o mare varietate de feluri de mancare care nu pot fi gatite in alte conventionale. Gatiti de 1,6 ori mai rapid atunci cand utilizati curent direct cu un flux neintrerupt de putere. Cu aceasta puteti economisi factura de energie electrica de la atingerea unei puteri de 1.100W si nu exista abateri de temperatura in timpul gatitului.

Samsung Mc 28M6055CS

In cele din urma, daca doriti sa aveti un cuptor si un cuptor cu microunde in acelasi aparat, acest model al marcii Samsung este pentru dvs. Cu acest cuptor cu microunde vei avea toate functiile unui cuptor cu aer, caracterul practic si viteza oferite de un cuptor cu microunde si gratar pentru a putea gati.

Are o capacitate de 28 de litri, suficienta pentru a gati preparate elaborate, 900W de putere si sistem de convectie.

Datorita tehnologiei HOTBLAST, veti petrece mai putin timp in bucatarie. Sistemul sau puternic de difuzie a aerului cald in mod direct pe aliment, accelereaza timpul de gatire.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu