Liftingul corporal si alte optiuni de chirurgie estetica

Exista multe lucruri care va ajuta sa va impiedicati sa pastrati un abdomen plat: varsta, ereditatea, stilul de viata, anatomia, variatiile de greutate si sarcina.

Peretele abdominal se degradeaza in timp. In acest caz,operatia de burta este o solutie buna.

Tehnicile utilizate pentru chirurgia burtii pot varia de la pacient la pacient. Chirurgul studiaza cu atentie fiecare caz, astfel incat rezultatul interventiei chirurgicale pe burta sa fie cat mai satisfacator posibil.

O prima consultatie cu chirurgul plastician este o oportunitate de a explica cea mai potrivita tehnica de chirurgie a burtii si la ce va puteti astepta de la ea.

In orice caz, acest tip de chirurgie estetica va garanteaza un abdomen plat si frumos.

CHIRURGIA BURTII: IN CE CAZURI?

Unii oameni sufera de probleme fizice, cum ar fi dureri de spate (din cauza presiunii puternice asupra muschilor din regiunea lombara) sau infectii ale pielii (in pliurile pielii).

„ESTE POSIBILA O INTERVENTIE CHIRURGICALA LA BURTA INAINTE DE SARCINA?”

Va sfatuim sa asteptati inainte de a lua in considerare interventia chirurgicala la burta.

Muschii pusi din nou la loc in timpul sarcinii se pot separa din nou, iar pielea se relaxeaza sub efectul hormonilor de gestatie

Chirurgia burtii poate ajuta cu aceste probleme.

Alegerea tipului de interventie chirurgicala la burta depinde de elasticitatea pielii, de muschii rectus ai peretelui abdominal si de marimea si pozitia supraincarcarii cu grasime. In functie de cazul tau, chirurgul iti poate recomanda un mini lifting burtica (eventual in combinatie cu liposuctia) sau oburtica completa.

CHIRURGIA BURICULUI PENTRU EXCESUL DE GREUTATE

Va sfatuim sa asteptati pana cand ati ajuns la o greutate stabila inainte de a lua in considerare chirurgia estetica.

Chirurgia burtii nu va va ajuta sa pierdeti in greutate. In plus, excesul de greutate inseamna un risc mai mare de complicatii.

Rezultatul interventiei chirurgicale la burta la persoanele cu o greutate stabila este mult mai satisfacator decat la persoanele cu exces de greutate.

CHIRURGIA BURTII: REZULTAT

Imbunatatirea estetica realizata prin chirurgia buritii este remarcabila. Repararea peretelui muscular creste, de asemenea, confortul functional.

Aspectul abdomenului se schimba foarte mult, nu va mai exista o burta proeminenta sau inclinata, iar dimensiunea va fi redusa.

Cicatricea nu dispare. Dar, de obicei, devine foarte discreta si, in orice caz, va fi ascuns de cea mai mare parte a lenjeriei dvs.

Abdominoplastie sau abdoplastie

O abdoplastie trebuie luata in considerare atunci cand elementele care constituie peretele abdominal devin atat de distendate incat pielea, muschii si grasimea isi pierd tonusul si incep sa atarne.

ABDOMINOPLASTIE: INTERVENTII

O abdominoplastie este intotdeauna efectuata sub anestezie generala.

O abdoplastie totala dureaza aproximativ 2 ore.

In timpul unei interventi de tip abdominoplastie sau a unei mini-ridicare de burta, incizia ramane ascunsa in “tricou”.

Cicatricea dintr-o abdoplastie poate fi putin rosie la inceput, dar se estompeaza in urmatoarele luni.

Puteti merge acasa in aceeasi zi a procedurii. Rezultatul final al burticii dvs poate fi judecat dupa sase pana la douasprezece saptamani mai tarziu. Acestea fiind spuse:

  • Nu practicati niciun sport in termen de 8 zile de la operatie.
  • Dormiti cu cateva perne sub cap si genunchi pentru a reduce tensiunea pe malurile plagii.
  • Purtati o centura de poala, mai ales daca aveti o sutura puternica a muschilor rectus ai peretelui abdominal.
  • In urma unei operatii de tip abdominoplastie, chirurgul plaseaza doua canale de scurgere pentru a evacua secretiile si fluxurile mici de sange. Aceste canale de scurgere sunt indepartate in termen de 2 pana la 5 zile de la procedura. Cand scurgerile sunt indepartate, puteti scoate banda si puteti face un dus rapid.

O a doua programare ulterioara va fi programata in termen de 14 zile de la abdoplastie. Medicul se va asigura ca recuperarea se desfasoara fara probleme inainte de a scoate firele sau cusaturile.

In functie de complexitatea procedurii, puteti reveni la locul de munca in termen de 2 pana la 5 saptamani de la abdominoplastie.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu