Jocuri de razboi: Top 4 aplicatii gratuite 2021

Jocuri de razboi: Top 4 aplicatii gratuite 2021Jocurile de razboi sunt cele mai populare dupa jocurile de fotbal si masini si astazi puteti gasi multe jocuri gratuite militare si de tragere atat pe principalele magazine de aplicatii, cat si online.

Cu toate acestea, a putea gasi cele mai bune jocuri de razboi fara a plati nu este usor din mai multe motive. Principala problema a jocurilor gratuite de razboi consta in calitatea gameplay-ului: jocul unui shooter prin intermediul unui dispozitiv mobil nu este usor si jocul trebuie sa fie bine structurat pentru a nu fi prea deranjant (chiar daca aproape toate dispozitivele accepta acum utilizarea un controler prin Bluetooth).

Click aici pentru inlocuire display iPhone.

  • Call of Duty: Mobile

Cel mai popular joc de razboi si multiplayer online vreodata: COD a aterizat deja intr-o versiune mobila de doi ani, prima versiune datand din decembrie 2019 si este dezvoltata de Trencet Games si publicata de Activision atat in ​​versiunile iOS, cat si in versiunea Android.

Jocul va permite sa retraiti esenta seriei Call of Duty intr-o versiune mobila cu o serie de actualizari sezoniere in stil Fortnite. In stil pur FPS este posibil sa te joci cu unele dintre personajele istorice ale seriei si te lupti in medii vaste, exista un mod de lupta Royale in care poti juca in echipe de 2 sau 4 persoane, scopul este sa supravietuiesti pana sfarsitul jocului.

  • Word War Heroes

World War Heroes este un joc stabilit in timpul celui de-al doilea razboi mondial. Spre deosebire de multe alte jocuri, aceasta aplicatie ofera 5 moduri, inclusiv clasicele DeathMatch si Bomb si unul in care jucatorul creeaza regulile jocului.

Este un FPS, care este un shooter la prima persoana. Grafica este foarte precisa si jocul nu are erori evidente: este distractiv si antrenant, mai ales datorita personalizarii personajului. Exista mai mult de cincizeci de arme disponibile in arsenal si cinci tipuri diferite de tancuri, in functie de nationalitate.

  • Brothers in Arms 3

Daca ati crescut jucand pe PC sau cu Playstation si Xbox, acest joc va va putea duce inapoi in timp. De fapt, ne amintim ca Brothers in Arms a avut un mare succes in momentul lansarii sale in 2005, oferind nu numai un shooter foarte bine finisat la prima persoana, ci si o poveste care a reusit sa atinga inimile jucatorilor.

Aceasta aplicatie incearca sa reinvie vechiul joc, dar imbunatatind modul online care ofera 4 harti diferite si doua moduri: Deathmatch si Team Deathmatch. Jocul este foarte agitat, dar in acelasi timp preia trasaturile strategice ale predecesorilor sai pentru console si PC, oferind diferite tipuri de misiuni: Assault, Sniper, Siege si Invisible.

  • Combat modern 5

Modern Combat 5 este unul dintre cei mai aclamati shooters la prima persoana din peisajul jocurilor de razboi pentru smartphone-uri. Acesta combina un mod online ingrijit si bine gestionat cu o grafica detaliata.

Chiar si campania pentru un singur jucator se dovedeste a fi destul de definita chiar daca, evident, complotul nu este cel mai bun. Jocul ofera 9 clase diferite de personaje cu abilitati unice. Este posibil sa ridici nivelul fiecarei clase pentru a putea debloca noi abilitati.

 

Prec.

Urm.

1 Comentariu

  1. Si mie mi s-a intamplat asta. Am jocat callofduty cateva ore pe iphone xr, bateria s-a descarcat brusc si am dat cu telefonul de masa. Display-ul s-a spart.

Introdu Comentariu