Brazi artificiali de vânzare, cu aspect natural

Brazi artificiali de vânzare, cu aspect naturalCele mai bune oferte pentru iubitorii de natură, sunt modele de brazi artificiali de vânzare în magazinul online brazicraciun.net, cu aspect natural sau ninși. Pinul natural acoperit cu zăpadă este unul dintre cele mai bune modele și s-a bucurat de o popularitate de neegalat timp de mulți ani.

Ramurile cu aspect de zăpadă naturală sunt ușor decolorate, făcându-le să pară alb pur. Bradul se termină cu o nuanță sidef alb-argintiu. Astfel, podoaba cu ace albe devine o podoabă în sine.

Inspirația pentru acest model vine de la pinul scotch, unul dintre cei mai populari trei brazi pentru sărbătorile de Crăciun. Bradul artificial de Crăciun, pare un copac viu și are ace lungi în culoarea verde închis.

Capetele unora dintre ramuri sunt realizate din perle albe argintii, imitând înghețul. Câteva zeci de conuri de pin adevărate (numărul exact depinde de mărime) au fost atent selectate și plasate pe suprafața întregului brad artificial. Fiecare element al bradului este realizat manual.

Brazi artificiali cu conuri de brad naturale

Pinul alb natural de înaltă calitate apare în numărul de capete. Brazii artificiali de Crăciun au înălțimea standard de 150 cm și aproximativ 250-300 de conuri. Bradul artificial cu capete ninse este conceput astfel încât să poată fi instalat în doar un minut.

Când îmbini toate piesele, este suficient să împarți ramurile în direcția preferată. Aspectul final al acestuia depinde de locația lor – bogat sau cu spațiu pentru decorațiuni superbe de Crăciun? Alegerea este a ta.

Bradul artificial cu aspect natural acoperit cu zăpadă, este disponibil într-o versiune subțire și în cinci dimensiuni (120, 150, 180, 220, 250) pentru a se potrivi în orice cameră. Bradul artificial are decorațiuni de Crăciun sub formă de conuri naturale de diferite dimensiuni și altele perlate care strălucesc în lumina led-urilor.

Lungimea vârfului bradului este de aproximativ 20 cm. Fiecare brad artificial pentru Crăciun este echipat cu un suport metalic care menține produsul stabil. Standul este pliabil și ușor de asamblat.

Un brad artificial frumos decorat

Sărbătorirea Crăciunului și a Anului Nou este în primul rând asociată cu un brad frumos decorat și un miros de conifere. Totuși, tot mai mulți oameni abandonează copacii naturali în favoarea celor artificiali. Bradul artificial este mai sigur, mai ușor de utilizat, iar prețul este amortizat rapid.

Atunci când alegi un brad artificial, ia în considerare materialul trunchiului, acelor, ramurilor și standului. Fiecare element afectează calitatea și durabilitatea produsului.

Pentru ca un brad artificial festiv să se potrivească bine în interiorul unei case, apartament sau birou, este important să evaluezi corect înălțimea și diametrul produsului. Înălțimea optimă depinde de dimensiunea camerei.

Pentru o cameră de până la 10 mp este mai bine să alegi un brad artificial de până la 100 cm înălțime. Într-o cameră de până la 15 mp este mai bine să alegi un brad artificial de până la 200 cm înălțime.

Dacă spațiul este mai mare de 15 mp și nu este aglomerat de mobilier, dimensiunea bradului este limitată numai de înălțimea tavanului. Într-o casă spațioasă, este permisă o înălțime de 3-4 metri.

Pentru stradă, mall-uri, foaierul clădirilor, bradul artificial poate atinge înălțimea de 4-5 metri și desi sunt mai scumpi, arată foarte impresionant.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu