Espressor automat profesional: cum să îl alegi, cum să îl folosești și cum să îl întreții

Amatorii de cafea, dar și profesioniștii din restaurante sau baruri știu că este foarte importantă calitatea cafelei, chiar esențială. În acest sens, cea mai bună alegere este fără doar sau poate, un espressor automat profesional.

Un espressor automat profesional este în așa fel conceput pentru a rezista unei folosiri intensive, dar și pentru a prepara o cafea de o calitate superioară, cu o preparare rapidă și foarte facilă.

Pe piață vei găsi o gamă completă de aparate de cafea de înaltă calitate și de aparate de cafea cu boabe pentru toate bugetele și gusturile. Dar și espressoare automate de cafea profesionale, care sunt concepute pentru a oferi o varietate de cafele și o calitate constantă care se îmbunătățește în timp.

Cu un format mai practic și seducător, un espressor automat profesional este cel care îți permite să te bucuri de cele mai bune cafele.

Ce este mai exact un aparat de cafea automat?

Ce este mai exact un aparat automat de cafea? Termenul de aparat automat de cafea se referă la un aparat care realizează toate etapele implicate în producerea băuturilor calde. Boabele de cafea sunt măcinate și compactate. Apa fierbinte sub presiune extrage apoi aromele, scoțând la iveală toată aroma și cremozitatea cafelei.

Aparatele automate de cafea prepară băuturi calde în doar câțiva pași simpli. Avantajul acestui tip de aparat este că poți prepara băuturi gustoase ca un profesionist.

Acest aparat de cafea automat prepară un espresso cu o aromă imbatabilă. Boabele proaspăt măcinate oferă cele mai bune arome de cafea, exact ca un profesionist. Avantajul acestui aparat este că nu generează deșeuri, precum capsulele folosite la aparatele de cafea espresso.

Din punct de vedere financiar, costul unei cești de cafea este mult mai mic cu un espressor automat de cafea profesional. Pentru a avea o imagine clară asupra diferitelor produse de pe piață, astfel încât să poți găsi cea mai bună mașină de cafea profesională la prețul cel mai bun, trebuie să știi care sunt criteriile de care ții cont atunci când alegi un espressor automat profesional. Testul diferitelor modele sugerează, de asemenea, că toți cumpărătorii ar trebui să fie atenți la opțiuni și la unele criterii.

Care sunt criteriile de care să ții cont atunci când alegi un espressor automat profesional?

Câte cafele servești pe zi și cu ce frecvență? Fiecare client sau profesionist are nevoi diferite deci este indispensabil să se aleagă un espressor automat perfect adaptat nevoilor și volumului de cafele necesare. Va trebui de asemenea să ții cont și de viteza de producere a cafelei, care îți va permite să asiguri cele mai bune servicii.

Ce tip de cafea vrei să servești? De asemenea, este esențial să îți pui întrebarea legată de tipul de cafea: poți alege între cafea boabe sau cafea măcinată?

Boabele de cafea sunt mai interesante, deoarece costă mai puțin. Cu toate acestea, va trebui să te asiguri că aparatul tău este echipat cu o mașină de măcinat boabe, sau vei avea nevoie de o mașină de măcinat cafea.

Care este spațiul de care dispui? Spațiul este cel mai adesea un criteriu uitat atunci când alegi un espressor automat cafea. Deci este foarte important să ții cont de spațiul de care dispui.

De ce buget dispui? Bugetul este un alt criteriu important. Trebuie să ții cont de costul unui espressor automat, dar și de cel al consumabilelor. Dar și al întreținerii.

Top Espressor Automat Profesional: Alege Calitatea și Eficiența pentru Cafea Perfectă

Alt criterii de care să ții cont

  • Mărimea compartimentului pentru boabele de cafea: Mărimea poate varia de la 350 de grame până la 500 de grame.
  • Funcționalitățile: Unele espressoare profesionale îți permit să prepari și alte tipuri de băuturi precum Latte Macchiato, Cappuccino sau Caffè Latte. Panoul de control este cel care îți va da posibilitatea de a parametra acest lucru în funcție de aparatul de cafea: intensitate, mai scurt sau mai lung.
  • Râșnița: Pe fiecare mașină de cafea profesională automată vei găsi o râșniță, elementul cheie al mașinii. Fiecare mașină are un număr de poziții de setare. Cu cât aparatul are mai multe poziții, cu atât vei putea servi cafeaua pe gustul tău.

Cele mai bune mașini automate de cafea oferă opțiuni suplimentare, cum ar fi posibilitatea de a adăuga lapte pentru a face variații ale espresso-ului clasic. Duza de abur unică îți va permite să creezi manual spuma de lapte, în timp ce funcția OneTouch prepară automat băutura lăptoasă.

Pentru a alege cea mai bună mașină de cafea automată, este important să știi aproximativ câte cafele vei face pe zi înainte de a cumpăra, astfel încât să poți achiziționa modelul potrivit pentru tine. Mașina pe care o cumperi trebuie să respecte standardele europene și să poarte marcajul CE.

Aparatele de cafea espresso cu măcinătoare au o serie de avantaje pentru utilizarea profesională:

  • Acestea îți permit să te bucuri de toate aromele cafelei prin măcinarea boabelor la cerere și extragerea lor sub presiune ridicată.
  • Vei auzi în mod regulat: „Cafeaua de la birou este mult mai bună decât cea de la restaurant”.
  • Aceasta este cea mai simplă metodă de preparare, deoarece băutura se obține într-o singură acțiune, apeși un buton.
  • Se adaptează la gusturile fiecăruia, preparând diferite rețete: ristretto, espresso, dublu, lung, apă caldă pentru ceai.

Internet sau magazine specializate: de unde să-mi cumpăr un espressor automat?

Internet sau magazine specializate: unde ar trebui să cumpăr un espressor automat? Conform diferitelor comparații, internetul este un loc foarte bun pentru a cumpăra cel mai bun espressor automat profesional. Aceste sfaturi îți permit să faci o selecție rapidă a celor mai bune oferte.

Mai mult, cu doar câteva clickuri, pe Internet, poți alege produsele pe baza recenziilor utilizatorilor și poți compara prețurile între comercianți. Mai mult, din confortul propriei locuințe, poți compara diferitele recenzii și evaluări pentru diferite modele, pe baza unor teste comparative fiabile.

Mulțumită web-ului, nu trebuie să te deplasezi nicăieri și îți poți primi comanda rapid, la domiciliu sau la un punct de ridicare din apropierea ta.

Cât de des trebuie curățat un aparat de cafea automat? Totul depinde de cât de des îl folosești, dar, în general, îți recomandăm să îl cureți la fiecare două sau trei zile.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu