Disfunctiile sexuale si incontinenta urinara sunt foarte neplacute

Este important sa acorzi foarte mare atentie relatiei de cuplu pe care o ai. Aceasta poate insemna o mare parte din implinirea ta si calitatea vietii pe care o ai. Daca ai un cuplu fericit, atunci poti sa evoluezi si sa te simti bine zilnic.

Vei putea avea planuri impreuna, inclusiv cele legate de aparitia unui copil. Daca insa incep sa apara anumite probleme legate de disfunctia sexuala si de alte afectiuni asociate, atunci poti simti imediat acest impact in viata ta de relatie. Este important sa mergi la urolog Targu Mures 2022 pentru a descoperi solutiile de tratament adecvate situatiei tale.

CaritSanMed.ro iti pune la dispozitie specialisti bine pregatiti, care sunt la alaturi de tine si te ajuta sa treci peste aceste neplaceri. Iata cateva motive pentru care este important sa faci o viziata medicului tau urolog:

  1. Disfunctia sexuala poate sa aiba un impact si in viata emotionala a cuplului, nu doar in cea fizica

Este important sa ai un echilibru foarte bine stabilit in ceea ce priveste viata sexuala si cea emotionala, iar cele doua sunt in stransa legatura una cu cealalta. Astfel, este important sa ai grija sa le mentii intr-o armonie in viata ta de cuplu de zi cu zi. Este bine sa existe apropiere fizica, dar si emotionala. Daca una dintre acestea lipseste, atunci poti sa resimti si urmarile.

Se vor produce anumite schimbari si vei dori sa repari totul astfel incat sa ai armonie. Daca problema aparuta este legata de disfunctia sexuala atunci trebuie sa mergi la un medic specialist urolog care sa te indrume catre cele mai bune solutii pentru tine si pentru sanatatea ta. Exista multiple probleme care pot conduce catre aceste tipuri de disfunctii sexuale si este bine sa poti discuta orice doresti cu medicul tau.

Medicul o sa iti aduca informatii de ultima ora legate de tratamentele disponibile sau schimbarile de regim si viata prin care trebuie uneori sa treci pentru vindecare. Tot medicul o sa poarte o discutie libera si sincera, in care o sa iti explice amanuntit care sunt cele mai bune solutii pentru situatia ta.

  1. Incontinenta urinara poate sa aiba un efect psihologic grav in cadrul relatiei tale si legat de stima ta de sine

De aceea este important sa mergi la medicul tau urolog si sa descoperi cauzele acestei probleme. Este bine sa te programezi la medic de la primele semne aparute si sa nu astepti sa se agraveze in nici un fel efectele pe care le simti.

Poti sa mergi la doctor si sa te informezi in legatura cu ceea ce poti sa faci. De asemenea, el te va trimite catre investigatii amanuntite si va face interpretarea de care ai nevoie.

  1. Medicul tau urolog o sa poata sa verifice si efectele tratamentelor si le poate schimba atunci cand este nevoie de acest lucru

Medicul o sa poata sa ia cele mai bune decizii pentru tine si o sa poata sa te ajute sa modifici schema de tratament daca este necesar acest lucru.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu