De ce sa iti iei permisul pentru barca?

De ce sa iti iei permisul pentru barca?De multe ori ti-ai dorit sa conduci o barca si nu ai stiut daca ai sau nu dreptul de a naviga? Ei bine in acest articol vei afla detalii importante despre navigare si despre obtinerea unui permis de navigare…

Intra pe https://www.skipperacademy.ro/cursuri-navigatie-pentru-obtinerea-permisului-de-barca-si-curs-ambarcatiuni/ pentru a vedea ce barca iti poti cumpara.

La Skipperacademy poti invata sa navighezi si poti obtine permisul necesar pentru ca tu sa te bucuri de libertatea de a conduce o ambarcatiune in deplina siguranta.

Permis pentru navigare pe lacuri, rauri, fluvii- pana la varsarea in mare.

Este cel mai comun permis cunoscut si asta pentru ca majoritatea persoanelor isi doresc un permis care sa le ofere libera navigare pe ape interne cum ar fi lacuri sau rauri… acest tip de permis este D. Iti ofera posibilitatea de a conduce o barca de dimensiuni nu mai mari de 24m si cu o putere de 5cai.

Cine poate avea acces la acest permis?

Cine are 18 ani impliniti si cine are un act doveditor ca este in sanatos atat fizic cat si psihic. De asemenea va fi nevoie de un curs special care dupa absolvire, va avea nevoie si de un examen. Odata aprobat acest examen, poti spune ca o sa ai voie sa navighezi cu acte in regula.

In ce consta acest examen?

Examenul consta intr-o proba practica cat si una de teorie prin care se solicita cunosctintele acumulate in timpul cursului terminat.

Unde poti naviga cu acest tip de permis?

Cum am spus deja, se poate naviga pe lacuri, fluvii, rauri- toate pana la varsarea in mare.

Unde pot face acest curs de obtinere a permisului de navigare?

Skipperacademy ofera la preturi avantajoase, cursuri de navigare ce ofera posibilitatea invatarii conducerii unei barci.

Navigarea- relaxare

Pentru unii, navigarea poate insemna stare de ameteala si greata, pentru altii insa, navigarea inseamna ore intregi de relaxare, de buna dispozitie, de evadare si de liniste oferita de natura… Daca te numeri printre iubitorii de ambarcatiuni si iti place sa iti conduci propria barca, atunci e momentul sa detii un permis de navigare. Nu este nimic mai frumos decat sa iesi cu propria barca in larg, sa iti lasi mintea sa se limpezeasca in timp ce navighezi.

Beneficii navigare

Din multiple puncte de vedere, navigarea este un real ajutor pentru momentele cand ai nevoie de liniste si de conectare cu natura dar si dupa o zi incarcata la job. Ceea ce vezi doar in filme, poti avea chiar si tu! Nu trebuie sa detii o barba proprie, de asemenea poti inchiria una.

Atentie insa: fiecare tip de navigare are tipul sau de permis… asa ca daca ai o categorie D, vei putea conduce barca doar pe rauri lacuri si fluvii.. iar daca vrei sa iesi pe mare, vei avea nevoie de o alta categorie a permisului si anume C…

Alege cu incredere cursuri navigare de la Skipperacademy si vei beneficia de toata atentia profesionistilor si de tot suportul pentru a putea invata rapid si eficient, tot ce trebuie sa cunosti despre acest domeniu!

Detinerea unei barci necesita stapanirea de noi abilitati

Pentru a opera in siguranta o barca, trebuie sa stapanesti noi abilitati – iar stapanirea de noi abilitati iti mentine mintea ascutita. De la noduri la navigatie, de la ancorare la legarea la un port de agrement, de la cunoasterea portului de la tribord si a arcul de la pupa, cu cat inveti mai mult, cu atat te vei bucura mai mult de experienta ta.

Aflati vocabularul, regulile drumului, particularitatile electronice si punctele fine de operare in toate combinatiile de curent, maree si vant.

Detinerea unei barci ofera fiecarui membru al familiei posibilitatea de a participa. Pe masura ce inveti noi abilitati, provoaca-ti copiii sa le invete impreuna cu tine. Luati cursuri la Garda de Coasta auxiliara sau escadrila electrica  – sau cautati pe YouTube pentru tutoriale despre noduri, prognoza meteo sau navigare.

Oferiti-le copiilor (sau invitatilor) sarcini de rutina pentru a-i ajuta sa se simta parte din experienta cu barca. Veti invata lucruri surprinzatoare despre celalalt, nu puteti invata altfel si veti dezvolta incredere in abilitatile celuilalt.

Detinerea unei barci te face parte dintr-o comunitate unica.

Comunitatea nautica este diversa – si a face parte din ea este un mare privilegiu. Fie ca sunteti chirurg pe creier, mecanic auto, avocat sau profesor, atunci cand sunteti pe apa, impartasiti o experienta comuna. Navigatorii se ajuta reciproc.

Cauta sfaturi, instrumente si tehnici. Impartasesc retete, carti si ancoraje secrete. Si au unii dintre cei mai buni potlucks de pe planeta.

Detinerea unei barci va ofera control asupra vacantei.

Cand esti pe apa, te duci unde vrei, cand vrei, in ritmul tau si in timpul tau.

Fie ca este o sambata la un bar de nisip de pe Intracoastal, un weekend in Bimini sau zece zile in Keys, stabiliti ritmul. Va determinati bugetul. Tu decizi ce sa mananci si cand. Tu decizi unde sa petreci noaptea. O vacanta pe propria barca poate fi la fel de luxoasa sau simpla pe cat doriti.

 

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu