Cum să ai o imunitate puternică și întotdeauna relevantă

Este cu siguranță adevărat că cel mai bun remediu împotriva gripei, este prevenirea și menținerea sistemului imunitar într-o formă optimă. Poți găsi produse bio care îți susțin sănătatea și îți întăresc sistemul imunitar pe site-ul https://cosulbio.ro/.

Și probabil știai că este extrem de important să-ți întărești membranele celulare, deoarece virușii pătrund în celulele umane prin membrana celulară, unde pot găsi condiții adecvate pentru dezvoltarea lor. Și atunci când virușii nu reușesc să le pătrundă și rămân în afara celulelor, acestea devin vulnerabile la sistemul imunitar și pot fi ușor distruse. De aceea este important să ai o strategie de consolidare a sistemului imunitar cu produse bio și suplimente adecvate.

Probiotice

Nu întâmplător au fost puse probioticele pe lista de stimulente naturale pentru o imunitate puternică. Majoritatea oamenilor cred că proprietățile benefice ale probioticelor se limitează la tractul gastro-intestinal, dar de fapt nu este deloc așa.

Probioticele sunt cheia protecției imune, digestiei și metabolismului. Și cercetările recente afirmă cu tărie că probioticele sunt un factor foarte important în prevenirea diferitelor boli și afecțiuni, inclusiv cancer, alergii, hipertensiune arterială, cariile dentare, insomnie și multe altele.

Bonsan

Bonsan este o delicatesă sau mai exact un pate vegetal de caju bio și ardei roșu. Pe lângă faptul că este super gustos, fiecare borcan de pate vegetal Bonsan îți va oferi până la 58 de miliarde de Lactobacillus Bulgaricus, 65 de miliarde de S. Thermophilus și 2 miliarde de Lactobacillus Acidophilus. Aceste bacterii benefice joacă un rol major în a-ți menține un stomac sănătos, o digestie bună și o imunitate ridicată.

Apiphen apiapifluprotect

Măceșul este fără îndoială una dintre cele mai frecvente și utilizate pe scară largă plante din țara noastră, cu efect vindecător excepțional, dovedit de-a lungul anilor. Iar conținutul ridicat de vitamine, acizii utili și gustul plăcut îl fac un supliment alimentar valoros, care nu este numit accidental „regina ierburilor”.

În medicina tradițională, măceșele sunt utilizate ca sursă bogată în vitamine pentru a întări sistemul imunitar al organismului. Un complex natural unic de vitamina A naturală (aproximativ 5-7 mg%) și acizi grași esențiali (Omega-3 și Omega-6) poate fi găsit în măceșe. Acest lucru le face un instrument ideal pentru întărirea și funcționarea deplină a sistemului imunitar și circulator, a creierului și a glandei tiroide.

Curcuma

Curcuma este un condiment tipic în bucătăria asiatică, folosit pentru aromă și colorare, precum și un conservant natural. Nu întâmplător, este adesea numită „mâncarea viitorului” sau „condimentul longevității”. Se folosește atât în ​​scopuri medicinale, cât și pentru stimularea sistemului imunitar. Are nenumărate efecte pozitive asupra întregului corp, cum ar fi acțiune puternică  detoxifiantă și antioxidantă, curățând corpul de toxine.

De asemenea, are un efect pozitiv asupra  sistemului digestiv și asupra metabolismului, are  acțiune antiinflamatoare, susține sistemul  imunitar, îmbunătățește  forțele de curățare ale ficatului  și îi redă funcțiile bune, accelerează metabolismul, obținând astfel  un efect de slăbire, conține polifenoli și astfel ajută la arderea mai rapidă a  grăsimilor  și la descompunerea celulelor adipoase, are acțiune antibacteriană și antifungică. 

Aronia

Aronia este unul dintre cei mai puternici antioxidanți din natură, datorită conținutului său ridicat de flavonoizi. Utilizarea regulată de Aronia, îți va consolida sistemul imunitar și te va menține tânăr pentru o lungă perioadă de timp. Aronia este un fruct cunoscut pentru capacitatea sa de a reduce nivelul colesterolului rău din sânge și pentru reducerea tensiunii arterială. Ajută la întărirea sistemului imunitar și are chiar și capacitatea de a elimina substanțele toxice și metalele grele din corp.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu