Copilul tău se visează un fotbalist celebru? – Contribuie la evoluția lui cu echipamentele de fotbal recomandate de profesioniști

Dacă juniorul tău a descoperit că noua sa pasiune este fotbalul, atunci tu ca părinte ar trebui să îi susții ideea necondiționat prin achiziționarea echipamentului complet și adecvat vârstei sale.

Echipamentul sportiv trebuie să îmbine perfect rolul practic și aspectul estetic

Consultă ghidul pe care l-am pregătit pentru tine și află criteriile de alegere a echipamentului și importanța respectării acestora.

  • Ghete de fotbal

Optează pentru ghete de fotbal dotate la interior cu mesh pentru confort optim și aerisire perfectă a piciorului. Ghetele de fotbal de care ai nevoie trebuie să includă un număr mare de chingi care să confere stabilitate piciorului în timpul antrenamentului. Orientează-te pentru ghete adecvate terenului de joc: teren uscat (FG), teren sintetic (HG), teren umed (SG). Verifică elementele pentru amortizare ale branturilor de la călcâie și vârf. De asemenea, ai în vedere să nu existe cusături pe suprafața acestora care ar provoca iritații la nivelul tălpilor.

  • Apărători de fotbal

Apărătorile de fotbal pe care ți le sugerăm sunt cele care susțin tibia împotriva șocurilor fizice. Purtarea acestora la fiecare antrenament minimalizează riscul accidentărilor grave. Verifică produsul să aibă elemente de susținere multiple: gleznieră, bandă elastică și bandă aderentă. Optează pentru apărători care favorizează eliminarea transpirației prin orificiile de la suprafață, astfel încât excesul de umiditate să nu destabilizeze poziția inițială.

  • Mănușile de portar

Materialul din palma mănușii este confecționat dintr-un strat de latex la exterior și cu burete la interior. Dosul palmei sau partea de backhand trebuie să ofere o ventilație optimă mâinii. Materialele recomandate sunt latex, neopren sau mesh. Alege mănuși de portar cu sistem de închidere pe bază de velcro, din latex sau cu o bandă textilă, care oferă stabilitate la baza încheieturilor fără a crea disconfort.

Mănușile de portar: cât de important este design-ul?

Caută mănuși Flat Cut cu spațiu unic pentru toate degetele, sau Negative Cut cu design individual pentru fiecărui deget. Mănușile profesionale Roll Finger Cut cu suprafață elastică, reduc riscul alunecării mingii din mâinile portarului. Mănușile de portar Nike tip Hybrid Cut asigură un echilibru ideal între confort și performanță, atât pentru nivel începător, cât și pentru portarii cu experiență.

Alegerea echipamentului de fotbal trebuie făcută în funcție de preferințele personale, de frecvența de utilizare și de nivelul la care este practicat sportul. Aplică aceste criterii și obține rapid articolele care servesc așteptărilor tale cu gama disponibilă pe r-gol.com!

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu