Cum poți integra o piscină în amenajarea de vară a grădinii? 4 idei care te pot inspira

Dacă de mult timp vă doriți propria piscină, dar nu prea aveți spațiu, poate că ar fi bine să vă gândiți din nou. Chiar și grădinile de mici dimensiuni pot fi echipate cu o caracteristică de apă, în special una care este subtilă, proporțională și ușor de utilizat.

Există multe opțiuni de piscine mici din care puteți alege, de la cele mai scumpe piscine încorporate și proiectate la comandă și până la opțiuni supraterane, gonflabile și cât se poate de accesibile.

Indiferent de piscina pe care o veți alege, este necesar să vă asigurați că îmbină stilul cu funcționalitatea. Piscina ar trebuie să servească drept un refugiu relaxant și nu ar trebui să reprezinte o bătaie de cap când vine vorba de curățarea și întreținerea ei.

Iată câteva idei care vă pot ajuta să integrați în amenajarea grădinii o piscină ideală pentru distracțiile de vară:

O mică piscină împrejmuită pentru distracție în familie

O piscină poate fi o facilitate distractivă pentru întreaga familie, iar dacă nu dispuneți de o suprafață generoasă, alegeți o piscină îngustă și dreptunghiulară, care să se conformeze strict spațiului pe care îl aveți la dispoziție.

Când vine vorba de vânzări piscine, gama este atât de amplă încât veți găsi cu siguranță piscina perfectă, care să se potrivească atât spațiului de care dispuneți, dar și nevoilor familiei.

După instalarea piscinei, nu vă rămâne decât să montați un gard sau un suport de bambus care să sporească intimitatea. Monitorizați întotdeauna zona piscinei când cei mici iau parte la distracție.

O piscină intimă și convenabilă

Dacă locuiți în imediata apropiere de vecini, o piscină mică vă poate asigura intimitatea, dar și o stare de bine. În plus, o piscină mică este mult mai convenabil de întreținut. Puteți amenaja curtea din spatele casei cu o piscină gonflabilă, înconjurată de un gard jos din lemn.

Câteva plante în ghiveci, șezlonguri și un balansoar sunt tot ceea ce aveți nevoie pentru un loc sigur și distractiv pentru copii și adulți.

O piscină mică pentru o amenajare SPA

Pentru ca o piscină să se potrivească perfect în spațiul pe care îl aveți la dispoziție, trebuie să alegeți o piscină cu proporții adecvate. Simetria este foarte importantă atunci când decideți să vă echipați grădina cu o piscină.

Chiar și o piscină de mici dimensiuni este suficient de spațioasă pentru a acomoda două persoane și pentru a le oferi confortul și relaxarea de care au nevoie. Dacă optați pentru o piscină de mici dimensiuni, cel mai recomandat este să mizați pentru un design minimalist.

Amintiri frumoase cu o piscină pentru copii

Nu trebuie să investiți o avere pentru a vă bucura de piscină personalizată și pentru a profita la maximum de magia verii. Atât copiii, cât și adulții se vor distra pe cinste cu o piscină gonflabilă, care prezintă mai multe avantaje în comparație cu o piscină construită. Optați pentru culori simple, cum ar fi alb și turcoaz, și înconjurați piscina cu plante. Este o investiție mică, dar care vă asigura amintiri frumoase și momente grozave.

Nu în ultimul rând, piscina gonflabilă este varianta cea mai recomandată dacă doriți să vă bucurați de peisajele superbe care vă înconjoară casa. Imaginați-vă că puteți înota sau vă puteți relaxa într-o piscină în timp ce vă bucurați de o priveliște minunată sau de amenajarea peisagistică din zonă.

O piscină gonflabilă va contribui la aceste momente de relaxare, în timp ce devine și un plus artistic pentru spațiu, mai ales dacă plantați în jurul ei copaci, plante sau alt tip de vegetație.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu