Ai rămas fără inspirație? Descoperă TOP 3 cadouri pentru ziua de naștere a unui prieten apropiat!

Zilele de naștere ale prietenilor sunt mereu motive de a sărbători și de a petrece. În funcție de cât de apropiat îți este un prieten, poți alege un dar inspirat… sau nu. De multe ori, e posibil să nu ai nici cea mai vagă idee legată de achiziționarea cadoului sau nu reușești să îți faci timp pentru a căuta o zi întreagă obiectul perfect. 

Pentru a ieși din impas, încearcă să te gândești la lucruri mai simple și de suflet pentru a le oferi sărbătoritului – acestea nu trebuie să fie neapărat obiecte, însă trebuie să reflecte faptul că te-ai implicat cu adevărat în crearea sau achiziționarea lor. În acest fel, vor fi cu siguranțe apreciate și îndrăgite de sărbătorit!

Vezi ce îi poți dărui unui prieten… chiar și atunci când rămâi în pană de idei 

  • O petrecere 

Dacă sărbătoritul nu a organizat o petrecere, un cadou pe cinste ar fi o mini petrecere. Cel mai indicat este să păstrezi secretul și să fi o petrecere surpriză. Invită la petrecere prietenii cei mai apropiați și planificați împreună totul. Trebuie să fiți atenți să păstrați secretul, deoarece elementul surpriză este esențial în această idee!

Poți rezerva un loc în oraș sau chiar să chemi pe toată lumea în apartamentul tău în cazul în care grupul nu este unul foarte mare. Această surpriză va rămâne cu siguranță printre cele mai plăcute amintiri ale sărbătoritului și își va aminti cu drag peste ani de prietenia și grija voastră. 

În ceea ce privește mâncarea sau băuturile, poți împărți costurile cu restul invitaților, care cu siguranță se vor bucura că nu mai este nevoie să caute un cadou. 

  • Cadou personalizat 

Un cadou personalizat este întotdeauna o idee bună. Dacă sărbătoritul are simțul umorului, cu atât mai mult, poți crea pentru el un mesaj amuzant și să îl imprimi pe un obiect. 

Printre cele mai apreciate sunt articolele de îmbrăcăminte personalizate. Poți să optezi, de exemplu, pentru unul dintre tricourile personalizate de pe ruvix.ro, pentru a alege ceva ce poate fi purtat aproape oricând. Îți poți imprima mesajul personalizat pe tipul de tricou ales și vei obține cu siguranță reacția dorită! 

Pe lângă articolele de îmbrăcăminte, poți opta pentru imprimarea unui mesaj personalizat pe diverse alte lucruri: căni, perne, puzzle și obiecte de decor. 

  • O excursie 

Dacă timpul și bugetul îți permite, poți alege o excursie surpriză pentru sărbătorit. Dacă mergi la munte, asigură-te că atât participanții, cât și sărbătoritul vor fi îmbrăcați adecvat. Încearcă să anunți restul invitaților dinainte și să le prezinți care este marele plan și poate îți vor da și o mână de ajutor. 

Excursia nu trebuie să fie una lungă sau costisitoare. Este important să găsești un loc în care sărbătoritului îi place să își petreacă timpul sau în care ați mai fost împreună în trecut și cu alți cunoscuți. 

Acest cadou este unul atipic, dar cu siguranță va fi foarte apreciat. Indiferent dacă totul iese conform planului sau nu, gestul este cel care contează. 

O petrecere sau o excursie surpriză sunt cadouri minunate, însă e nevoie ca prietenii apropiați să fie disponibili și să contribuie cu ce pot. Pe de altă parte, un tricou care se “pliază” perfect pe personalitatea sărbătoritului sau orice alt obiect cu un mesaj personalizat îl va face pe acesta să înțeleagă cât de important este pentru tine, cât timp ai petrecut pentru a alege cadoul perfect, care să-l inspire sau care să îi aducă un zâmbet pe buze și va fi, cu siguranță, extrem de apreciat! 

 

Sursa foto: unsplash.com

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu