Uleiuri esențiale pentru dormitor

Chiar dacă îți place la nebunie sexul, uneori poate fi o provocare să intri în starea necesară, mai ales atunci când rutina zilnică îți distruge rezervele de energie mentală și emoțională. Sfatul nostru? Ia în considerare uleiurile esențiale pentru dormitor care îţi vor stimula apetitul sexual și îţi vor da o stare de relaxare și de bine. Fie că e vorba de o sesiune solo, fie că tu şi partenerul tău pur și simplu doriți să pregătiți scena pentru o noapte specială, aceste uleiuri te vor ajuta să intri în starea necesară, dar şi să dormi apoi ca un bebeluş.

Ce sunt uleiurile esenţiale?

Un ulei esențial este un amestec de substanțe chimice, sau compuși „esențiali”, ai unei plante cu un ulei purtător, extras printr-un proces de distilare. Se crede că fiecare tip de ulei are beneficii unice, în funcție de planta din care a fost extras. Uleiurile esențiale sunt adesea folosite pentru lucruri precum aromaterapie prin masaj sau chiar doar prin tamponarea produsului pe piele. Pot fi folosite și în băi sau le poți difuza în camera ta sau chiar în toată casa. Aromele uleiurilor stimulează sistemul olfactiv, care este partea creierului conectată cu simțul mirosului.

Prin inscriere doTERRA vei putea achiziționa uleiurile esențiale doTERRA cu reduceri între 25-55% şi vei avea acces la toate promoțiile, la produse gratuite şi alte surprize aromate.

Iată câteva dintre uleiurile esenţiale potrivite pentru dormitor.

Ulei de trandafir

Trandafirul nu este doar pentru a aşterne pe perne petale moi și parfumate. Masează un amestec cu ulei de trandafir pe punctele de puls, stropeşte puțin în baie sau difuzează în dormitor, pentru o stimulare a dispoziției. Trandafirul este considerat un afrodisiac natural și, pe lângă faptul că este super relaxant, se spune că îți crește și libidoul. De fapt, trandafirul este adesea considerat uleiul esențial „al iubirii” și se crede că deschide centrul inimii.

Ulei de Ylang Ylang

Uleiul de ylang-ylang este folosit de mult timp ca afrodisiac și se știe că amplifică emoțiile, acționând simultan ca un „catalizator al pasiunilor sexuale”. Se spune că acest ulei esențial încetinește o inimă care bate rapid și o respirație accelerată.

Ulei de neroli

Uleiul de Neroli este considerat un stimulent major al libidoului, precum și un stimulent al stării de spirit și al relaxării. Se spune că neroli este folosit chiar ca un potențial remediu pentru impotență. De ce să nu încerci și tu să vezi dacă este adevărat?

Ulei de lavandă

Uleiul de lavandă pare să fie uleiul minune atunci când vine vorba de relaxare, de a cădea într-un somn profund și, da, chiar de a-ţi îmbunătăți visele. Sfat profesionist: dacă îţi doreşti să intri în dispoziţie înainte de o noapte plină de pasiune cu partenerul tău, încearcă să te masezi cu ulei esenţial de lavandă, cu o loţiune sau un amestec ce conţine ulei de lavandă pe picioare și pe interiorul coapselor.

Ulei de iasomie

Cercetările au arătat că uleiul de iasomie, atunci când este utilizat pentru masaj, poate provoca creșteri majore ale vitezei de respirație, o creștere a oxigenului în sânge și o scădere a nivelului tensiunii arteriale – toate acestea fiind factori care indică o excitare crescută a sistemului nervos. Sună bine, nu?

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu