Caracteristici de lux pentru piscine

Cel mai important lucru atunci când vine vorba de instalarea sau renovarea unei piscine este să obțineți caracteristici personalizate premium. Zona piscinei dvs. va deveni magică prin adăugarea unor caracteristici uimitoare, care sunt atât atractive, cât și funcționale. Așadar, iată cele mai bune elemente care vor face din piscina dvs. una cu adevărat premium.

1. Funcții de apă personalizate

Cascadele și fântânile sunt cele mai populare caracteristici pentru Piscine Premium. Există multe opţiuni, cum ar fi jeturile de punte, barbotoarele și funcțiile de grotă, care pot arăta naturale și grațioase. Luați în considerare instalarea unor elemente de apă de care se pot bucura şi copiii, nu doar a celor care sunt atrăgătoare.

Adăugarea unui tobogan cu apă pe care l-au văzut în parcul lor acvatic preferat, le va permite să se bucure mai mult de piscină. În loc de fântâni obişnuite, adăugați unele în formele care le plac copiilor, cum ar fi sirenele și broaștele.

2. Pereţi de foc

Adăugați piscinei dvs. caracteristici de lux cum ar fi pereții de foc. Acestea nu numai că adaugă un plus de frumuseţe locului, dar îi vor surprinde pe vizitatori de îndată ce ajung.

Pentru o reuniune mai confortabilă după apusul soarelui, în loc de opțiunile tradiționale, alegeţi un focar cu gaz. Un focar cu gaz este una dintre cele mai funcționale caracteristici ale piscinei. Pe lângă faptul că aveţi o bucătărie în aer liber, focarul personalizat vă va permite să faceţi şi un grătar fără a pleca de lângă musafiri.

3. Căsuţă sau foişor lângă piscină

Având o piscină în aer liber, e posibil să nu puteţi sta mereu afară. Prin urmare, trebuie să aveți un loc unde să aveţi puțină umbră și intimitate. Prin urmare, luaţi în considerare camere de grădină sau foişoare.

Acestea nu numai că vă ajută să vă adăpostiţi de vremea rece, dar le puteți folosi și ca spațiu de depozitare. Iar când aveți musafiri neașteptați, puteți folosi acest spațiu pentru a îi lăsa să stea peste noapte, dacă este necesar.

4. Bănci și şezlonguri

Indiferent dacă aveți o curte mică sau o piscină mare, caracteristicile de pe punte pot transforma întreg spațiul. Acordați atenție la intrarea în piscină, la punte și la trepte. Dacă este posibil, luați în considerare extinderea suprafeței de pe punte și montați niște mobilier creativ.

Puteți copia aspectul unui cadru de plajă cu umbrele sau copertine. Cumpărați nişte bănci cool, care au un design simplu și minimalist. De asemenea, puteți investi într-o zonă de bronzare, care să fie puțin adâncă. Vă ajută să vă relaxați în timp ce vă înmuiați picioarele obosite după o zi lungă de muncă.

5. Caracteristici de iluminare

Mulți oameni instalează lumini pentru piscină sub apă și lângă piscină, dar uită complet să lumineze împrejurimile. Acest aspect este important pentru siguranța familiei dvs mai ales dacă folosiţi piscina în timpul nopții. Și din punct de vedere estetic, luminile pentru piscină sunt cruciale pentru a înfrumuseța zona.

Puteți experimenta cu lumini LED distractive care îşi schimbă culoarea sau cu iluminare de stare. Aflați despre instalațiile luminoase care funcționează prin atingerea unui buton. Folosind dispozitivele inteligente, modificați setările și luminozitatea în funcție de compania pe care o aveți.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu