Probleme de conectivitate Bluetooth pentru noile modele iPhone

Probleme de conectivitate Bluetooth pentru noile modele iPhonePentru persoanele care isi doresc un smartphone de ultima generatie, care dispune de specificatii tehnice uimitoare si care are un design fascinant, cu siguranta un model iPhone reprezitna alegerea ideala.

Mai ales daca discutam despre iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Mini sau iPhone 12, care sunt cele mai recente modele iPhone lansate de catre Apple. Aceste telefoane arata si functioneaza fara probleme in majoritatea cazurilor, dar au aparut pana acum si unele mici exceptii.

Unii utilizatori au observat faptul ca dispozitivele lor intampina probleme in ceea ce priveste conectivitatea Bluetooth pe aceste dispozitive foarte performante, dar si foarte scumpe. In acest caz discutam despre probleme cum ar fi faptul ca pica mereu conexiunea, sau probleme legate de calitatea audio cand este utilizata casca bluetooth.

Daca detineti un asemenea telefon de ultima generatie, va puteti prezenta cu el intr-un service de reparatii iPhone Bucuresti, sau puteti incerca unele trucuri mai intai de toate, care va pot fi de folos, si care va pot scuti de o vizita cu telefonul in service. Vom vedea despre ce este vorba, si daca se pot remedia aceste probleme, chiar in randurile care urmeaza.

  1. Reporniti iPhone-ul

Acesta este primul lucru pe care ar trebui sa-l faceti in momentul in care observati ca exista probleme de conectivitate legate de functia Bluetooth. Repornirea iPhone-ului dvs. poate ajuta la eliminarea oricaror erori care ar putea afecta sistemul Bluetooth de pe iPhone.

Iata care sunt pasii pe care este nevoie sa ii urmati astfel incat sa va puteti reporni dispozitivul iPhone de ultima generatie:

  • Apasati volume up (acesta este butonul de crestere a volumului), si eliberati rapid acest buton.
  • Apasati butonul de reducere a volumului sau volume down, dupa care eliberati si acest buton la fel de rapid.
  • Apoi pastrati degetul apasat pe butonul de alimentare, pana in momentul cand vedeti ca apare sigla Apple pe ecranul telefonului.
  • Dupa ce apare logo-ul Apple, trebuie sa luati degetul de pe butonul de pornire si asteptati putin timp, pana cand telefonul reporneste.

Dupa ce telefonul este repornit, este recomandat sa verificati daca problema a fost remediata in acest fel (aceasta ar fi cea mai simpla rezolvare pentru o asemenea problema). Daca nu este remediata astfel problema, mergeti la urmatorul punct.

  1. Dezactivati si activati Bluetooth

Uneori, trebuie sa efectuati dezactivarea si ulterior activarea Bluetooth-ului dupa cateva secunde, iar aceasta solutie va poate rezolva cu usurinta problema Bluetooth, mai ales daca este doar o problema minora de software.

Incercati sa faceti acest lucru (este nevoie de 10 secunde), si astfel puteti sa vedeti daca problemele se rezolva. Iata cum sa opriti si sa reporniti Bluetooth:

  • Glisati in jos din coltul din dreapta sus pentru a deschide Centrul de control.
  • Atingeti usor cu degetul pe pictograma Bluetooth pentru a dezactiva functia Bluetooth
  • Atingeti din nou pictograma Bluetooth pentru a porni din nou functia Bluetooth.
  1. Activati modul avion

Daca solutiile pe care le-am mentionat anterior nu va pot fi de folos, trebuie sa activati modul avion apasand pictograma Mod avion in centrul de control, pentru a dezactiva serviciile de retea Bluetooth, Wi-Fi si totodata datele celulare si apoi pentru a le reporni.

Acest truc este unul cat se poate de simplu, dar este si foarte eficient pentru ca ii permite iPhone-ului sa-si reseteze toate serviciile de retea si sa elimine orice erori care ar putea fi prezente in sistemul de retea al telefonului.

Daca aceste 3 solutii nu remediaza problema, puteti reseta setarile de retea sau sa aduceti telefonul la setarile din fabrica. In ultima faza, nu va ramane altceva decat sa duceti telefonul la service pentru a remedia problema.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu