Care sunt cele mai bune aplicatii GPS pentru iPhone?

Care sunt cele mai bune aplicatii GPS pentru iPhone?Foarte multe persoane care au nevoie de un nou smartphone, isi indreapta atentia spre cele mai noi modele iPhone, pe care le-au lansat cei de la Apple. Aceste dispozitive dispun de specificatii tehnice peste medie, si functioneaza perfect.

Daca utilizatorii isi aleg o husa iPhone potrivita si o folie de protectie pentru ecran, de cele mai multe ori, dispozitivele iPhone functioneaza perfect, mai ales atunci cand sunt utilizate pe post de GPS, iar utilizatorii trebuie doar sa deschida aplicatia, iar dispozitivul isi face treaba.

Exista mai multe aplicatii de tip GPS spre care isi poate indrepta atentia fiecare persoana care detine un dispozitiv iPhone, fie ca discutam despre modelele iPhone 12 (12 mini, 12, 12 Pro si 12 Pro Max), iPhone 11 (11, 11 Pro si 11 Pro Max), sau despre alte dispozitive lansate cu mai mult timp in urma de catre Apple.

Acest articol va ofera cateva exemple de aplicatii GPS pentru telefoanele iPhone de la Apple in randurile urmatoare. Continuati sa cititi, si cel mai probabil veti stabili la final care aplicatie este cea mai potrivita pentru dvs. daca detineti un dispozitiv iPhone de la Apple.

  1. Google Maps

Dezvoltata de Google si descarcata gratuit, aplicatia ofera date exacte despre trafic, mai multe moduri de transport pentru navigatie si directii, precum si redirectionare automata din cauza conditiilor de trafic, a virajelor si a iesirilor ratate.

Aplicatia are de asemenea, vedere la strada si imagini interioare, pentru a permite utilizatorilor sa viziteze practic un loc in mod virtual, inainte de a decide sa il viziteze fizic.

Totusi, cea mai buna dintre toate este caracteristica care permite utilizatorilor sa salveze harti pentru utilizare offline,  astfel incat sa poata obtine directii si sa caute pe harti offline, chiar si atunci cand nu au nicio conectivitate de date. Acest lucru se poate dovedi extrem de util atunci cand vizitati orase noi sau mergeti in strainatate.

  1. Maps.ME

Maps.ME este o aplicatie gratuita care se mandreste cu harti pentru peste 600 de orase din 100 de tari. Deci, indiferent unde va duceti, este probabil ca Maps.ME sa aiba hartile pentru acel loc.

Aplicatia se adreseaza turistilor si persoanelor care calatoresc si include harti detaliate, inclusiv restaurante, destinatii turistice, benzinarii etc. Aplicatia permite de asemenea, utilizatorilor sa descarce harti pentru utilizare offline si sa le caute fara nicio conectivitate de date. Indiferent daca doriti indicatii de orientare catre punctele de interes, trasee de drumetii sau locurile care lipsesc de pe alte harti, acesta aplicatie ideala pentru iPhone cu siguranta va ofera acoperire.

  1. Waze

Waze este o aplicatie de la Waze Inc, care a fost achizitionata de Google, in 2013. Aplicatia este crowdsourced si  depinde de utilizatori pentru a-si obtine datele de trafic. Permite utilizatorilor sa  raporteze accidente, pericole, inchideri de drumuri etc., pentru a ajuta alti soferi care folosesc aplicatia.

Deci, daca traficul este blocat, aplicatia va va anunta si cu siguranta va va indica sa va schimbati ruta, pentru a va asigura ca nu ramaneti blocati. Puteti urmari alerte despre trafic, politie si accidente, astfel incat calatoria dvs. sa ramana rapida.

Aplicatia are de asemenea, o navigatie vocala pas cu pas si incorporeaza o caracteristica de partajare a ETA, care permite utilizatorilor sa impartaseasca ETA-ul lor cu persoanele pe care le intalnesc. In plus, va poate ajuta sa gasiti cel mai ieftin combustibil pe parcursul calatoriei, pentru a va ajuta sa economisiti bani.

Daca va place muzica, veti avea libertatea necesara pentru a reda aplicatiile dvs. preferate de muzica si, de asemenea, pentru a asculta podcast-uri in timpul drumului lung.

Dar acestea sunt doar cateva aspecte importante, deoarece aplicatia are mai multe trucuri decat ceea se vede la prima vedere. In general, daca doriti ca plimbarea sau calatoria dvs. sa nu se blocheze din cauza unor lucruri neasteptate, nu cautati mai departe, ci alegeti sa instalati cat mai repede aplicatia Waze.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu