Portelan: cum sa alegi cel mai valoros

Portelan: cum sa alegi cel mai valorosPortelanul este un anumit tip de ceramica obtinuta din amestecuri cu prezenta de caolin, feldspat si prin ardere la temperaturi intre 1300 si 1400 de grade. Mai presus de toate, primii sunt considerati a fi cel mai bun portelan englezesc de pana acum, care poate fi achizitionat si de pe magazinul online al site-ului de referinta.

Portelanul Limoges este, de asemenea, cunoscut in intreaga lume pentru eleganta deosebita a lucrarilor sale si a materialelor utilizate. Pana in prezent, artistii si designerii isi exploateaza cu maiestrie calitatile pentru a crea obiecte frumoase si utile, justificand in continuare reputatia mondiala a portelanului Limoges.

Nu uitati ca exista si autocolante tipice, imitate si de tari straine. O alegere foarte larga este posibila si datorita numeroaselor magazine dedicate vanzarii de portelan online. Pe stylehoreca.ro pot fi alese cele mai bune tipuri de portelan.

Alege vesela pentru restaurant in functie de cost

Cat puteti cheltui pentru a cumpara vesela pentru restaurant sau club? A avea in vedere un buget specific va poate ajuta sa excludeti sau nu unele optiuni, dar valoarea achizitiei trebuie totusi luata in considerare.

Vesela pentru restaurante este cu siguranta mai scumpa decat cele pentru uz casnic, mai ales ca se presupune ca este mai rezistenta pentru utilizarea zilnica. Clientii vor folosi articolele in fiecare zi, astfel incat achizitionarea de accesorii de calitate implica o cheltuiala mai mare de bani, dar va fi o investitie pe termen lung.

Cu o utilizare constanta, este normal ca vesela sa fie deteriorata. Vesela mai durabila, cum ar fi portelanul, va reduce costurile de inlocuire.

Luati in considerare si stilul restaurantului tau: daca conduceti un loc obisnuit, clientilor tai probabil nu le va pasa daca mancarea lor este servita pe articole din melamina sau din orice alt material. Dar daca restaurantul ofera meniuri de calitate si decorul este rafinat, accesoriile din portelan sunt cu siguranta alegerea potrivita.

Este important sa se gaseasca un echilibru intre cost si durata care sa raspunda nevoilor restauratorului si asteptarilor clientilor.

Ce material sa alegi pentru vesela restaurantului tau

Optiunile sunt diferite in ceea ce priveste materialul vaselor de la restaurant. Mai multi factori trebuie luati in considerare: care este materialul care se potriveste cel mai bine stilului mediului? Este suficient de durabil pentru o durata garantata pentru uz profesional zilnic? Indeplineste nevoile restaurantului si ale clientilor?

Este recomandat sa alegeti vesela de restaurant din materiale neporoase, usor de curatat si depozitat. Materialele articolelor trebuie sa aiba o rezistenta termica ridicata, precum si la zgarieturi, astfel incat stralucirea si calitatea sa reziste la multe spalari. Portelanul este cu siguranta materialul de preferat in acest sens, datorita rezistentei si durabilitatii sale, precum si pentru o estetica rafinata si eleganta. Articolele din portelan sunt potrivite pentru utilizare in cuptor si cuptor cu microunde si pot fi spalate in masina de spalat vase. Dupa racire, pot fi folosite si pentru depozitarea alimentelor in congelator. Nu este necesar sa se ia in considerare numai vasele folosite de clienti, ci si vasele de cuptor si articolele utilizate in principal in bucatarie si pentru prepararea alimentelor.

Exista numeroase lucruri de luat in considerare la deschiderea pentru prima data a unui hotel. Una dintre cele mai importante parti ale sale va fi probabil reprezentata de restaurantul sau barul incorporat. Pentru a face acest loc mai atragator pentru potentialii oaspeti, este nevoie de o gandire suplimentara in procesul de proiectare.

Si la ce ne gandim de obicei atunci cand vizitam un restaurant? Pentru majoritatea dintre noi, este mancare. Am dori sa ne imperechem sederea intr-un hotel minunat cu o masa delicioasa, care ar putea parea si mai primitoare atunci cand sunt asezate pe farfuriile potrivite.

Optiunile de stil pentru vesela hotelului vor varia datorita numerosilor factori. Unele vor depinde de tema restaurantului, de preferintele managerului, dar si de bugetul companiei. De aceea este posibil sa observati diferente atunci cand vizitati hoteluri cu un numar diferit de stele.

In primul rand, patru dintre hotelurile de cinci stele vor avea nevoie pur si simplu de mai multe tipuri de vesela, de obicei pentru ca majoritatea dintre ele tind sa stabileasca spatii de luat masa mai elegante si mai formale. De exemplu, hotelurile obisnuite s-ar putea baza mai putin pe detalii precum farfuriile laterale sau, cu alte cuvinte, farfuriile pentru paine si unt. De asemenea, hotelurile mai sofisticate vor servi cafea intr-o ceasca de portelan asezata pe o farfurioara. Cele relaxate ar putea alege versiunea la moda a servirii bauturilor in borcane de zidarie.

Vesela hotelului  care poate fi gasita in locatii mai mari pe scara stelelor va trebui cel mai probabil sa arate identic. Seturi de sute de placi vor fi cumparate pentru a stabili standardul pentru astfel de locuri, ceea ce le-ar putea face dificil de gasit si inlocuit ulterior daca sunt rupte.

In locuri mai putin pretentioase, aceeasi mancare ar putea fi servita pe diferite farfurii la aceeasi masa, adaugand un pic de distractie experientei.

Materialul este, de asemenea, un factor important in diferentierea veselei hoteliere. Cei care au standarde mai inalte vor face probabil o alegere spre portelan. Hotelurile obisnuite stabilesc in mod normal bugetul mai mic.

Daca vor sa doreasca o atmosfera eleganta, placile de sticla ar putea deveni o optiune. In caz contrar, vesela din ceramica, lut, faianta va face trucul. Unii ar putea chiar merge pana la servirea mancarii pe scanduri de lemn sau melamina.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu