Plasa de tantari si insecte rezistenta la animale de companie

Plasa de tantari si insecte rezistenta la animale de companieImportanta unei plase de tantari care accepta animale de companie. Multi oameni considera ca animalele lor de companie sunt membri ai familiei cu patru picioare si, ca orice alt membru „cu doua picioare” al familiei lor, vor sa-i pastreze in siguranta.

Plasele de tantari, rezistente la animale de companie, ofera protectie impotriva insectelor si sunt rezistente la zgarieturi si uzura de la animalele de companie. Cainii adesea zgarie usile si plasele de tantari ori de cate ori vor sa iasa sau sa se intoarca. In timp, umflaturile si zgarieturile repetate pot deteriora plasele de tantari.

Prin urmare, nu numai ca nu esti protejat de insecte si alte creaturi care ar putea intra in casa, dar iubitul tau animal de companie poate scapa dintr-o gaura daca animalul de companie este suficient de mare.

Majoritatea pisicilor prefera sa ramana in interior, sa se distreze culcate pe pragurile ferestrelor si, de multe ori, urca, zgarie sau imping plase de tantari din curiozitate. Acestea pot strapunge ecranul sau, in cazul in care cadrul nu este bine fixat, pot arunca ecranul in sus si apoi pot fugi sau pot fi grav raniti daca cad pe fereastra.

Daca locuiti intr-o zona cu creaturi mai mici, cum ar fi veveritele sau ratonii, aceste animale salbatice pot roade sau zgaria tantarii din exterior. Si daca aveti animale de companie, cainele sau pisica dvs. se pot entuziasma si zgaria plasa de tantari pentru a incerca sa ajunga la ele.

Cumparand plase tantari si insecte cu siguranta vei avea un somn mai odihnitor si vei putea trai linistit, fara sa te gandesti mereu ca poti fi infectat cu virusi sau poti sa ai probleme de sanatate din cauza musafirilor nepoftiti.

De ce sa alegi plasa noastra de tantari si insecte?

Plasa noastra de tantari rezistenta la animale de companie este potrivita pentru usi si ferestre, precum si pentru suprafete mai mari, cum ar fi locul pisicii si veranda, facandu-l ideal pentru proprietarii de animale de companie care doresc sa ofere prietenilor lor cu patru picioare putin aer curat.

Pe veranda, fara a-i lasa sa iasa. In timp, costul de a inlocui plasa de tantari din cauza daunelor cauzate de animalele de companie sau de la alte animale poate deveni o pacoste. Ca un beneficiu suplimentar, plasa de tantari tine insectele departe si minimizeaza expunerea la purici si capuse care pot cauza probleme de sanatate animalelor de companie.

Investind in durabila plasa de insecte si tantari tu si animalul tau de companie va puteti bucura de natura fara ca natura sa va intre in casa.

Ce face ca plasa noastra de tantari si insecte sa fie suficienta pentru animalele de companie?

Fie ca aveti nevoie de plase de ferestre sau de usi rezistente la rupere sau cautati o plasa de tantari pridvor rezistenta la perforare, care sa reziste si la rozatoare, plasa noastra de tantari si insecte este construita avand in vedere durabilitatea, mai ales atunci cand vine vorba de protectie. pentru (si uneori de la) animalul tau de companie. Pentru rezistenta si protectie solara superioara, plasa noastra pentru insecte nu este numai rezistent la animale de companie, este ideal si pentru umbrirea verandelor sau ferestrelor in care animalele de companie pot petrece mult timp.

Ce boli pot aduce insectele?

Purici

Pe continentul sud-american, triatominele sau reduviidae (bataturi) transmit boala Chagas (tripanosomiaza americana). Locuiesc in zidurile caselor umede si sunt active doar noaptea. Chiar daca la noi puricii nu transmit nimic, inca, este bine sa fim atenti, pentru ca dupa cum se poate vedea, inclusiv insectele migreaza.

Paduchi

Paduchii transmit diferite infectii bacteriene: bartoneloza (febra de transeu), borrelioza (febra recidivanta) si anumite tipuri de rickettsioza (tifos). Paduchii de sobolan sunt un vector pentru ciuma.

Capuse

Exista numeroase specii de capuse, fiecare avand un habitat relativ specific. Acestea sunt vectorul pentru numeroase boli: boala Lyme, meningoencefalita transmisa de capuse, febra hemoragica Crimeea-Congo, febra recidivanta transmisa de capuse, febra Q, febrele patate transmise de capuse, babezioza, ehrlichioza, tularemia.

Muscaturile de capuse rezulta din contactul cu iarba. Acest risc este, in general, limitat la anumite regiuni bine definite. Odata ce capusele sunt pe piele, acestea migreaza catre pliurile majore ale pielii (inghinale, axile) unde se implanteaza. Acestea nu incep sa se hraneasca pana nu au trecut 12 pana la 24 de ore si astfel riscul de infectie este scazut daca sunt indepartate rapid.

Frecventa bolilor mentionate anterior se schimba continuu. Unele dintre acestea au devenit rare ca urmare a progresului in masurile de igiena si vaccinare (febra galbena, encefalita japoneza, tifos, ciuma). Altele, dupa ce au disparut practic, reapar (tripanozomiaza).

In cele din urma, altele se raspandesc, in special din cauza schimbarilor climatice si a schimbarilor pe care aceasta le produce in ecologia vectorilor (febra dengue, virusul chikungunya, boala Lyme etc.).

Avand plase de insecte, cele mai multe dintre ele vor ramane afara, ceea ce iti permite sa te asiguri ca nu exista riscuri majore de a te infecta.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu