Organizarea unei inmormantari: avantajele alegerii serviciilor funerare

Organizarea unei inmormantari: avantajele alegerii serviciilor funerareCand soseste moartea, trebuie sa iti lasi rapid sentimentele deoparte pentru a face fata inmormantarii. La urma urmei, avem doar 3 zile pentru a o organiza.

Dar, pe langa timp, exista si alte constrangeri care fac organizarea unei inmormantari si mai dificile pentru cei dragi.

Din fericire, putem conta pe interventia unor servicii funerare Sector 5 pentru a aranja totul. Concentreaza-te pe beneficiile serviciilor funerare.

Ajutor pentru pregatirile de ceremonia funerara

Serviciile funerare din sector 5 pot pregati ceremonia civila sau religioasa cu tot ceea ce implica acest lucru:

 • toaleta decedatului, punerea corpului in sicriu, inchiderea sicriului
 • transport
 • furnizarea de transportatori
 • solicitarea maestrului de ceremonii pentru conducerea serbarii funerare (daca acesta din urma nu a fost numit automat)
 • pregatirea locatiei ceremoniei
 • redactarea si trimiterea de necrologuri si anunturi
 • furnizarea unei carti de oaspeti pentru exprimarea condoleantelor rudelor decedatului
 • sali de imbalsamare
 • autopsieri autorizati
 • produse oferite in cadrul pomenilor si parastaselor
 • camere mortuare.

Evident, ei vor furniza toate articolele funerare esentiale pentru eveniment : sicriu, masina, urna (pentru o incinerare), monumente funerare …

O gama larga de accesorii funerare pentru decedat si pentru ceremonie

Serviciile funerare sector 5 nu mai ofera modele unice si standard de articole funerare.

Familiile pot alege intre diferite forme, materiale si finisaje pentru sicrie si urne, intre flori naturale sau artificiale.

Aceste servicii ofera posibilitatea de a personaliza accesoriile care vor insoti defunctul pe ultimul sau drum.

Organizarea mutarii corpului de la si catre strainatate

In caz de deces in strainatate si inmormantare, este necesar sa se cunoasca diferitele proceduri si documente necesare pentru repatriere. Cu toate acestea, familiile au cunostinte si timp limitat pentru a face acest lucru.

De aici si nevoia de a apela la serviciile funerare sector 5. Au o vasta experienta in repatriere si transport de cadavre.

De asemenea, colaboreaza cu consulatele si furnizorii de servicii din strainatate pentru a facilita si a accelera procesul. Bazandu-se pe acesti profesionisti face posibila ameliorarea diferitelor manevre administrative.

Regularizarea documentelor pentru inmormantari

Atunci cand o persoana moare, este obligatorie intocmirea unui certificat de deces si solicitarea autorizatiilor necesare pentru ingropare. Aceasta autorizatie provine de la registratorul municipalitatii in care a avut loc decesul.

In afara de autorizatie, este necesar sa se organizeze impreuna cu cimitirul sau crematoriul.

Pentru a obtine acordurile necesare pentru incinerare, trebuie sa prezinti diverse documente justificative: certificat medical, certificat de stimulator cardiac etc. Serviciile funerare sector 5 sunt capabile sa se ocupe de tot ceea ce este procedural pentru a usura familia cat mai mult posibil.

Coordonarea altor furnizori de inmormantari

In indeplinirea misiunii sale de organizator de inmormantari, serviciile funerare lucreaza indeaproape cu alti furnizori de servicii. Interventia comuna a acestor profesionisti este esentiala pentru desfasurarea impecabila a ceremoniei de ramas bun.

Serviciile funerare joaca rolul de coordonator care supravegheaza totul si se asigura ca totul se desfasoara in conformitate cu dorintele decedatului.

In absenta unui contract de inmormantare sau a unui document manifest care sa exprime ultimele dorinte ale celui tarziu, este de datoria familiei sa aleaga tipul de inmormantare si cursul general al inmormantarii.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu