Mai foloseste cineva telefonul Huawei Mate 10 Pro?

Mai foloseste cineva telefonul Huawei Mate 10 Pro?
Telefonul mobil inteligent este una dintre necesitatile fiecarei persoane dat fiind faptul ca este folosit in primul rand pentru a putea comunica. Apoi, trebuie mentionat faptul ca un astfel de dispozitiv este folosit in foarte multe alte scopuri, cum ar fi pentru a socializa cu prietenii de pe Facebook si Instagram sau alte retele de socializare, pentru a cauta cele mai noi stiri din diferite domenii de activitate, pentru a asculta muzica sau a viziona filme, etc.

De aceea, fiecare persoana doreste un smartphone care sa faca fata cerintelor sale, iar producatorii de top mereu vin cu smartphone-uri care sa faca fata cerintelor utilizatorilor. Utilizatorii isi indreapta mai nou atentia spre telefoane Huawei, dat fiind faptul ca in comparatie cu telefoanele celor de la Samsung de exemplu sau Apple, au preturi mai mici.

Printre utilizatorii de Huawei mai exista insa oare persoane care folosesc modelul Mate 10 Pro, care deja are peste 3 ani vechime? Vom discuta despre acesta si despre specificatiile sale in continuare.

Huawei Mate 10 Pro – smartphone-ul care gandeste de la sine

Una dintre caracteristicile remarcabile ale lui Mate 10 Pro este viteza uluitoare. Dispozitivul atinge o viteza de descarcare de pana la 950 Mbit/s. Navigarea pe mobil este de doua ori mai distractiva! Cu Kirin 970, Huawei Mate 10 Pro are si prima platforma de calculatoare mobile din lume pentru inteligenta artificiala. Un smartphone care gandeste de la sine? Ceea ce a fost considerat fictiune nu cu mult timp in urma devine de fapt o realitate aici.

Camera: cooperare cu Leica

Dezvoltarea camerei poate fi asociata cu un singur cuvant: Leica. Telefonul are o camera duala cu o deschidere mare. Datele cheie: 20 megapixeli plus 12 megapixeli, plus un blit cu o singura culoare. In plus, o camera frontala este desigur, incorporata si pentru selfie-urile tale. Aceasta vine cu o rezolutie de 8 megapixeli.

Bateria: 4000 mAh si Huawei Safe SuperCharge

Cand vine vorba de baterie, Huawei Mate 10 Pro este din nou la inaltime, avand o baterie care are capacitatea de 4000 mAh. O astfel de baterie ar trebui sa ofere suficienta energie, astfel incat sa va puteti bucura de dispozitiv cat mai mult timp. In plus, este utilizata tehnologia Huawei Safe SuperCharge, care este menita sa asigure timpi de asteptare deosebit de lungi.

Producatorul promite pana la 505 ore de asteptare si pana la 32 de ore de convorbire. Chiar daca doar o fractiune din aceste valori ar fi atinse efectiv, ar fi un numar destul de mare.

Dimensiuni si date tehnice ale Huawei Blanc

Afisajul FullView AMOLED de 6 inci al lui Mate 10 Pro se caracterizeaza printr-o rezolutie de 2160 x 1080 pixeli. Deci aveti de-a face cu o rezolutie FHD +. Memoria interna este de 6 GB RAM plus 128 GB in ceea ce priveste spatiul de stocare al dispozitivului; iar sistemul de operare ales de catre Huawei pentru acest dispozitiv este Android 8.0 (fireste, acum la atata timp de la aparitia telefonului pe piata, acesta ruleaza cu versiuni mai noi ale Androidului).

Senzorii incorporati includ amprenta, lumina ambientala, proximitate, busola si barometru. Desigur, Bluetooth si o conexiune USB-C sunt, de asemenea, la bord. In plus, dispozitivul este rezistent la praf si rezistent la apa in conformitate cu IP67. Asa ca il puteti arunca si in cada. Smartphone-ul cantareste in jur de 178 de grame.

Acestea sunt in mare parte, cele mai importante specificatii ale acestui telefon de la Huawei, care in ciuda faptului ca deja are peste 3 ani vechime, poate face fata fara probleme sarcinilor si cerintelor pe care le au utilizatorii de rand.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu