Lentile pentru ochelari polaroid: ce culoare sa alegi?

Polaroid este un brand celebru de ochelari de soare care se bucura de o mare recunoastere internationala datorita cresterii sale continue, reusind sa-si mentina pozitia de lider in acest sector.

Acest brand a fost fondat in 1936 de catre Edwin Land, care a inventat filtrele polarizate Polaroid, facandu-l marca de pionier in acest tip de sticla. Lentilele polarizate sunt cele care ofera vedere clara in spatiile in care exista o incidenta mare a luminii si elimina reflexiile care pot aparea pe plaja sau unde este zapada.

Aceasta este una dintre principalele caracteristici ale ochelarilor Polaroid. In plus, cresterea acestui brand a fost intotdeauna strans legata de noile tendinte, incorporand in fiecare dintre procesele sale inovatia corespunzatoare valorilor marcii sale. Unele inovatii caracteristice sunt culorile lentilelor ochelarilor de soare.

Aflati ce culoare sa alegeti pentru sticla ochelarilor dvs. Polaroid

Dupa cum am mai spus, Polaroid este un brand care se caracterizeaza prin oferirea ochelariilor de cea mai buna calitate si ingrijire a vederii pentru clientii sai. Din acest motiv, puteti gasi lentile colorate pentru ochelarii Polaroid in maro si alte culori precum albastru, galben si verde.

Alegerea unei tonalitate sau alta este data de activitatea pe care doriti sa o desfasurati. De exemplu, daca esti schior, ochelarii portocalii sau maro vor fi alegerea ideala pentru desfasurarea activitatii datorita cresterii contrastului pe care il ofera si deoarece reduc oboseala vizuala.

De asemenea, este foarte important ca aceste filtre de lumina sa nu altereze sau sa modifice elementele vizuale sau culorile acestora. O conditie pe care acest brand a reflectat-o perfect in produsele sale, asigurandu-se ca ochelarii sai Polaroid galbeni prezinta acelasi camp vizual ca si cei verzi, desi fiecare are beneficii diferite pentru vedere.

Culorile cele mai alese de utilizatori sunt de obicei ochelarii de soare Polaroid verzi si maro, datorita cresterii contrastului oferite de aceste lentile si alterarii reduse a gamei de culori a campului vizual.

Polaroid ofera 4 nuante de sticla, fiecare cu caracteristici diferite:

  • Ochelari Polaroid galbeni: Acest tip de nuanta ofera ochelarii dvs. Polaroid o imbunatatire a luminozitatii si contrastului. Sunt ideale pentru acele medii in care sunt putine conditii de lumina, de exemplu o zi innorata, un apus de soare etc.

Noi va recomandam ochelari Polaroid PLD4068S_807.

  • Ochelari Polaroid maro: Daca faci activitati in aer liber, acesti ochelari Polaroid sunt cea mai buna optiune. Principalul sau beneficiu este ca nu modifica perceptia culorilor si reduce oboseala vizuala datorita imbunatatirii contrastului si filtrarea radiatiilor albastre.
  • Ochelari Polaroid albastri: Lentilele albastre nu sunt recomandate pentru condus, datorita capacitatii lor de a modifica perceptia culorilor, blocand lumina albastra, rosu si chihlimbar.
  • Ochelari de soare Polaroid verzi: Daca esti o persoana careia ii plac sporturile nautice si de iarna, acestia vor fi ochelarii tai ideali. Sticla verde scade intensitatea luminii fara a interfera cu vizualizarea campului vizual. Cu greu vei observa alterarea culorilor si sunt foarte recomandate celor care sufera de hipermetropie.

Dupa cum ati vazut, exista numeroase beneficii oferite de ochelarii Polaroid in functie de nuanta pe care o alegeti. In functie de activitatea fizica sau de conditiile in care vreti sa le folositi, trebuie sa alegeti intre acestea.

Alegeti nuantele de albastru sau alte nuante de ochelari Polaroid in functie de nevoile dumneavoastra si, fara a pierde din vedere estetica pe care vrei sa o dati look-ului dvs.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu