Finish gel – Ce este si cum se aplica?

Daca ai ajuns pe aceasta pagina, este pentru ca vrei sa stii ce este un finish Uv Gelaxyo pentru unghii pentru lac de unghii si cum sa il aplici corect pentru a obtine cel mai bun rezultat posibil.

Ar trebui sa stiti ca sigilantul de lac de unghii este ultimul pas in designul unghiilor si este, de asemenea, una dintre cele mai importante parti, deoarece nu numai ca determina finisajul lucrarii, dar ofera si stralucire si protectie culorii aplicate anterior.

Daca doriti sa aflati mai multe despre sigilarea lacului de unghii, derulati in jos si continuati sa cititi acest articol.

Finish gel UV – Ce este?

Finish gel UV pentru unghii sau gelul de finisare lucios, este un produs care se gaseste atat sub forma de gel UV, cat si sub forma de gel de lustruire semipermanent. Gelul UV de etansare este un produs fotodurcitor care trebuie aplicat la sfarsitul designului de unghii, exact dupa ce a fost aplicata culoarea, pentru a o proteja si pentru a o face mai lucioasa si mai stralucitoare in timp.

Finisajul cu gel lucios este ultimul pas in metoda de proiectare a unghiilor in trei faze.In metoda monofazica, nu exista un gel de finisare a lustruirii propriu-zis, ci doar gelul uv monofazic este utilizat ca un sigilant.

Cum se aplica gelul UV?

In magazine puteti gasi gelul de etansare UV in cutii de 15 ml, 30 ml sau 50 ml. Este un lichid vascos transparent care se aplica cu o pensula speciala sau cu orice pensula pentru gel.

Dupa ce culoarea a fost aplicata pe unghia reconstruita, trebuie sa luati o mica parte din gel si apoi sa il aplicati pe suprafata unghiei, avand grija sa nu atingeti pielea; mai intai un strat foarte subtire, apoi trebuie sa reaplicati o lacrima de produs pentru a-l face mai omogen, amintindu-va sa il intindeti bine chiar si pe varful unghiei, pentru ca acolo este cel mai deteriorat.

Dupa intarire, gelul de etansare UV va fi lipicios la atingere; acest lucru se datoreaza faptului ca gelul de finisare nu se intareste 100%, ci elibereaza un strat necatalizat, numit strat de dispersie. In acest caz, trebuie sa il indepartati bine cu un tampon imbibat in detergent, dupa care veti observa imediat ca stratul de gel va aparea uscat si stralucitor.

Sigilantul de lac sub forma de gel UV

Exista pe piata si un sigilant de lac sub forma unui gel de lac semipermanent, numit si top coat, care este mult mai practic decat formatul de gel uv, deoarece este mai rapid si mai usor de aplicat. In magazine il puteti gasi in recipientul clasic de lac de unghii cu gel semipermanent, cu o pensula integrata, care faciliteaza aplicarea produsului pe intreaga suprafata a unghiei reconstruite.

Cum se aplica?

Aplicarea top coat-ului este foarte simpla, trebuie doar sa luati o cantitate mica de produs, scotand-o din pensula integrata in capacul recipientului, ca in cazul unei lacuri de unghii normale si sa o intindeti usor si uniform pe unghie, fara sa atingeti pielea sau cuticulele. In acest moment, trebuie polimerizat si el intr-o lampa UV timp de 120 de secunde sau intr-o lampa cu LED-uri timp de 30 de secunde.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu