Ghid pentru prima vizită la un centru spa

Vizitarea unui spa reprezintă luxul suprem, iar dacă nu aţi vizitat unul până acum, așteptaţi fără îndoială experiența, dar este posibil să fiţi puțin neliniştiţi în legătură cu ceea ce se așteaptă de la dvs.

Așadar, pentru a vă ajuta să vă liniștiți, am pregătit un ghid pentru prima vizită la un spa.

Înainte de a ajunge la spa

Odată ce ați rezervat experiența dvs. de spa, indiferent dacă este doar pentru o zi sau dacă veți rămâne peste noapte, există câteva lucruri pe care aţi vrea să le cercetați. Vă recomandăm să verificaţi politica de gratuitate. Unele spa-uri includ unele servicii gratuite, în timp ce altele nu. În mod similar, trebuie să ştiţi cum stau lucrurile când vine vorba de bacșiș. În general, bacșișul este de 20% din prețul unui tratament. Desigur, dacă serviciul oferit a fost excepțional, nu vă sfiiți să lăsați mai mult bacșiș terapeutului.

De asemenea, este o idee bună să citiți despre tratamentele oferite de centrul spa pe care îl vizitați, astfel încât să vă asigurați că alegeți unul care este potrivit pentru ceea ce doriți să primiţi. Vă sfătuim să alegeți dinainte ce tratamente doriți din lista de servicii de pe site, astfel încât să fie mai puțin stresant când ajungeți. Orientați-vă tratamentul spa către propriile nevoi de sănătate, de exemplu, un masaj suedez este excelent pentru a ajuta la stimularea circulației, iar un masaj profund al țesuturilor ajută la atenuarea durerii recurente.

Ce să luaţi cu dvs la un spa

Vă recomandăm să luați două genți separate, una pe care să o luaţi la spa şi una pe care o puteți lăsa în vestiar sau la hotel, dacă rămâneți peste noapte. De obicei, sunt furnizate halate și prosoape, dar există o serie de articole pe care ar trebui să le luați și pentru care veți fi recunoscători în timpul șederii dumneavoastră.

Oaspeții spa care nu sunt familiarizați cu petrecerea unei zile întregi la un spa ar trebui să ia în considerare pregătirea pentru o zi similară cu o zi la plajă. Luaţi o geantă cu costumul de baie, poate un rând de haine de schimb, papuci de baie, cartea preferată, ochelari de soare și protecție solară.

Persoanele care au părul lung e bine să aibă ceva cu care să îşi poată lega părul atunci când înoată sau în timpul unui masaj.

Luaţi două costume de baie, deoarece s-ar putea să vreţi să vă schimbaţi din constumul dintr-o singură piesă într-un bikini, pentru un eventual tratament.

Respectul faţă de ceilalţi

Este de la sine înțeles, dar un oaspete sofisticat va sosi cât mai proaspăt şi curat posibil. Faceţi duş înainte de a utiliza facilitățile comune, cum ar fi o saună sau un spa. Folosiți discreția în zona de schimbare. Fiți conștienți de faptul că împărtășiți o zonă în care alții pot fi mai mult sau mai puțin pudici decât dvs. Purtați halatul oferit și fiți amabili cu colegii de spa. În timp ce vă aflați într-o zonă de schimbare, nu vă aflați în propria baie și ar trebui să respectați proximitatea celorlalţi oaspeți.

Dacă toate aceste reguli vi se par prea complicate, atunci soluţia este un jacuzzi privat. Există diverse opţiuni, una dintre acestea fiind cazare in apartament cu jacuzzi Brasov. Aici vă bucuraţi de cele mai bune condiţii şi servicii şi nu trebuie să vă faceţi griji cu privire la alţi oaspeţi, pentru că aveţi intimitate deplină.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu