Descoperă cele mai populare produse pentru manichiură utilizate de profesioniști

Dacă ești pasionată de manichiură și vrei să te dezvolți în acest domeniu, este important să afli ce produse folosesc profesioniștii pentru a obține cele mai frumoase rezultate. Industria manichiurii este în continuă evoluție, iar profesioniștii din domeniu se bazează pe o gamă variată de produse pentru a oferi servicii de calitate superioară. În acest articol, vei descoperi cele mai populare produse pentru manichiură, astfel încât să poți face cea mai bună alegere pentru afacerea ta.

Iată ce produse nu trebuie să îți lipsească dacă îți dorești rezultate impecabile și rezistente

 

Înainte de toate, să discutăm despre lacurile de unghii. Printre cele mai populare nuanțe și texturi, se numără cele sidefate, mate și lucioase. Însă, pentru a obține un manichiură cu adevărat rezistentă, profesioniștii utilizează și alte produse, cum ar fi:

Base coat – este aplicat înainte de oja colorată și are multiple funcții. Aceasta creează o suprafață netedă și uniformă pe unghii, ajutând oja să adere mai bine și să reziste mai mult timp. De asemenea, base coat-ul poate proteja unghia naturală de decolorare sau deteriorare cauzate de ojele pigmentate. În acest sens, poți opta pentru Cover Rubber Base Gel Le Vole aici, de la Savyprofessional.ro, acesta fiind un produs foarte bun, care nu trebuie să-ți lipsească.

Top coat – acest produs este aplicat după lacul de unghii și are rolul de a sigila și proteja oja, conferind un aspect strălucitor și finisat. Top coat-ul ajută la prevenirea ciobirii și scorojirii ojei, oferind unghiilor un aspect lucios și profesionist. De asemenea, top coat-ul poate contribui la prelungirea duratei de viață a manichiurii și poate oferi un nivel suplimentar de protecție împotriva zgârieturilor și uzurii.

Ulei pentru cuticule – acest produs hidratează și îmbunătățește aspectul pielii în jurul unghiilor, evitând crăparea și uscarea cuticulelor. Cuticulele uscate sau îngroșate pot fi inestetice și pot crea disconfort. Prin aplicarea regulată a uleiului pentru cuticule, acestea devin moi și flexibile, facilitând îndepărtarea lor ușoară și prevenind apariția cuticulelor încarnate.

Soluție de curățare – pentru a elimina orice urmă de ulei sau murdărie de pe unghii înainte de aplicarea lacului, profesioniștii utilizează soluții de curățare. 

Pensula pentru pedichiură – dacă te ocupi de manichiură și pedichiură, atunci ai nevoie de o pensulă specială pentru a ajunge în locurile mai greu accesibile de pe unghia de la picioare. 

Ața de nail art – pentru a decora unghiile și a crea diverse modele, profesioniștii utilizează ața de nail art, care vine în diferite culori și grosimi. 

În concluzie, în industria manichiurii, nu se pune doar accentul pe alegerea unuia dintre cele mai cunoscute branduri de lacuri de unghii, ci și pe utilizarea altor produse specializate, care însoțesc aplicarea lacului pentru a crea un look perfect. Recomandările profesioniștilor sunt de asemenea importante pentru a obține cel mai bun rezultat în termeni de calitate și durată. Astfel, dacă dorești o manichiură rezistentă și de lungă durată, urmează cu încredere aceste sfaturi și alege produsele de care ai nevoie pentru a realiza manichiuri impecabile și a avea cliente cu adevărat mulțumite de serviciile oferite.

 

Sursa foto: Pexels.com.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu