De ce oamenii inchiriaza boxe?

De ce oamenii inchiriaza boxe?
V-ati intrebat vreodata de ce au aparut diferite firme care pun la dispozitie boxa depozitare? Ce s-ar putea depozita in astfel de spatii? De ce oamenii apeleaza la astfel de servicii?

Firmele care ofera astfel de servicii stiu cu exactitate care sunt cerintele pietei in general. Asadar, acestia amenajeaza boxele in asa masura incat sa corespunda cerintelor clientilor. Totusi, intr-un sondaj sustinut de mai multe firme, clientii au transmis principalele motive pentru care aveau nevoie de spatiu de stocare suplimentar.

41% dintre clientii chestionati au declarat ca au nevoie de spatiu de stocare pentru a schimba domiciliul. Urmatorul grup mai mare a fost de 17% dintre clientii care au spus ca folosesc boxele in scopul depozitarii obiectelor pe care le folosesc rareori, iar lista poate continua. Asadar, cititi in continuare principalele motive datorita carora mai multe persoane folosesc boxele pentru depozitare.

  1. Pentru a reduce efortul

Exista atat de multe circumstante diferite in care ne gasim atunci cand ne mutam. Indiferent daca ne mutam intr-un alt oras sau chiar in alta zona a tarii, mutarea tinde sa fie un proces stresant. Uneori, inchirierea temporara a unei boxe de depozitare poate oferi un raspuns la problemele care necesita sa depunem mult efort fizic pentru a le rezolva. Cele mai uzuale dintre acestea sunt:

Accesibilitatea. Daca trebuie sa va mutati rapid intr-o casa noua, este posibil sa nu va puteti sorta prompt toate lucrurile. In loc sa luati decizii pripite pe care s-ar putea sa le regretati mai tarziu, puneti lucrurile de care nu aveti nevoie urgenta intr-o boxa de depozitare. Ulterior, cand veti avea nevoie de acestea, le puteti recupera, fara a fi nevoie sa depuneti foarte mult efort in aceasta privinta.

Amenajarea unei case de vanzare. Aveti copii sau animale de companie? S-ar putea sa detine o multime de lucruri, cum ar fi mobila sau ornamente. Asadar, casa dumneavoastra nu este pregatita pentru o prezentare imobiliara atragatoare. Multi agenti imobiliari sugereaza inchirierea unei boxe pentru a mentine depozita anumite ornamente sau piese de mobilier de diferite forme,  in afara locuintei, pe intreaga perioada a procesului de vanzare.

Evacuari. Daca un contract de inchiriere a unui imobil a fost schimbat, iar dumneavoastra va trebui sa parasiti locuinta in cel mai scurt timp, indicat ar fi sa inchiriati un spatiu unde sa va depozitati toate bunurile personale. Asadar, va fi mult mai usor sa gasiti un nou loc unde sa locuiti, fara sa va stresati de starea tuturor obiectelor pe care le detineti. Totodata, acestea vor fi pastrate intr-un loc sigur, pe care il puteti accesa oricand.

Un loc de munca pe o perioada bine definita de timp fara rezidenta permanenta. Daca calatoriti in strainatate sau va aflati in armata, ar trebui sa va obisnuiti cu ideea de a inchiria o boxa pentru a va depozita toate bunurile personale. Deoarece nu aveti rezidenta permanenta intr-un anumit oras, indicat ar fi sa va lasati bunurile intr-un spatiu sigur, astfel incat sa fiti stresat de gandul ca cineva va jefui domiciliul dumneavoastra. Odata ce va stabiliti intr-o anumita zona, boxa inchiriata poate fi inlocuita cu o locuinta pe termen lung.

Construirea caselor. Construirea propriei case, conform ideilor si a planurilor personale este visul oricui. Insa, ce vom face cu toate obiectele din vechea casa? Chiar daca sunteti un cuplu tanar sau aveti copii, in ambele situatii, este probabil sa existe o multime de obiecte extra, inclusiv mobila si decoratiuni. O boxa va v-a ajuta sa stocati in siguranta toate obiectele personale. De altfel, in urma incheierii unui contract, veti putea seta si perioada de timp, astfel incat boxa sa ramana chiria dumneavoastra pe intreaga perioada a construirii noii case.

  1. Boxele ne pot oferi mai mult spatiu extra

Este in natura omului sa achizitioneze o multitudine de obiecte inutile pe care, ulterior sa nu le mai utilizeze niciodata. De altfel, oamenii se ataseaza foarte repede de obiectele pe care le achizitioneaza, astfel incat, le este greu sa se desprinda chiar si de cele mai inutile bunuri pe care le-au achizitionat (indiferent daca le-au folosit vreo data sau nu). Cateodata, obiectele ne amintesc de oameni, asadar  ne va fi foarte greu sa aruncam obiectele care apartin unui alt membru al familiei. Din cauza acestor aspecte, casele noastre devin din ce in ce mai incarcate de obiecte inutile.

Pentru a rezolva aceasta problema, mai multi oameni vor inchiria temporar o boxa pentru depozitare, astfel incat sa poata trece mult mai rapid prin procesul de sortare al obiectelor din casa, pastrandu-si, totodata, locuinta ordonata. Persoanele care sunt pasionate de design-ul de interior pot utiliza aceste spatii  pentru depozitarea obiectelor decorative ale casei, pe care le pot schimba din cand in cand.

  1. Veti putea stoca bunurile cuiva drag

Cand o persoana draga decedeaza, renovarea fostei sale locuinte nu este primul lucru pe lista de sarcini a tuturor. Daca nu doriti sa depozitati toate bunurile persoanelor dragi in propria casa, va sugeram sa inchiriati o boxa.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu