Cum pot crea continut atractiv pe Instagram?

Cum pot crea continut atractiv pe Instagram?Avand un miliard de utilizatori activi lunar si o mai multe functii precum Story sau Reels, Instagram a ocupat primul loc in randul aplicatiilor pentru promovarea continutului vizual.

Asadar, in online exista  presiune din partea urmaritorilor pentru promovarea continutului atragator. Din fericire, exista o multime de aplicatii pentru Instagram, care va poate ajuta sa creati cel mai bun content.

Nu va considerati un o persoana creativa? Nu sunteti fotograf? Nu va faceti griji. Am adunat cateva dintre cele mai bune aplicatii pentru Instagram pentru a va ajuta sa fiti vizibil pe Instagram.

  1. BeFunky

BeFunky este o aplicatie bine cunoscuta de editare foto, perfecta atat pentru editarea imaginilor, cat si pentru proiectarea grafica. Suita completa de instrumente pentru editare include optiuni de a decupa, redimensiona, inclina, focusa, dar si de a intensifica umbrele si culorile. Pentru a accesa versiunea gratuita a aplicatiei BeFunky, nu va trebui sa va creati un cont, iar toate instrumentele va vor fi puse la dispozitie in mod gratuit.

  1. PicMonkey

Uneori, si cele mai bune fotografii vor avea nevoie de un mic retus. PicMonkey este excelent pentru editarea selfie-urilor, permitand utilizatorilor sa elimine imperfectiunile si sa reduca stralucirea pielii. Avand in vedere ca imaginile de pe Instagram care prezinta o fata feminina primesc cu 38% mai multe aprecieri, PicMonkey va poate ajuta sa realizati fotografia perfecta de fiecare data.

  1. Adobe Aviary

Daca utilizati un editor de la Adobe, stiti ca fotografiile dumneavoastra sunt pe maini bune. Aviary este o aplicatie pentru Instagram simpla, dar extrem de utila, avand numeroase instrumente one-touch. Editurile creative, precum contrastul, claritatea si saturatia fotografiilor pot parea subtile, dar sunt extrem de importante in cazul fotografiilor de pe Instagram. O alta caracteristica interesanta este capacitatea aplicatiei de a sugera modificari.

  1. Canva

Daca doriti sa creati elemente grafice pentru fotografia dumneavoastra, puteti opta pentru Canva. Aplicatia dispune de mai multe sabloane pentru imagini inspirationale sau fotografii bazate pe text.

  1. Piktochart

Daca fotografiile dumneavoastra primesc multe aprecieri atat pe Twitter cat si Facebook, de ce nu va fi cazul si Instagram? Piktochart va ofera sabloane atractive pentru a impartasi momentele importante cu followerii dumneavoastra.

  1. Framatic

Cu peste 20 de milioane de descarcari, Framatic este o alta aplicatie pentru editare foto. Aceasta prezinta 36 de planuri reglabile pentru Instagram, 32 de margini de tip vintage si 92 de efecte pentru fotografii.

  1. Landscape de la Sprout Social

Landscape este un instrument de redimensionare a imaginilor de pe retelele sociale Sprout.

Cum functioneaza? Incarcati orice fotografie pe care doriti sa o distribuiti pe Instagram, alegeti dimensiunea postarii, apoi incercati sa realizati setarile pentru decupare. Acum aveti o imagine clara si perfect optimizata, pe care o puteti posta oricand in Feed.

Tinand cont de modul in care vrei sa postezi si de ce anume vrei sa faci pe Instagram, cu un telefon mobil iPhone sau cu orice alt tip de telefon, vei putea cu usurinta sa obtii cele mai bune rezultate. Este important doa sa iti stabilesti de la bun inceput obiectivele.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu