4 cele mai bune aplicatii gratuite de editare video din 2022 pe iPhone si Android

Editarea video insemna candva sa te arunci in fata unui desktop. Nu mai este cazul. Cele mai bune aplicatii de editare video pentru iPhone si Android va permit sa creati continut convingator de pe dispozitivul dvs. mobil. Partea care schimba jocul este ca nu trebuie sa platiti un ban pentru a le folosi.

Descarcati o aplicatie gratuita de editare video pentru Android sau iPhone si puteti face reclame complete sau videoclipuri pentru YouTube in cel mai scurt timp. Dar ce aplicatie ar trebui sa descarcati? Iata optiunile noastre pentru cele mai bune 4 aplicatii gratuite de editare video pentru iPhone si Android. Pentru aplicatii ai nevoie si de baterie, asa ca intra pe acumulator original iPhone.

PowerDirector – Alegerea editorilor Google

Caracteristicile puternice si interfata intuitiva va permit sa incepeti editarea video chiar daca nu aveti experienta de editare. O cronologie liniara va permite sa va imbinati clipurile. Mixerul audio este excelent pentru proiectarea sunetului proiectelor dvs.

Aplicatia include diverse instrumente de efecte vizuale, de la compozitie la ajustari de viteza. Sabloane pentru introducerea si finalul clipului de YouTube. In plus, o biblioteca pentru titluri in miscare si tranzitii stilizate.

PowerDirector ofera iesire HD 1080p, dar puteti exporta videoclipuri in 4K daca faceti upgrade la versiunea pro. De asemenea, puteti exporta direct pe YouTube sau Facebook cu o atingere cu degetul. Versiunea pro ofera, de asemenea, acces la peste 8.000.000 de videoclipuri, imagini si muzica fara drepturi de autor, toate in cadrul aplicatiei.

Nicio alta aplicatie nu ofera acelasi nivel de versatilitate atunci cand creati videoclipuri de ultima generatie.

IMovie – Aplicatie de editor video pentru incepatori

IMovie se afla pe linia dintre productia video profesionista si cea incepatoare. De exemplu, accepta editarea 4k si multi-track, are o serie de filtre si va permite sa introduceti muzica gratuita care se ajusteaza automat la lungimea unui videoclip. Nu trebuie sa fii un guru al editarii video pentru a lucra in iMovie.

Una dintre cele mai notabile caracteristici este suita de teme a iMovie. Unele teme preprogramate includ album foto, sport, calatorii, benzi desenate si neon. Fiecare optiune vine cu muzica, tranzitii si suprapuneri de text, economisind timp si efort in timpul procesului de editare.

Daca nu ati folosit recent iMovie, merita sa il incercati. Apple actualizeaza in mod regulat platforma, oferind utilizatorilor mai multe optiuni si functii. In august 2020, gigantul tehnologic a adaugat trei filtre noi si 25 de coloane sonore la iMovie.

Splice – Editor video gratuit pentru taierea si decuparea

Splice ofera introducerea perfecta pentru orice este nou venit in editarea video mobila.

Daca doriti sa creati o compilatie de evidentiere a celei mai recente aventuri de drumetii, aceasta aplicatie este perfecta. Dupa ce ati incarcat clipurile si le-ati plasat pe pistele adecvate, le puteti taia si decupa cu cateva atingeri. Rezultatul este o inregistrare mai fluida si mai curata, desi nu puteti edita in 4k.

Puteti adauga un fler sonor cu biblioteca extinsa gratuita de muzica si efecte sonore a Splice. Atingeti piesa dorita si trageti-o in locul dorit de pe cronologia. Splice va permite, de asemenea, sa inserati tranzitii, sa aplicati efecte video si sa distribuiti direct pe retelele sociale.

Doriti sa profitati mai mult de experienta dvs. Splice? Faceti upgrade cu o achizitie in aplicatie. Puteti selecta dintre versiunile lunare, trimestriale si anuale. Fiecare optiune vine si cu o proba gratuita.

Quik – Cel mai bun editor video pentru montaje

Quik, cunoscut anterior sub numele de Replay, este un alt produs GoPro, creat special pentru crearea de compilatii de evidentiere cu mai multe clipuri.

GoPro a proiectat Quik pentru videoclipuri rapide si distractive. Va permite sa amestecati si sa amestecati clipuri impreuna, sa adaugati o tema sau o coloana sonora si sa exportati in cateva minute. Deci, daca doriti sa creati un videoclip scurt pentru Instagram, Quik este aplicatia care sa o faca.

Quik va permite sa faceti cateva modificari la capodopera dvs. Puteti adauga filtre, titluri, fonturi si decoruri, punandu-va nota personala asupra lucrurilor de la inceput pana la sfarsit. Quik ofera, de asemenea, acces la 28 de formate video diferite pentru personalizare sporita.

Totusi, daca doriti sa creati urmatorul Tenet pe telefonul dvs., Quik nu este aplicatia pentru dvs.

Nu accepta editarea 4k si, desi puteti avea mai multe piese audio, acelasi lucru nu este valabil si pentru video. Editorul video usor de utilizat se adreseaza persoanelor care doresc sa creeze videoclipuri rapid.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu