Cum functioneaza amanetul auto?

Imprumuturile noastre printr-un amanet auto, s sunt acordate prin autoturimul pe care il detinem. Daca nu sunteti familiarizati cu acest concept, il descriem mai jos.

Prin amanetarea masinii , vei primi un credit de nevoi personale, care este garantat cu un gaj, in acest caz masina ta. Imprumuturile  sunt imediate si nu necesita nici un fel de cercetare de credit. De asemenea, nu  se verifica niciun fel de antecedente la biroul de credit. Din aceste motive, atunci cand se acorda credite auto, trebuie sa existe un anumit tip de garantie care pur si simplu sa se asigure ca veti achita creditul mai tarziu.

Exista Serviciul  de Amanet Auto, lasand masina in adapost, prin care poti imprumuta pana la 85% din valoarea de evaluare a masinii tale, in functie de modelul acesteia, cu cele mai mici tarife de pe piata , dar de asemenea exista si casa de amanet auto care ofera pana la 50- 70% din valoarea masinii…fiecare casa de amanet are politica si regulile ei, urmand ca dupa evaluarea masinii, sa se afle si pretul oferit ca si imprumut.

Pot solicita bani daca nu am un salariu?

Desigur, amanetul auto pare a fi solutia ideala pentru toti cei care au nevoie urgenta de bani, dar nu indeplinesc cerintele cerute de banci. Casele de amanet auto iti ofera mult mai multe facilitati, iti ofera un sistem mai simplu, mai rapid, fara studii anterioare si fara salarizare: Sunt ca niste microcredite care se acorda rapid acolo unde ai nevoie doar de masina ta…

Cum se incheie un contract cu o casa de amanet auto ?

In primul rand vei avea nevoie de masina si binenteles masina pe care o amanetezi sa fie in stare buna de functionare, sa nu fie deja lasata gaj in alta parte si sa nu fie pe numele altei persoane ( unele case de amanet nu accepta masini mai vechi de 10 ani  dar nu este o regula acest fapt).

Vei avea nevoie de asemenea de un act de identitate valabil. Dupa ce un evaluator iti va evalua masina( starea ei exterioara, interioara, motor etc) vor fi verificate actele masinii si ulterior se va decide suma ce poate fi acordata in baza unui contract.  Daca suma este una acceptata de client, se va semna contractul . Aparte de suma de bani imprumutata , la finalul contractului , vei avea nevoie sa achiti si dobanda aferenta acestui tip de imprumut.   De cele mai multe ori, dobanda este una rezonabila si nu inpune costuri foarte mari pt client.

Un amanet auto este de cele mai multe ori preferat pentru ca banii se acorda rapid si fara prea multe documente necesare si timp indelungat de asteptare.

Ca si in cazul unei amanetari a unei bijuterii au obiecte electronice, credit cu garantie auto este un imprumut acordat in baza  masinii personale, lasate ca si gaj .  O solutie simpla si rapida din toate punctele de vedere pentru a lua un imprumut, daca ai o masina personala pe care sa te poti baza !

Cum iti poti gestiona mai bine finantele?

O persoana obisnuita cheltuie mult prea multi bani doar incercand sa mentina o imagine. De la masini de lux pana la imbracaminte de marca, o mare parte din ceea ce cumparam are mai mult de-a face cu a-i impresiona pe ceilalti decat de a cumpara ceva ce ne dorim si ne bucuram.

Cu toate acestea, „A tine pasul cu Jones” este o treaba costisitoare si inutila. Cumparati lucrurile care va plac si nu cadeati prada sentimentului ca trebuie sa cheltuiti bani pentru a impresiona alte persoane.

Dupa ce incepeti sa va urmariti finantele, puteti incepe sa cautati obiceiuri care va pot epuiza bugetul. Aceste obiceiuri ar putea include hobby-uri scumpe, mancat prea mult, cheltuind prea multi bani pe imbracaminte sau orice alt numar de scurgeri financiare. Odata ce va dati seama ce obiceiuri consuma portiuni mari din venitul dvs., puteti evalua daca aceste obiceiuri sunt sau nu necesare.

Unii oameni sunt priceputi in mod natural sa economiseasca bani si sa atraga placere din cresterea bogatiei lor. Pentru altii, banii sunt ceva cheltuit in momentul in care ajung la mana lor si orice altceva se simte ca o oportunitate irosita.

Daca va aflati in a doua tabara, incercati sa adoptati o mentalitate care pretuieste economiile fata de produse. In cele din urma, banii investiti sau banii economisiti iti vor aduce beneficii aproape intotdeauna mai mult decat banii cheltuiti pentru produse care se vor uza sau vor deveni neinteresante in putin timp.

Cheltuirea banilor cu intelepciune nu inseamna doar evitarea achizitiilor inutile, ci necesita, de asemenea, sa luati banii pe care ii economisiti si sa-i puneti la lucruri care va vor ajuta sa va atingeti obiectivele financiare. Avand in vedere acest lucru, nu exista asa ceva ca sa incepi sa investesti prea devreme sau sa investesti prea putin.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu