Cele mai bune aplicatii pentru a masura distanta

Cele mai bune aplicatii pentru a masura distantaSmartphone-ul este fara doar si poate, cel mai important gadget pe care il folosim in viata de zi cu zi, iar acest lucru se datoreaza faptului ca acesta poate fi folosit in foarte multe scopuri.

Majoritatea celor care isi doresc un nou smartphone, se orienteaza spre telefoanele Android, care sunt mai ieftine decat dispozitivele iPhone (iPhone are sistemul de operare iOS); iar Huawei este unul dintre producatorii preferati de catre utilizatori.

Cei care cauta un smartphone Huawei, pot opta pentru un pret Huawei second hand atractiv in ceea ce priveste un smartphone din gama de varf, sau pot alege un telefon Huawei midrange nou.

Indiferent de ceea ce aleg, au o multime de optiuni in ceea ce priveste aplicatiile pe care le pot instala pe smartphone-ul Huawei, iar aplicatiile pentru masurarea distantei merita luate in considerare. In continuare va prezentam unele dintre cele mai bune aplicatii pentru a masura distanta, care pot fi instalate pe un smartphone Huawei.

Mapulator

Mapulator este una dintre cele mai bune aplicatii de masurare a distantei dezvoltate de LogiSian atat pentru utilizatorii de Android, cat si pentru cei de la iOS. Este o aplicatie populara pentru harti si calculatoare de distanta, care ofera optiunea de a calcula suprafata unui teren sau a unui oras etc.

Este o aplicatie foarte utila pentru lucrarile de inginerie civila, este o aplicatie cu performanta ridicata si optiune de masurare precisa. Puteti utiliza optiuni de fixare, cerc sau desen pentru a masura distanta de pe dispozitiv. Ofera masurare 100% precisa. Impreuna cu acestea, puteti cauta locatia utilizand adresa sau codul postal sau orasul, si puteti incepe desenarea live.

Ruler App

Ruler App este o alta aplicatie excelenta de masurare a distantei pentru utilizatorii Android si iOS. Este o aplicatie de masurare a benzii pe ecran si AR dezvoltata de Grymala, care va permite sa masurati cu usurinta distanta dintre doua puncte.

Are optiuni diferite de instrumente de masurare pentru scopuri diferite. Puteti alege cu usurinta oricare dintre ele in functie de utilizare si masura distanta de pe smartphone. Aceasta aplicatie este conceputa pentru a masura cu precizie dimensiunea oricarui obiect, fie facand o fotografie a acestuia, fie masurandu-l pe ecran.

AirMeasure

AirMeasure este o aplicatie perfecta de masurare a distantei dezvoltata de Laan Labs pentru utilizatorii de Android si iOS. Vine atat cu optiunea gratuita, cat si cu aplicatia de cumparare, cu diferite functii de utilizat. Puteti alege cu usurinta oricare dintre ele in functie de interes si utilizare.

Este un set de instrumente de masurare a realitatii augmentate cu peste 15 moduri unice pentru a crea masuratori cat mai precise. Aceasta aplicatie va permite sa masurati orice, de la obiecte mici, la dimensiunile camerei, la cladiri si structuri indepartate.

Este o banda de masura excelenta, cu optiunea de joc pentru construirea orasului si trei moduri diferite, cum ar fi Air, Surface si Points.

Distance

Distance este o alta aplicatie populara de masurare a distantei dezvoltata de myice92 pentru utilizatorii de Android si iOS. Va permite sa desenati cu usurinta pentru a gasi zona si distanta.

Este gratuita si usor de aplicat, ceea ce va permite sa desenati pentru a masura distanta de-a lungul hartii. Aceasta aplicatie vine cu doua moduri diferite ca miscare si masurare. Puteti comuta cu usurinta intre ele in functie de utilizare si interes.

De asemenea, are optiunea de unitate pentru a schimba unitatile de afisare, a anula caracteristica pentru a face orice modificare. Impreuna cu acestea, are de asemenea, optiunea de cautare pentru a cauta locatia dorita sau puteti sa tastati valoarea coordonatelor locatiei.

Running Distance Tracker

Running Distance Tracker este o aplicatie gratuita de masurare a distantei pentru utilizatorii de Android si iOS. Este cea mai buna aplicatie pentru alergatori, biciclisti si pentru cei care se plimba in fiecare zi, pentru ca masoara distanta dintre alergari, jogging, plimbari si drumetii. Foloseste google map si GPS pentru a masura distanta de pe smartphone.

Trebuie sa activati GPS-ul pe dispozitivul dvs. pentru o mai buna utilizare a acestei aplicatii. Poate fi folosita si ca aplicatie de tipul asistent personal, pentru a urmari trasee noi sau activitati de antrenament pe masura ce le faceti. Una dintre cele mai bune caracteristici ale acestei aplicatii este ca va ofera optiunea de a adauga manual activitati pentru care urmarirea nu este adecvata.

Pacer Pedometer

Pacer Pedometer este o aplicatie excelenta pentru a masura distanta pe dispozitivul Huawei. Este un prieten gratuit care va insoteste cand mergeti pe jos, si este o aplicatie care ofera sfaturi de sanatate. O puteti folosi de asemenea, pentru a va urmari toate activitatile intr-o singura interfata frumos intuitiva.

Va urmareste pasii pe tot parcursul zilei, indiferent daca telefonul este in mana, in buzunar, in jacheta sau in poseta. De asemenea, va permite sa inregistrati pasi, zboruri, calorii, distanta si timpul activ. Impreuna cu acestea, va puteti urmari greutatea cu optiunea aplicatiei pentru scaderea in greutate si IMC in timp si puteti corela modificarile cu activitatea dvs. si alte aspecte vitale.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu