Avantajele dispozitivelor iOS in centrele de fabricatie si expediere

Avantajele dispozitivelor iOS in centrele de fabricatie si expediere

Dispozitivele Apple iOS sunt utilizate de milioane de ori pe zi pentru a efectua apeluri telefonice, a trimite mesaje text, a juca jocuri, a naviga pe web, a verifica e-mailurile si chiar a scana coduri de bare.

Aceste dispozitive ne conecteaza pe toti printr-o platforma care se mandreste cu fiabilitatea, securitatea, si cel mai important, cu experienta sa intuitiva si uniforma a utilizatorului. Desi iOS a fost initial conceput pentru uz personal, a devenit din ce in ce mai mult o parte importanta a setului de instrumente necesare pentru a conduce o afacere de succes.

Aplicarea iOS in majoritatea companiilor a luat forma iPhone, iar un telefon iPhone este utilizat pentru a conecta angajatii cu parteneri, clienti, producatori, furnizori si intre ei. iOS ofera o platforma pe care aplicatiile personalizate pot fi dezvoltate rapid (mult mai rapid decat Windows) pentru a face exact ceea ce aveti nevoie, de exemplu:

  • Efectuati comenzi si verificati inventarul cu software-ul de gestionare a depozitului (WMS).
  • Conectarea la un sistem de planificare a resurselor intreprinderii (ERP).
  • Introduceti informatii despre clienti intr-un instrument de gestionare a relatiei cu clientii (CRM).
  • Sincronizati datele de pe toate dispozitivele intr-un singur loc.

In plus fata de iPhone, alte dispozitive precum iPad sau iPod pot fi utilizate pentru a furniza intreaga putere a platformei iOS pentru diferite nevoi de dispozitiv. Indiferent de forma dispozitivului iar aici putem sa ne referim la un telefon iPhone, la iPad, iOS a adus aceeasi fiabilitate, securitate si usurinta in utilizare din spatiul consumatorului si l-a transformat intr-unul dintre cele mai puternice instrumente de productivitate pe care le poate folosi o companie.

Dupa integrarea cu succes ca dispozitiv de comunicare in companii, mediile industriale au inceput sa incorporeze dispozitive iOS in procesele lor de lucru. Stabilitatea si fiabilitatea acestor dispozitive au ajutat la rezolvarea unora dintre problemele cu care se confrunta aceste medii cu dispozitivele Windows mai vechi.

Odata cu recentul „sfarsit de viata” al Windows CE, multe depozite si facilitati de productie sunt fortate sa utilizeze sisteme de operare moderne (iOS sau Android).

Dispozitivele special dezvoltate care au fost convertite de la Windows CE la Android necesita in continuare controale de versiune complicate, patch-uri de securitate si hardware de la diferiti producatori in multe feluri. Implementarea iOS in aceste medii ofera aceeasi fiabilitate, securitate si gestionare a dispozitivelor.

Cel mai evident avantaj al implementarii iOS in medii industriale este familiaritatea imediata a utilizatorilor. Personalul este din ce in ce mai tanar, mai ales in perioadele de varf cand utilizatorii trebuie sa fie instruiti rapid pentru a gestiona un randament mai mare timp de cateva luni.

Daca un centru de distributie pentru comertul electronic doreste sa instruiasca lucratorii sezonieri, timpul si costurile de instruire sunt semnificativ reduse, oferindu-le un dispozitiv cu o interfata de utilizator iOS familiara.

Un alt beneficiu este productivitatea. Cercetarea VDC a constatat ca este nevoie de aproximativ 75 de ore fata de 118 ore pentru a obtine o productivitate maxima atunci cand se compara solutiile mobile moderne cu dispozitivele si platformele mai vechi.

Exista unele provocari in utilizarea dispozitivelor iOS „asa cum este” in aceste medii. Prima preocupare este ca dispozitivele iOS nu sunt suficient de robuste pentru a rezista la uzura mediilor industriale. O alta preocupare se refera la achizitia de date, care este de obicei centrul dispozitivelor special concepute.

Dat fiind faptul ca iOS-ul a fost deja implementat in cadrul diferitelor mari companii, este cat se poate de evident ca va evolua din ce in ce mai mult, iar dispozitivele precum un telefon iPhone sau un iPad vor fi mult mai performante pe viitor.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu