Cele mai bune 6 aplicatii pentru a va curata Androidul

Cele mai bune 6 aplicatii pentru a va curata AndroidulDaca Android-ul tau are deja un program si in ultima vreme observi ca nu functioneaza la fel de repede ca in prima zi, inseamna ca era timpul pentru o curatare generala. Daca ati aruncat o privire la Magazinul Google Play, ati observat ca exista multe produse de curatare diferite pentru telefonul Android.

Exista gratuit, cu plata, cu multe optiuni si unele altele de fiabilitate dubioasa. Pentru a va ajuta sa alegeti produse de curatare eficiente care nu compromit siguranta sau performanta telefonului., am creat o scurta lista cu cele mai bune.

  1. Clean master

Cu peste un miliard de descarcari in spate, Clean Master este considerata cea mai buna aplicatie pentru curatarea telefonului Android. Este complet gratuit, curatati-va telefonul de orice fisiere inutile sau potential daunatoare si imbunatatiti performanta dispozitivului fara a consuma bateria.

  1. 1TAPCleaner

1Tap Cleaner este o aplicatie de curatat pentru Android conceput pentru toti acei oameni cu timp limitat sau care pur si simplu nu vor sa-si complice viata atunci cand fac o curatare generala a telefonului mobil. Dupa cum sugereaza si numele, 1Tap Cleaner este capabil sa efectueze toate sarcinile de intretinere de baza ale telefonului mobil, prin simpla apasare a ecranului. Toate acestea gratuit.

  1. CCleaner

CCleaner nu este doar unul dintre cele mai bune produse de curatat pentru PC si Mac, ci este, de asemenea, o aplicatie excelenta pentru a va lasa telefonul Android ca in prima zi. Pe langa faptul ca este complet gratuit, are securitatea apartenentei la Piriform, o companie care face parte in prezent din familia antivirus Avast.

  1. Home SD

Home SD este o aplicatie foarte puternica cu care sa va curatati temeinic telefonul. Spre deosebire de majoritatea optiunilor de mai sus, nu va asteptati sa gasiti o aplicatie cu un singur buton pentru scanare si altul pentru a va curata telefonul. Ne confruntam cu o aplicatie complexa si cu adevarat eficienta.

Dupa cum am anticipat, SD Maid a fost conceputa pentru a efectua analize aprofundate ale telefonului mobil si pentru a ajunge in locuri unde alte aplicatii nu pot. Din acesta veti avea acces complet la telefon si puteti face mult mai mult decat sa stergeti fisierele duplicate sau inutile.

  1. GO Speed

GO Speed ​​este unul dintre cele mai usoare si mai inovatoare produse de curatare gratuite pentru intregul magazin Google Play. Aceasta aplicatie la indemana nu numai ca este capabila sa analizeze si sa stearga fisiere inutile de pe telefonul mobil, ci si sa creasca performanta dispozitivului mobil cu pana la 60%.

Functionarea GO Speed ​​este foarte simpla datorita interfetei sale. Daca va considerati un utilizator incepator, simplitatea vizuala va va ghida prin functiile sale pentru a va imbunatati telefonul fara dureri de cap.

  1. Ace Cleaner

Ace Cleaner este un produs de curatare gratuit foarte simplu, dar foarte eficient. Este perfect pentru toti utilizatorii de Android care cauta o aplicatie usoara pentru a gestiona intretinerea mobilului lor. In plus, interfata sa curata este perfecta pentru oricine nu se considera expert in tehnologie, dar doreste sa aiba mobilul in stare perfecta.

Ace Cleaner are un numar mare de instrumente pentru a curata si imbunatati performantele telefonului mobil. Evidentiati, desigur, agentul de curatenie. Cumpara si  folii protectie telefon.

 

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu