Ceasurile- o investitie buna

Ceasurile- o investitie bunaInvestitiile in produse de lux, cum ar fi ceasurile, sunt la indemana tuturor buzunarelor si nu sunt la fel de complexe ca arta sau piata bursiera. O colectie de ceasuri are toate caracteristicile unui activ real, deoarece actioneaza ca un magazin de valoare si este reevaluata in timp.

Va fi necesar sa se considere ca ceasurile ca obiecte de colectie nu genereaza venituri, pe langa faptul ca au nevoie de intretinere specializata si de putina investitie lichida, adica nu este foarte simplu ca investitia sa aduca bani imediat.

Cu toate acestea, nici o alta investitie nu iti va aduce atat de multe randamente „emotionale” sau iti va impartasi cele mai bune momente din viata ta, precum un ceas.

Intotdeauna recomand sa investesti in ceasuri, pe termen lung… este mult mai profitabil decat banca. Randamente cuprinse intre 11% si 20% pe an, potrivit estimarilor „Precious Time”, primul fond de investitii, specializat in cumpararea si vanzarea de ceasuri.

Doar cateva recomandari pentru a investi in ceasuri:

1 Cumpara cea mai buna piesa. Cea mai scumpa editie a aceluiasi model este cea cu cele mai putine unitati, astfel incat factorul de supravietuire este mai mic. Adica daca au fost fabricate 1000 de piese, este probabil ca in 30 de ani sa existe doar 50, iar dintre acestea, doar cele mai bune, cele mai conservate, cele care isi gasesc caracterul in timp (Daca si cicatricile infrumuseteaza) vor ajunge la cele mai mari preturi.

  1. Cumpara doar ceea ce iti place. Ceasul pe care-l porti vorbeste despre tine. Deci, nu te lasa dus de moda sau de marketing. De asemenea, daca te va insoti atat de mult timp, lasa-l sa fie un ceas in care iti place si iti reflecta fata.
  2. Nu neaparat diamante sau aur, valoarea intrinseca a unui ceas este in munca pe care o ocupa. In timp ce faptul ca acestea sunt fabricate din metale pretioase si pietre influenteaza pretul, acest lucru nu ar trebui sa fie decisiv, multe ceasuri nu valoreaza dincolo de pretul pe kilogram..

4 Prefera ceasurile mecanice in locul cuartului sau bateriilor, desi exista multe ceasuri cu baterii care si-au inmultit valoarea initiala de mai multe ori, acestea depinzand de un element electronic pentru functionarea sa si fara nicio garantie ca ar putea sa le inlocuiasca, fac ca investitia sa devina putin riscanta.

  1. Daca urmezi aceste recomandari la cumparare, iti garantez ca vei avea randamente mari si emotionale atunci cand investesti in ceasuri. Daca nu, sunt dispus sa-ti ascult afirmatiile in… Sa zicem 30 de ani.

Cum alegi un ceas de lux? (AGS ceasuri preowned)

Conice

Una dintre cele mai importante parti ale oricarui ceas este rama. Daca nu stii foarte bine ce este, in termeni concreti l-am putea identifica ca fiind partea care uneste sticla cu restul cutiei. Acesta serveste ca protectie si, de asemenea, in anumite ocazii, pentru a executa functii complementare pe ceas.

Cel mai important lucru despre acest domeniu sunt finisajele pe care le prezinta. In unele ceasuri de lux rama este de obicei decorata cu pietre pretioase incrustate sau diamante, oferindu-i un aspect unic si plin de distinctie. In cazul in care are functii asociate, miscarea sa va fi cu adevarat neteda si satisfacatoare.

Cristal

Sticla este partea care mentine protejat intregul mecanism intern al produsului. Atat cadranele, cat si markerele se odihnesc si functioneaza in siguranta datorita actiunii sticlei, a carei compozitie variaza in functie de calitatea fiecarei piese de ceasornicarie.

In ceasurile de cea mai inalta calitate, acesta este de obicei safir, un material rezistent la tot felul de socuri si dungi. In plus, ofera o vizibilitate clara si optima a interiorului ceasului, precum si un aspect elegant si distins al acestuia.

Cadranul este acea parte a ceasului in care artizanii isi lasa toata maiestria si minutiozitatea intruchipate.

Practic consta din fundalul piesei, unde poti vedea numerele inscrise si pe care se rotesc diferitii markeri. In ceea ce priveste markerii, nu sunt multe de spus, deoarece in termeni simpli sunt responsabili pentru furnizarea informatiilor ceasului.

Acestea pot varia in functie de tipul de produs pe care il cumparati, desi daca este un ceas de lux, este posibil ca structura sa sa fie cea mai traditionala.

Un ceas – cadoul perfect

Cumpara AGS ceasuri preowned si bucura-te de cele mai noi piese din acest domeniu.

Nu toata lumea isi permite a cumpere un ceas de lux, dar si cine isi permite din punct de vedere financiar, poate sa si ofere la randul lui…; asa ca daca ai o persoana draga care ii doreste foarte mult un astfel de ceas, cu un asemenea cadou, o poti surprinde de-a dreptul oferindu-i o bijterie de asemenea anvergura.

Este genul de bijuterie pentru o viata intreaga, ce va straluci de fiecare data cand va fi purtat, va dainui ani si ani, generatii peste generatii, aratand valoarea sa nemarginita.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu