Ce sunt cadourile personalizate?

Cadourile personalizabile sunt obiecte care poarta emblema, sigla sau culorile companiei. Unele dintre cele mai comune articole sunt stilouri, tricouri, sepci si calendare. Toate obiectele care sunt folosite in mod regulat in casa sau la locul de munca pot fi personalizate. Tot ce trebuie sa faceti este sa gasiti o imprimanta competenta.

Pentru a iesi in evidenta fata de concurenta, puteti decide sa personalizati articole mai putin obisnuite si mai durabile. De exemplu, ar fi o idee foarte buna sa oferiti clientilor dvs. o cana personalizabila. Pentru ca acest tip de cadou sa fie apreciat, trebuie sa va asigurati ca obiectul oferit este util pentru destinatar.

Ce putem folosi pentru a personaliza cadourile?

  • Fotografiile, o amintire de neuitat!

O fotografie frumoasa, developata, din ultima voastra vacanta impreuna, o cana pentru cel mai bun prieten, un album foto personalizat pentru bunica ta sau un tricou cu fotografia micutului tau pentru nasul sau. Este frumos si ramane!

  • Un mesaj frumos, un text:

La fel ca si in cazul fotografiilor, puteti grava pe viitorul dvs. cadou mici cuvinte dulci, o amintire sau orice altceva la care va puteti gandi. De asemenea, puteti personaliza cadoul scriind prenumele destinatarului!

  • Covorase de birou personalizate

Acesta este crezul nostru la L’atelier des Poulettes: personalizabil, fabricat in Franta si facut manual! Asadar, daca aveti in familie sau printre prieteni un micut care urmeaza sa nasca, ganditi-va la semnul de usa personalizat, la placa de usa sau la cutiile de nastere.

Deci, sunteti convins? Ce vei alege ca si cadou personalizat? Si cine va fi fericitul destinatar? Un lucru este sigur, vei face furori. Acum este randul tau!

Puteti oferi un cadou indiferent care ar fi ocazia

Pensionare, nunta, Ziua Indragostitilor, nastere, zi de nastere, Craciun, botez, promovare… dorim intotdeauna sa marcam ocazia cu cadouri perfecte, care ies din comun. Pentru a multumi o persoana draga, de ce sa nu optati pentru cadouri personalizate, precum cele de pe acest site? Exista multe avantaje in a oferi un cadou personalizat.

Cadouri personalizate utile si practice

Principalul interes al unui cadou personalizat este utilitatea sa. Astfel, puteti adauga o nota sentimentala unui obiect de zi cu zi, cum ar fi un mouse pad, un stilou, un stick USB, o ceasca de cafea sau orice altceva. In acest fel, combinati satisfactia de a primi un cadou util si practic cu bucuria de a primi un mesaj personalizat. Indiferent ce oferiti, il puteti personaliza in functie de destinatar. Fiecare ocazie este disponibila pentru a oferi un cadou unic si original.

Avantajele de a oferi un cadou personalizatâ

Arata-i persoanei ca o cunosti cu adevarat

Ce modalitate mai buna de a arata cuiva ca il cunosti decat un cadou personalizat pentru persoana careia i-l oferi. O data importanta pe o bratara, un mesaj pe care doar voi doua il puteti intelege pe un colier sau daca ai un prieten care nu isi doreste neaparat ceva de genul, ii poti oferi un tricou dama Alb Always believe.  Toate lucrurile bune care fac ca relatia ta cu ea sa fie unica.

Cum au evoluat cadourile personalizate?

Mauss crede ca donatorii de cadouri creeaza doar un punct de referinta dupa care va fi judecat cadoul reciproc. Cu alte cuvinte, rareori sunt oferite cadouri fara asteptarea ca cel care daruieste va primi un cadou in schimb. Iar cadoul de retur nu trebuie sa aiba loc intotdeauna imediat dupa primul cadou si nici nu trebuie sa fie un bun fizic, ci ar putea fi o relatie sau o favoare de vreun fel. Si conform lui Mauss, aceasta obligatie de a oferi la un moment dat un cadou persoanei care ti-a facut un cadou este si o sansa de a compara cine a facut cel mai bun cadou! Se pare ca Marcel Mauss ar fi fost un partener dur de schimb de cadouri.

Deoarece suntem in mod natural obligati sa oferim cadouri unice, cultura daruirii de cadouri continua sa evolueze atat in ​​ceea ce priveste tipul de cadouri, cat si motivele pentru a oferi cadouri. Prieten care are un copil? Fa-i un cadou prietenului tau. Copil care are note bune? Fa-i un cadou copilului tau. Sarbatori? Oferiti un cadou tuturor celor pe care ii cunoasteti. Exista numeroase motive de-a lungul anului pentru a oferi cuiva un cadou, de aici si cheltuielile anuale de 1.800 USD pe persoana.

Dar nu a fost intotdeauna asa. Popularitatea tot mai mare a oferirii de cadouri in timpul secolului al XIX-lea a ajutat la propulsarea cadourilor de la o activitate placuta de facut la o activitate asteptata de facut, iar comerciantii cu amanuntul au invatat rapid ca personalizarea a jucat un rol fermecator in diferentierea produselor. Dar, inainte de a trece la personalizare, este important sa intelegem cum oferirea de cadouri comerciale a castigat rapid popularitate in anii 1800.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu