Ce poti face cu un smartwatch?

Smartwatch-urile sunt ceasuri inteligente care au functii foarte asemanatoare cu cele ale telefoanelor mobile. In ultima vreme, am auzit atat de mult despre smartwatch-uri, incat chiar si Google a decis sa produca unele sub marca Pixel.

Din ce in ce mai multi oameni isi doresc unul si tot mai multe companii investesc in el. Dar toti stim ca Apple a pornit ideea de smartwatch-uri iar unele dintre ele. de exemplu, este ceas SmartWatch Apple SERIA 3, Space Grey, 42, un foarte bun exemplu.

De ce sa cumparati un smartwatch?

Cel mai interesant lucru despre smartwatch este ca nu este doar un ceas. Evident, acesta indica ora – care este primul lucru care apare pe ecran – dar are multe alte functii care pot simplifica viata de zi cu zi. Iar acest lucru este valabil in multe domenii diferite, fie ca este vorba de munca, sport, joaca sau organizare. Ceasul inteligent este numit astfel deoarece faciliteaza actiuni care ar fi mai complexe cu un telefon mobil sau un PC.

Sa incepem cu locul de munca: acum suntem cu totii conectati tot timpul si nimeni nu s-ar putea lipsi de internet 24 de ore pe zi. Cand Wi-Fi sau 4G nu sunt disponibile, ne simtim pierduti intr-un pahar cu apa. De aceea, trebuie sa fim atenti la toate dispozitivele noastre, pentru a nu pierde un mesaj WhatsApp sau un e-mail de la serviciu. Telefoanele inteligente au facilitat deja aceasta hiperconectare, dar ceasurile inteligente au facut un pas inainte.

Avantajele de a detine un ceas inteligent

De ce sa cumparati un smartwatch? Daca sunteti o persoana care face din munca un motiv important pentru a trai, acesta este accesoriul potrivit pentru tine. Aceste ceasuri va permit sa va vizualizati e-mailurile mai repede decat telefonul mobil, deoarece le includ intr-un singur loc, astfel incat puteti decide pe care sa le deschideti si pe care sa nu le deschideti in functie de nevoile personale.

In plus, cu ceasul inteligent la incheietura mainii, este imposibil sa pierdeti apeluri. Uneori, telefonul mobil se afla in geanta sau in alta camera din casa. La urma urmei, nu poti sa te plimbi mereu cu telefonul mobil in mana!

Pe de alta parte, ceasul este atasat la incheietura mainii, iar semnalul de vibratie va permite sa aflati imediat ca exista un apel primit. Iar daca nu este vorba de seful tau, ci de cineva de la care nu doriti sa auziti, puteti respinge apelul intr-o secunda, fara a fi nevoie sa puneti mana pe telefon. Ceasul inteligent are si rol de organizator: puteti sa va stabiliti intalnirile pentru saptamana respectiva si sa tineti totul sub control.

Ceasul inteligent este, de asemenea, foarte popular printre persoanele carora le place sa faca sport. Acest lucru se datoreaza faptului ca puteti descarca diverse aplicatii care pot monitoriza progresul antrenamentului. In acest caz, ceasul inteligent poate inlocui si ceasul de fitness traditional.

Desigur, acestea sunt aplicatii pe care le puteti descarca si pe telefonul mobil, dar ce spuneti despre comoditatea de a arunca o privire rapida la incheietura mainii in loc sa scoateti de fiecare data telefonul din buzunar?

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu