Ce este un computer all-in-one?

Un computer all-in-one consolideaza toate elementele unui desktop – ecran, tastatura si mouse – intr-un singur pachet. Un computer all-in-one este un dispozitiv special conceput pentru a satisface toate nevoile dumneavoastra de calcul intr-un pachet subtire si compact, usor de configurat, usor de utilizat si usor de intretinut.

Va puteti gandi la un computer all-in-one ca la un desktop echivalent cu un laptop; include tot ce ai nevoie intr-o singura cutie. Acest lucru ofera o experienta de utilizator mai placuta si mult mai accesibila.

Ce este un PC all-in-one?

Un PC all-in-one este un computer all-in-one care ruleaza sistemul de operare Microsoft Windows. Pentru persoanele care sunt obisnuiti cu Windows si care cauta un sistem compact si intuitiv, usor de configurat si de utilizat, un PC all-in-one este solutia evidenta.

Cum sa cumparati un PC all-in-one

Pentru a cumpara un PC all-in-one, pur si simplu navigati la pagina de internet Nutushopall. De acolo, puteti alege dintre principalele game de produse oferite. Dupa ce gasiti un dispozitiv care se simte potrivit pentru dvs., accesati pagina produsului.

Pe pagina de produs a oricaruia dintre dispozitivele all-in-one, puteti vedea toate caracteristicile acestuia. Procesoarele, versiunile sistemului de operare, capacitatea memoriei, capacitatea de stocare si alte elemente sunt date de care trebuie sa tii cont.

Avantajele unui computer all-in-one

Pentru consumatorul mediu, un computer all-in-one va fi alegerea ideala si asta pentru ca sunt intr-adevar solutii la cheie. Nu trebuie sa cumparati un monitor, o tastatura si un mouse separate; nu trebuie sa va faceti griji cu privire la sincronizarea lui cu diferitele accesorii; Computerele all-in-one sunt solutii ingenioase ambalate, frumos concepute, cuprinzatoare, care combina puterea desktop-urilor cu usurinta de utilizare a laptopurilor. Pentru consumatorul mediu, un all-in-one (sau AIO) este adesea o solutie mai buna decat un computer turn traditional, datorita usurintei sale de utilizare.

 Vezi aici performanta si calitate pt. orice Sisteme All in One PC/Desktop .

All-in-one versus laptopuri

Unul dintre principalele motive pentru a cumpara un PC-ul all-in-one este de a economisi spatiu fata de un computer desktop, dar laptopurile au parcurs un drum lung in ultimii ani.. au avansat atat de mult incat compararea lor cu un all-in-one este aproape unilaterala.

Deoarece multe PC-uri all-in-one utilizeaza aceleasi componente ca laptopurile, nivelurile de performanta sunt practic identice intre cele doua tipuri de computere.

Singurul avantaj cu adevarat convingator pe care il poate avea un PC all-in-one este dimensiunea ecranului. In timp ce PC-urile all-in-one vin de obicei cu dimensiuni de ecran intre 20 si 27 inci, laptopurile sunt in general limitate la ecrane de 17 inci si chiar mai mici.

All-in-one este mai mic decat un desktop dar este inca legat de un spatiu de birou. Laptopurile se deplaseaza intre locatii si chiar furnizeaza energie prin pachetele lor de baterii. Aceasta portabilitate le face mult mai flexibile decat all-in-one… desi la aceasta ora, un all in one castiga mult teren in fata oricarui alt laptop sau desktop utilizat. In principal, este dedicat persoanelor ce lucreaza foarte mult la un pc.

Avantaje importante oferite de sistemele all in one

Un echipament all-in-one are un design elegant, mai ales in comparatie cu carcasele computerelor adesea mai voluminoase si mai plictisitoare. Daca sunteti in cautarea unui computer pe care sa il puneti intr-un loc central in camera dvs. de zi, un computer all-in-one este o optiune interesanta datorita aspectului sau frumos.

In plus, aveti nevoie de mai putine cabluri pentru a conecta un computer all-in-one. 1 sau 2 cabluri sunt adesea suficiente, mai ales daca lucrati cu un mouse si o tastatura fara fir.

Deoarece nu trebuie sa gasiti un loc pentru o carcasa separata pentru computer, computerul all-in-one ocupa mult mai putin spatiu. Este la indemana daca cauti un computer pentru un loc cu putin spatiu sau daca biroul tau nu este prea mare. De asemenea, puteti gasi adesea computere all-in-one pe mesele de bucatarie. De obicei, exista suficient spatiu acolo.

Daca observati ca aveti nevoie de putin mai mult RAM sau spatiu de stocare la un an de la cumparare, un desktop „normal” este de obicei foarte usor de actualizat. Majoritatea carcasei computerelor au chiar sertare goale pe care le puteti instala un hard disk sau SSD suplimentar. Actualizarea este mult mai dificila cu un all-in-one. Piesele sunt adesea lipite sau nu exista spatiu pentru RAM suplimentara sau spatiu de stocare suplimentar.

Daca o parte a unui computer all-in-one se sparge, sunt sanse sa nu puteti inlocui partea separata, mai ales in cazul ecranului. Va trebui sa inlocuiti totul. Cu un PC si un monitor separat, inlocuirea unei piese este mult mai usoara. Daca monitorul se strica, nu trebuie sa cumparati imediat un desktop nou.

Prin urmare, atunci cand cautati eleganta, va trebui sa va asumati ca uneori costurile pot fi mai mari, atat la cumparare cat si la reparatii sau inlocuiri atunci cand apar probleme.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu