Ce este o dezinsectie?

Dezinsectia este procesul pe care companiile de dezinsectie il desfasoara pentru a pune capat daunatorilor care ameninta igiena si siguranta caselor sau a locurilor industriale.

Dezinsectia, spre deosebire de alte tratamente, este foarte eficienta in controlul daunatorilor care invadeaza casele si cladirile. Acest lucru se intampla datorita faptului ca la Sitehisa dezvoltam proiecte care variaza de la focalizare pana la originea daunatorilor. In acest articol va vom spune cum se efectueaza dezinsectia. In plus, veti gasi informatii despre insecte pe care le putem face sa dispara.

Cum se face dezinsectia

Dezinsectia se efectueaza in urma unui protocol de actiune foarte asemanator cu cel al dezinfectiei daunatorilor. Protocoalele de actiune care trebuie urmate sunt intotdeauna specifice fiecarui daunator pe care doriti sa il exterminati. Fiecare insecta are caracteristici specifice si de aceea este important sa se adapteze protocolul la fiecare tip de daunator si spatiu afectat.

Pentru a face acest lucru, noi efectuam un studiu exhaustiv al situatiei pentru a vizualiza domeniul de aplicare al daunatorilor, pentru a planifica executarea dezinsectiei si pentru a proiecta un plan de prevenire. Astfel, pe langa incetarea daunatorilor, vom obtine problema de a reveni si de a preveni reaparitia daunatorilor.

Cele mai frecvente tipuri de insecte

Gandacii, puricii si plosnitele, furnicile, viespile sau orice fel de insecta similara pot intra cu usurinta in orice cladire. Insectele sunt capabile sa se strecoare prin fante, gauri mici sau prin tevile si conductele cladirilor. Mai jos va vom spune care sunt cele mai frecvente insecte:

Gandaci

Gandacii sunt insecte deosebit de neplacute care apar de obicei in bai si bucatarii. Gandacii sunt unul dintre cei mai frecventi daunatori si daca problema radacinii nu este tratata, este de obicei foarte dificil sa se puna capat prezentei lor. Din acest motiv, noi avem un protocol de actiune pe care il ajustam si personalizam in fiecare caz. Astfel, realizam ca dezinsectia este complet eficienta.

Furnici

Aceste insecte mici au capacitatea de a se strecura prin cele mai mici gauri care pot exista. Aceste insecte cauta de obicei resturi alimentare, astfel incat sa le previna, mentinerea unei igiene bune este esentiala.

Purici si plosnite

Flacarile si plosnitele pot ramane pe mobilier, paturi, perne si textile si alte zone ale casei noastre. Sunt insecte mici destul de dificil de exterminat, deci este foarte important sa mergeti la profesionisti care pun in aplicare protocoale specifice de dezinsectie pentru acest tip de insecte.

Capuse

Capusele pot fi gasite in munti, paduri si zone in care exista animale. Ele sunt, de obicei, introduse la casele noastre in mod normal, atasat la animalele noastre de companie sau la noi insine. Noi ajungem la prezenta acestor insecte datorita metodelor noastre eficiente de dezinsectie.

Zboara

Mustele sunt insecte foarte enervante si pot face orice camera neplacuta. Este recomandabil sa actionati impotriva daunatorilor de zbor si sa le impiedicati sa cuibareasca si sa se reproduca.

Viespi

Viespi sunt foarte agresive si periculoase. Ele sunt capabile sa cuibareasca oriunde in casa sau cladirea noastra fara ca noi sa observam prezenta lor. Cel mai indicat lucru in cazul descoperirii si identificarii unui stup de viespi este sa raportati pompierilor. Si apoi, odata ce cuibul este indepartat, puneti-va in mainile unei companii de combatere a daunatorilor pentru a dezinfecta si a preveni reaparitia problemei.

Cand detectam prezenta insectelor in casa noastra, in cladire sau in mediul de lucru, este foarte important sa actionam cat mai curand posibil. Daunatorii se reproduc extrem de repede, deci este esential sa mergeti la profesionisti la cele mai mici dovezi.

Noi identificam insectele impotriva carora trebuie sa actionam si sa dezvoltam protocoale eficiente de dezinsectie pentru a le pune capat si a preveni reaparitia. Vezi aici totul despre dezinsectie restaurante. Nu uita ca restaurantul tau trebuie sa fie in cea mai buna stare tot timpul.

Cum sa scapi de gandaci in bucatarie: 5 pasi cheie

Daca vedeti un gandac in casa dvs., probabil ca exista mult mai multe. Gloantele traiesc in colonii si tind sa fie bune la a ramane fara vedere. In mod normal, se aventureaza sa se ascunda mai ales in timpul noptii, cand se simt cel mai in siguranta sa se miste.

  1. Utilizati o momeala cu gel

Pulverizarea unui aerosol nu va viza neaparat o intreaga colonie, deci trebuie sa fii strategic in planul tau de atac pentru a scapa de gandaci.

O momeala cu gel care scoate gandacii din ascunzatoarea lor este una dintre cele mai bune arme pe care le poti avea in arsenalul tau. Otrava momelii de gel miroase a mancare delicioasa pentru un gandac, dar consecintele sunt letale.

Aplica o momeala cu gel in diferite zone ale casei tale, in special in jurul bucatariei. Puteti plasa aceste momeli sub cornisele blaturilor, langa masina de spalat vase sau in partea de jos a rafturilor dulapurilor, gandacii vor iesi simtind mirosul si vor ramane prinsi in capcana.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu