Ce avantaje obtii atunci cand colaborezi cu o casa de avocatura?

Ce avantaje obtii atunci cand colaborezi cu o casa de avocatura?In momentul in care colaborezi cu o casa de avocatura, asa cum este si Si-Law.ro vei obtine o serie de avantaje considerabile, comparativ cu momentul in care alegi sa colaborezi cu un avocat independent.

Chiar daca in tara noastra numarul de cauze care au intrat in instanta sunt foarte mari si se poate sugera faptul ca romanii stiu ce se intampla in instanta, sunt de asemenea si oameni care nu prea inteleg unde ar trebui sa se indrepte in momentul in care au nevoie sa fie reprezentati juridic si au tendinta sa apeleze doar la prietenii care au cunostinte avocati sau care au mai lucrat cu alti avocati.

De asemenea, o alta practica foarte des intalnita este aceea de a apela la primul avocat pe care il intalnesc pe strada, si sa intre orbeste in orice cabinet. Aceasta nu este musai o abordare gresita insa poate sa nu fie nici cea mai buna.

Tine cont de faptul ca sansele de a castiga un proces sunt considerabil mai mari in momentul in care apelezi la o casa de avocatura. O societate de avocatura poate sa fie de cele mai multe ori mult mai utila in cazul proceselor civile decat un avocat care ar fi angajat doar pentru a reprezenta cazul in instanta.

Sunt mai multe avantaje care pot determina alegerea unei case de avocatura si sunt numeroase aspecte pe care cei mai multi oameni au tendinta de a le trece cu vederea in momentul in care se vad nevoiti sa caute reprezentare juridica, din superficialitate si din lisa pe informare sau din cauza faptului ca nu au avut de aface pana acum cu mediul juridic.

Documentele specifice sunt redactate si obtinute rapid

O casa de avocatura poate sa dea dosarul mai multor avocati simultan, in momentul in care termenul este unul foarte strans. Trebuie sa fie redactate documente rapid si de cele mai multe ori trebuie sa fie adunate multe probe intr-un timp scurt.

Solutia e a lua in calcul o casa de avocatura este cea mai buna varianta mai ales atunci cand este vorba despre un caz complex unde este necesar un volum extrem de mare de acte si de munca, pentru ca un singur avocat nu poate face fata.

Se poate lua ca exemplu aici un proces pe conflicte de munca, unde foarte multi oameni se pot strange la un proces civil pentru a recupera banii de la angajator. Atunci cand trebuie sa fie gestionat un dosar in care sunt implicate foarte multe persoane, volumul de munca va fi si el foarte mare pentru un singur avocat.

Sansele de a castiga cresc foarte mult in momentul in care sunt implicate mai multe ramuri ale dreptului

Sunt situatii in care un proces civil poate sa implice mai multe  ramuri ale dreptului – administrativ, imobiliar, fiscal, recuperarea anumitor drepturi etc. Casele de avocatura pot sa aiba avocati sepcialziati pe fiecare intre aceste ramuri in parte, ceea ce va creste in mod considerabil sansele e a castiga in instanta.

Un dosar la care lucreaza exclusiv specialisti are sanse reale de reusita. Exista si avocati foarte competenti pe mai multe ramuri din drept, in special avocatii care au o vechime extrem de mare, insa casele de avocatura pot sa obtina rezultate foarte bune, atunci cand au specialistii necesari pentru o anumita cauza.

Speta va fi deja cunoscuta

Avocatul care te va reprezenta juridic va trebui sa fie ales nu doar pe baza experientei, prestantei sau vechimei si conteaza foarte mult si rata de succes pe o anumita speta. Un avocat care are foarte multe procese castigate intr-o anumita speta este recomandata fata de unul de prestigiu care este insa strain de ramura din dosar.

Avand in vedere faptul ca o casa de avocatura reuneste de cele mai multe ori avocatii sepcializati in mai multe ramuri din drept sunt sanse mult mai mari ca speta respectiva sa fie cunoscuta deja, ceea ce va creste in mod automat sansele de castig in fata unei instante de judecata. Interesul tutuor persoanelor care au nevoie de asistenta este acela de a contacta avocati care au avut de aface cu spete similare si care au castigat in procese, intr-un numar mare.

Avantajele pe care le obtii prin colaborarea cu casele de avocatura nu sunt putine si atat timp cat se urmareste obtinerea unor rezultate bune nu ar trebui sa existe nicio alta alegere, in sepcial in momentul in care dosarul presupune un volum de munca mare si sunt implicati avocati sepcializati cu foarte multe ramuri din drept.

De asemenea, nu exista inca nicio regula care sa spuna ca onorariul casei de avocatura este mai mare comparativ cu cel al unui avocat independent, care are propriul birou si care nu este parte dintr-o societate de avocatura, deci nu ai niciun motiv pentru care sa fugi de casele de avocatura din cauza banilor.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu