Sfaturi pentru prima săritură cu paraşuta

Dacă în sfârșit eşti gata să bifezi sarit cu parașuta de pe lista ta de dorinţe, ne propunem să te ajutăm să ai cea mai bună experiență posibilă. Fiecare aventură necesită pregătire și, urmând sfaturile noastre pentru cei care sar pentru prima dată cu paraşuta, te poţi pregăti pentru o aventură reușită.

Fă-ţi temele

Cât de multe știi? Încurajăm potențialii parașutisti să facă un pic de cercetare înainte de a alege dintre operatorii existenţi. Citeşte, vezi dacă au conținut dedicat celor aflaţi la prima săritură, află ce au de oferit și asigură-te că verifici regulile și cerințele fiecărui operator.

Îmbracă-te potrivit

Unul dintre cele mai importante sfaturi pentru prima săritură cu paraşuta este să te asiguri că ținuta ta este adecvată pentru parașutism. Crede-ne, unele obiecte de îmbrăcăminte pur și simplu nu funcționează pentru parașutism. Nu există nimic mai inconfortabil ca îmbrăcămintea strâmtă și restrictivă atunci când ai nevoie de mobilitate optimă. Așadar, asigură-te că te îmbraci confortabil. Dacă este îmbrăcăminte sport, probabil că este perfectă pentru parașutism. Pantofii trebuie să fie plaţi, iar accesoriile trebui reduse la minimum.

Filmează

Să fim realiști: e posibil să fie singura ta săritură cu parașuta. Sfatul nostru este să te asiguri că ai această experienţă pe video! Cu toată adrenalina şi stimulii noi, experienţa va trece cât ai clipi. Dar vei avea o modalitate de a-ţi aminti și de a retrăi experienţa împreună cu prietenii și familia pentru mulți ani de acum înainte!

Nu mânca prea mult , nici prea puţin

Dacă vrei să te asiguri că te vei simţi bine în timpul săriturii, cel mai bine este să nu mănânci în exces înainte de a sări. Pe de altă parte, evită să sari nemâncat! Trebuie să ai ceva în stomac. În caz contrar, vei ajunge cu capul în nori chiar înainte de pleca de pe pământ! Sugerăm un mic dejun ușor și moderat și să ai cu tine gustări pentru a te asigura că îţi menții nivelul de zahăr din sânge constant.

Nu bea în exces

Cu o noapte înainte de parașutism, este imperativ să nu exagerezi cu băutura. Deși ai putea crede că o băutură sau două te vor calma, este exact invers. Alcoolul este clasificat ca un deprimant al sistemului nervos central și poate modifica nivelurile de serotonină din creier. Rezultatul, pentru unii, este anxietatea agravată a doua zi. Un pahar de vin la cină sau cocktailul de după serviciu nu ar trebui să provoace probleme. Cu toate acestea, de regulă, trebuie să treacă cel puțin 8 ore între ultima băutură alcoolică și săritură.

Nu face scuba diving cu 24 de ore înainte

Din cauza schimbărilor extreme ale presiunii care apar la scufundări, azotul este absorbit în țesuturile și fluxul sanguin. Dacă presiunea din jurul tău se schimbă prea repede, azotul din organism creează bule în sânge și țesuturi. Acest lucru se poate întâmpla dacă sari cu paraşuta prea devreme după scufundare. Azotul rezidual poate să creeze bule în corpul tău. Rezultatul este ceva numit boală de decompresie și poate fi destul de grav. Nu risca, doar aşteaptă cel puțin o zi întreagă după scufundare.

Nu închide ochii

Ştim că este tentant să închizi ochii când ţi se pare că experiența este prea puternică, dar acesta este momentul pe care l-ai așteptat. Această provocare și șansa de a vedea lumea ca niciodată înainte este ceva pentru care merită să faci un efort. Garantăm asta. Ține-ți ochii deschiși și observă totul.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu