Aplicatii utile pentru ecranul telefonului

Ecranul de blocare este ceva ce vedem destul de des cand ne uitam la telefonul nostru mobil. De aceea, exista multe aplicatii care ne vor ajuta sa o aducem la masurile noastre. Atunci cand folosesti astfel de aplicatii nu uita de husele de protectie. Intra pe huse Samsung si gaseste husa potrivita.

Next Lock Screen

Este posibil sa nu aiba nenumarate optiuni de configurare, dar Next Lock Screen face ceea ce promite si o face bine. Este foarte simplu de utilizat si ne permite sa adaugam orice aplicatii pe care le dorim la ecranul de blocare.

Solo Locker

Solo Locker ofera mai multe caracteristici decat ecranul urmator de blocare, dupa cum toata lumea poate ajusta aspectul asa cum se doreste.

Ceas

Ecranele de blocare includ de obicei un ceas in mod implicit. Daca din orice motiv nu ne acopera, putem alege unul dintre urmatoarele.

Clock Dash

Ceasul Dash este un ceas simplu, ne ofera acces la alte aplicatii , cum ar fi ceas cu alarma, aplicatia meteo, calendarul nostru, e-mail, si multe altele.

DIGI Clock

Ceas DIGI este o colectie de 5 widgeturi ceasuri digitale de dimensiuni diferite, pe care le putem pune pe ecranul de start. Din fericire, printre optiunile noastre se numara 40 de fonturi pentru a alege, deoarece implicit nu este cel mai bun. In plus fata de font, ni se ofera alte optiuni de configurare pentru a personaliza ceasul.

Vreme

Personalizarea dispozitivului nostru include si aplicatiile Android care arata vremea, deoarece acestea intra de obicei in ecranul de pornire sau in ecranul de blocare.

GO Weather

Go Weather include prognozele meteo si widget pentru ecranul de start. Suporta limba engleza, in timp ce widgetul este destul de discret, ocupand o mica parte a ecranului.

1Weather

1Weather este una dintre aplicatiile cele mai convenabile meteorologice.

Are optiuni pentru cat de des putem primi informatii despre vreme. Pe langa temperatura, ne informeaza despre lucruri precum umiditatea, vizibilitatea, viteza vantului si multe altele.

AccuWeather

AccuWeather probabil cele mai multe aplicatii meteorologice exacte.

Are mai multe optiuni de configurare, in timp ce are capacitatea de a ne avertiza cand se prognozeaza vreme rea in zona noastra.

Productivitate si aplicatii de birou

Productivitatea include toate aplicatiile Android care ne ajuta sa indeplinim sarcinile zilnice si sunt de obicei legate de probleme de birou.

Gestionarea fisierelor

Gestionarea fisierelor este una dintre cele mai importante functii ale oricarui software, chiar si atunci cand vine vorba de dispozitive mobile. Cu aplicatiile de gestionare a fisierelor putem muta fisiere, gestiona spatiul nostru de stocare si multe altele. Putem face toate acestea perfect cu una dintre urmatoarele aplicatii Android.

Solid Explorer

Baza de fani a Solid Explorer este in continua crestere, deoarece este un manager de fisiere caruia nu ii lipseste absolut nimic.

Printre numeroasele sale caracteristici se numara varietatea larga de teme din care puteti alege, capacitatea de a transfera fisiere prin FTP, sFTP si alte protocoale, gestionarea conturilor noastre cloud si multe altele.

Desi are o versiune platita, singurul lucru pe care il are in plus este absenta reclamelor.

X-Plore

Este probabil cea mai completa solutie de gestionare a fisierelor.

X-plore totul si beneficiile face, chiar daca se situeaza cu mult in urma in design. Imparte fereastra principala in doua ferestre separate, astfel incat sa putem gestiona fisierele mai usor. Foarte recomandat pentru utilizatorii avansati care doresc sa controleze chiar si cele mai mici detalii.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu