3 aspecte la care să fii atent pentru un aspect atractiv

Atractivitatea este ceva la care toți tânjim mai mult sau mai puțin pentru a ne afirma în societate și a fi mai plăcuți de către cei din jur. Cu toate acestea, gradul de atractivitate al unei persoane este ceva subiectiv, depinzând de fiecare privitor. În ciuda acestui lucru, există câteva aspecte la care să fii atent pentru a întoarce privirile pe oriunde ai merge.

Iată 3 moduri prin care să devi mai atractiv:

  1.     Aspectul danturii

În primul rând, zâmbetul este prima trăsătură la care sunt atenți cei din jur. Este important să fii încrezător în felul în care arăți atunci când te simți bine, când ești fericit și când te afli în compania oamenilor dragi. Fă vizite regulate la medicul stomatolog pentru a menține sănătatea danturii tale, dar și pentru a face anumite ajustări unde este cazul. Spre exemplu, aparatele dentare sunt o soluție sigură atunci când există probleme cu poziționarea mușcăturii sau cu dinții care au crescut strâmb. O intervenție regulată pe care ar trebui să o faci este detartrajul, care ajută la îndepărtarea tartrului pentru o dantură mai curată și o senzație de prospețime.

  1.     Protejarea tenului de radiațiile solare

Un alt aspect la care ar trebui să acorzi o atenție deosebită, cât mai devreme este aplicarea cremelor cu SPF pe corp și ten. Pe lângă beneficiile pe care le are în combaterea cancerului de piele și a diverselor reacții adverse ale expunerii la soare, aceasta este principalul adjuvant în combaterea îmbătrânirii premature. O cantitate suficientă, de două linguri mai exact, trebuie aplicată în fiecare dimineață, indiferent de sezon. În sezonul cald sau atunci când soarele este mai puternic, cantitatea trebuie aplicată la fiecare două ore. Respectă cu strictețe această regulă și vei vedea rezultatele pe parcursul anilor.

  1.     Ridurile de expresie

Ridurile de expresie sunt un factor al îmbătrânirii destul de dificil de combătut. Pentru a avea succes în această luptă, trebuie să identifici cât mai devreme zonele cu probleme. Apoi, următorul pas este să renunți pe cât posibil la expresiile faciale care le creează. Sunt persoane extrem de expresive care își folosesc toți mușchii feței când reacționează într-un fel, acest aspect generând niște pliuri care se pot adânci cu trecerea timpului, în timp ce alte persoane sunt mai statice ca expresie, acest lucru făcându-le un favor pe partea de elasticitate a tenului. În cazul în care totuși simți că nu reușești să te oprești din a-ți arăta expresivitatea, poți apela la intervenții cu filler care se injectează în zonele cu probleme, oprind astfel formarea ridurilor de expresie.

În concluzie, fizicul nostru este un templu de care trebuie să avem grijă pentru a-l păstra frumos și sănătos cât mai mult timp. Pentru a face acest lucru, este necesar să acordăm o atenție deosebită unei serii de factori care pe parcursul anilor vor face o diferență considerabilă. Ține cont de aspectul danturii tale și vizitează-ți regulat medicul stomatolog pentru a preveni orice problemă la timp, utilizează crema cu factor de protecție solară în fiecare zi și redu ridurile de expresie prin evitarea mișcării excesive a musculaturii faciale. Respectă cu strictețe aceste reguli, iar frumusețea ta va dăinui de-a lungul anilor!

Sursa foto pexels.com

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu