Top 7 motive pentru a utiliza rafturile de sarma intr-un depozit

Top 7 motive pentru a utiliza rafturile de sarma intr-un depozitAtunci cand cautati cele mai durabile si eficiente modalitati de a va proiecta depozitul, exista multe tipuri de rafturi disponibile.

Fiecare forma de rafturi vine cu propriul set de avantaje si dezavantaje, dar odata cu trecerea timpului, mai multi manageri si operatori de depozite aleg rafturi din sarma in depozitele lor din mai multe motive.

In randurile care urmeaza veti descoperi cateva argumente datorita carora merita sa alegeti si dvs. astfel de rafturi pentru ca mai apoi sa aflati si ce alte rafturi metalice mai puteti achizitiona pentru afacerea dvs.

Durabilitate

Atunci cand aveti nevoie de cea mai buna solutie pentru depozitarea obiectelor grele care ar putea avea nevoie sa ramana pe rafturi de depozitare pentru o perioada lunga de timp, cu siguranta rafturile de sarma sunt una dintre cele mai bune optiuni de stocare pentru depozit in prezent pe piata.

Natura modulara

Unitatile de rafturi de sarma vin cu o mare flexibilitate, deoarece sunt de natura modulara. Aceasta caracteristica face si mai usor sa stocati mai multe articole in depozitul dvs. fara a fi nevoie sa renuntati la spatiu.

Daca este nevoie de mai mult spatiu de stocare, rafturile de sarma suplimentare pot fi achizitionate cu usurinta pentru a va extinde capacitatea de stocare, pe masura ce nevoia dvs. de spatiu suplimentar creste odata cu afacerea dvs.

Igiena

Modul in care sunt construite rafturile din sarma si materialele utilizate pentru a le construi inseamna ca permit o acumulare minima de praf in comparatie cu alte optiuni de rafturi, cum ar fi rafturile din otel. In industrii precum industria sanatatii, industria electronica si industria de depozitare a alimentelor, evitarea cat mai buna posibila a prafului este esentiala pentru crearea unui mediu de depozit sigur si igienic in care sa depozitati marfa.

Siguranta

In afara faptului ca ca sunt mai igienice in comparatie cu alte tipuri de rafturi metalice si nu numai (care pot fi intalnite in orice tip de depozit), in caz de incendiu sau alte accidente similare de depozitare, trebuie sa aveti la cunostinta faptul ca rafturile din sarma pot rezista la mai multa caldura si nu vor impiedica dispersarea apei dintr-un sistem de aspersoare de tavan in cazul in care ar trebui sa se utilizeze cu scopul de a minimiza pagubele cauzate de un incendiu.

Aceasta inseamna ca, daca focul afecteaza portiuni din depozit mai jos, mai exact de la sol, atunci sistemul de aspersoare poate patrunde prin straturile superioare ale rafturilor si poate stinge focul mai eficient.

Depozitare la rece

Daca sunteti in cautarea unei solutii pentru o sectiune de depozitare la rece in cadrul depozitului depozitului dvs., rafturile din sarma sunt o alegere excelenta datorita posibilitatii rafturilor din sarma de permite aerului rece sa circule si sa ajunga la marfa care se afla pe rafturi, ceea ce afecteaza direct si imbunatateste calitatea depozitarii.

De asemenea, permite o acumulare mai mica de condens pe rafturi, deoarece particulele mai condensate pot fi evaporate in aer in jurul rafturilor. Aceasta creeaza o solutie de stocare mai usor de utilizat si de inalta calitate pentru zonele de depozitare frigorifica.

Portabilitate

Rafturile de sarma sunt mai usoare decat multe dintre alternativele sale asa ca prin urmare, pot fi puse pe roti pentru a fi utilizate pentru solutii portabile de depozitare. Posibilitatea de a muta rafturile respective in jurul unui spatiu de depozitare creste eficienta si poate permite completarea depozitului si usurinta in transportul marfurilor.

Depozitarea pieselor mici

Atunci cand se utilizeaza rafturi din sarma, piesele mici pot fi depozitate dens, ramanand bine organizate si vizibile pentru angajatii din depozit. Cosurile de piese mici pot fi de asemenea deconectate, daca este necesar, pentru a permite solutii de depozitare versatile.

Pe masura ce se fac modificari la ceea ce este necesar la diferite niveluri ale depozitului, piesele pot fi schimbate pentru a fi la fel de accesibile lucratorilor de pe podea pe cat trebuie.

Asadar, se poate vedea ca exista o multime de motive pentru care este rentabil ca intr-un depozit sa fie utilizate rafturi din sarma, insa cu siguranta inainte de a alege rafturile va fi necesar sa aruncati o privire peste un portofoliu rafturi metalice al comerciantului.

In functie de ceea ce aveti de depozitat, este posibil sa vi se potriveasca mai mult rafturile metalice clasice, sau se poate de-asemenea sa aveti nevoie de rafturi cantilever. Daca detineti un depozit de anvelope, in mod evident va fi nevoie sa va indreptati atentia spre rafturi pentru anvelope, care sunt diferite de celelalte mentionate anterior.

Asadar, se poate vedea foarte clar faptul ca exista diferite tipuri de rafturi metalice spre care va puteti indrepta atentia cand vizualizati un portofoliu rafturi metalice, insa rafturile metalice din sarma, cu siguranta pot reprezenta una dintre cele mai bune optiuni pentru depozitarea produselor in depozitul pe care il detineti.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu