Moduri de a utiliza containerele

De obicei, primul lucru care ne vine in minte atunci cand vorbim despre containere, este un container imens de marfa cu care putem transporta obiecte foarte mari sau grele, fie pe mare, fie pe uscat.

Cu toate acestea si credeti sau nu, containerele nu sunt folosite numai pentru a transporta lucruri, astazi puteti da mai multe utilizari containerelor si pentru a va oferi o idee mai buna, astazi va vom arata cateva moduri incredibile de a utiliza containerele. Cabine-Containere.ro este locul in care poti gasi mai multe tipuri de containere.

Case construite cu containere

Nu este cu adevarat surprinzator faptul ca,  casele sau birourile construite cu containere sunt din ce in ce mai populare, deoarece daca masuram avantajele pe care le au,  sunt multe.

Unele dintre ele sunt economisirea in timpul investit in constructie, deoarece, spre deosebire de casele tipice, nu trebuie sa investiti mult timp in construirea acesteia. Nu trebuie sa investim sume mari de bani. In comparatie cu casele conventionale, unde de obicei trebuie sa investesti mult pentru constructia sa, folosind containerele nu trebuie sa faci cheltuieli foarte mari.

Acestea sunt ecologice si, in plus, atat pe termen scurt, cat si pe termen lung aduc un cost redus de intretinere.

Food Truck si bucatarie mobila

Multi dintre noi ne-am gandit sa ne incepem propria afacere avand o bucatarie mobila sau un food truck, astfel incat sa putem merge oriunde dorim in timp ce vindem alimente.

Acesta este motivul pentru care ar trebui sa stiti ca una dintre modalitatile de utilizare a containerelor este de a le converti in bucatarii mobile. In acest fel, nu numai ca putem economisi banii pe care i-am cheltui in mod normal pe o bucatarie mobila conventionala, dar putem alege si designul care ni se potriveste cel mai bine.

Depozite

Poate suna ciudat la inceput ca un container poate functiona ca o incinta comerciala, dar ciudat cum pare ca este asa. Ca micro-antreprenori, putem incepe sa avem un loc mic construit cu containere, deci ceea ce vom economisi in sistemul structural putem folosi pentru a cumpara mai multe marfuri sau pentru a ne plati angajatii.

O piscina fantastica

Fara indoiala, una dintre cele mai incredibile modalitati de a utiliza un container este de a-l transforma intr-o piscina. Deoarece sunt usor de manevrat, usor de curatat si, de asemenea, usor de mutat, in ultimii ani au devenit unul dintre cele mai populare materiale pentru fabricarea piscinelor. Din acelasi motiv, este din ce in ce mai frecvent sa vezi oameni care prefera containerele la piscine tipice.

Laboratoare stiintifice

Asa este, exista multi studenti si oameni de stiinta care decid sa-si creeze laboratorul in containerele maritime, deoarece acestea sunt suficient de spatioase, confortabile si economice pentru a putea lucra.

Avantajele containerelor

Intr-adevar, daca ne gandim bine, exista mai multe avantaje pe care ni le ofera containerele maritime. Ele sunt practice, costul lor este scazut pe piata, pot fi usor relocate, durata lor de viata utila este mai mare de 90 de ani, pot fi manipulate cu usurinta atata timp cat se utilizeaza ajutorul unei macarale si daca toate acestea nu au fost suficiente, ele sunt, de asemenea, sigure si fiabile.

Istoria caselor in containere

Cand Malcolm McLean a inventat containerele de transport maritim in 1956, el incerca sa ajute cu transportul international. Cel mai probabil nu s-a gandit ca aceste containere vor deveni ceva mai mult decat pentru care le-a intentionat.

Containerele de transport maritim au devenit din ce in ce mai populare in ultimii ani, pentru o gama larga de utilizari, inclusiv scoli si case. Dar de unde a inceput tendinta de a construi case din containere maritime?

Prima inregistrare oficiala a unui container de transport maritim acasa a fost in noiembrie 1987, detinuta de un barbat pe nume Phillip Clark. El a depus un brevet pentru „metoda de transformare a unuia sau mai multor containere de transport maritim din otel intr-o cladire locuibila”.

In brevetul sau, a descris modul in care containerele maritime puteau fi modificate pentru a fi transformate in spatii de locuit; doi ani mai tarziu brevetul sau a fost aprobat. Clark nu a fost prima persoana care a venit cu ideea, el a fost doar primul din inregistrarile oficiale.

Cu doi ani inainte de brevetul lui Clark, in 1985, platoul filmului Space Rage avea mai multe cladiri realizate din containere maritime.

In anii 1970, in Marea Britanie, un arhitect si-a scris teza despre conceptul de transformare a containerelor maritime vechi in case. Mai tarziu a construit cateva cladiri din containere, care sunt inca in picioare astazi.

In 1994, Stewart Brand a scris o carte despre transformarea containerelor de transport in spatii de birouri. „Cum invata cladirile” a fost prima publicatie care a mentionat transformarea containerelor in cladiri. Acesta este locul in care tendinta pentru casele de containere de transport maritim a inceput sa castige cu adevarat avant.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu