Jocuri Bluetooth multiplayer pentru Android

Badland 2

Dupa unul dintre cele mai bune jocuri cu derulare laterala din toate timpurile, Badland 2 este un joc care trebuie sa fie savurat pe deplin cu prietenii tai. Jocul ofera un gameplay inovator bazat pe fizica, combinat cu o grafica si un sunet uimitoare.

Poti juca cu prietenii tai pe acelasi dispozitiv in modul multiplayer pentru a concura unul impotriva celuilalt in timp ce te lupti cu extraterestrii si alte creaturi intunecate in lumea mistica a jocului. Pentru a obtine un display nou, numai bun de jocuri, intra pe inlocuire display Nokia.

Glow Hockey 2

Acum, cine nu iubeste un joc de hochei cu aer comprimat, nu-i asa? Ei bine, avand in vedere ca ecranele smartphone-urilor devin din ce in ce mai mari, Glow Hockey 2 este jocul multiplayer local perfect pentru tine. Conceptul este simplu: tu controlezi un atacant, iar scopul este sa lovesti pucul in gaura adversarului. Da-i o sansa acestui joc daca iti place hocheiul pe aer. Sunt sigur ca o sa-ti placa.

Bounden

Jocurile nu ar trebui sa te lege de ecranele smartphone-urilor, nu-i asa? Ei bine, aici intervine Bounden. Un joc unic, este un amestec de Twister si balet. Iti folosesti telefonul ca ghid pentru a dansa sau pentru a te juca cu altcineva. Tot ce trebuie sa faci este sa scoti telefonul, sa rogi o alta persoana sa lase degetul mare in jos si sa se miste simultan pentru a dansa impreuna.

Ludo King

Da, ai citit bine, Ludo! Clasicul joc de societate este in sfarsit disponibil pe Android si arata foarte bine. Conceptul este acelasi cu cel al tablei Ludo, in care iti muti markerul colorat prin aruncarea unui zar. Datorita Ludo King, tu si prietenii tai puteti juca cu usurinta acest joc pe acelasi dispozitiv. Deci, ce mai astepti? Miscati-va!

Bluetooth Multiplayer Jocuri Android

Sea Battle 2

Sea Battle 2 este continuarea lui Sea Battle, unul dintre cele mai bune jocuri Android multiplayer din toate timpurile. Vei avea la dispozitie nave, avioane, submarine, mine, radare si multe altele.

Pune-ti navele pe tabla, ataca pozitiile adversarului si foloseste-ti vastul arsenal pentru a scufunda navele adversarului. Din fericire, va puteti conecta cu prietenii prin Bluetooth si va puteti indrepta spre campul de lupta acvatic.

DUAL!

Dual duce conceptul de joc multiplayer prin Bluetooth la un nivel superior, transferand efectiv datele de pe un ecran pe altul. Un joc care se joaca intre doua persoane, jucatorii folosesc dispozitivele mobile pentru a trage de pe un ecran pe altul. Jocul include, de asemenea, moduri competitive sau cooperatiste pentru a oferi prietenie si rivalitate intre utilizatorii de telefonie mobila asociati.

Volleyball Hangout

Volleyball Hangout este un joc de volei pe plaja foarte simplu, care iti permite sa joci impotriva prietenilor tai in modul multiplayer Bluetooth. Poti sa te lupti cu prietenii tai intr-un joc de volei distractiv si captivant. Tot ce trebuie sa faci este sa pozitionezi viermele si sa lovesti mingea. In plus, puteti alege dintr-o varietate de viermi pe indelete.

Respawnable

Jocurile de lupte sunt preferatele mele, iar daca si ale tale sunt favorite, hai sa ne intalnim si sa jucam Respawnables. Jocul puternic, plin de actiune, te face sa simti fiorul luptei si al contraatacului. De asemenea, poti alege sa fii un asasin, un terorist, un lunetist de elita, un asasin platit sau un asasin din fortele speciale.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu