Garderoba în city break – Ce articole vestimentare să lași acasă și ce să iei cu tine în city break pentru a te bucura din plin de experiență!

Un city break este o ocazie perfectă pentru a te relaxa puțin după o perioadă în care ai muncit cât de mult și bine ai putut. De asemenea, poate fi momentul perfect pentru a explora locuri noi pentru tine. În același timp, însă, acesta poate fi ocazia perfectă pentru a te împotmoli în garderoba ta pentru că nu știi ce să pui în bagaj și ce să lași acasă.

         Din fericire, există posibilitatea de a evita astfel de momente care îți consumă timp și energie degeaba. Pentru a afla mai multe despre cum să îți pregătești bagajul pentru city break, acest articol îți va pune la dispoziție detalii referitoare la cele mai utile articole vestimentare pe care să le împachetezi, dar și la cele pe care să le eviți. 

Ce articole vestimentare să lași acasă și ce să iei cu tine în city break pentru a te bucura din plin de experiență: 

Încălțămintea

         Încălțămintea ar trebui să fie atât confortabilă, cât și aspectuoasă. Cel mai bine este să porți cu tine una, maxim două perechi de pantofi. Alege una din perechile de teniși de damă de pe kalapod.net pentru a te asigura că ai parte și de o ținută impecabilă din punct de vedere estetic, dar și de confort. Nu îți îngreuna bagajul în mod inutil cu perechi de pantofi cu toc sau alte tipuri de încălțăminte pe care nu le poți purta o zi întreagă. Cel mai bine este să ai certitudinea că te poți plimba o zi întreagă fără a fi nevoită să recurgi la plasturi sau să te confrunți cu dureri de picioare.

Pantalonii

         La fel ca în cazul încălțămintei, perechile de pantaloni pe care le pui în bagaj trebuie să fie cât mai confortabile. O pereche de blugi drepți sau a căror construcție este largă sunt potriviți pentru această situație. Dacă nu te înțelegi foarte bine cu blugii, ai și alte opțiuni. Pantalonii dintr-un material ușor sau cei foarte largi sunt bineveniți. În schimb, blugii strâmți pot fi evitați. Și fustele pot face parte din garderoba ta de city break dacă sunt ceva mai lungi. Lasă, totuși, acasă fustele foarte scurte ori pe cele strâmte, mai ales dacă nu sunt articole vestimentare confortabile pentru zilele lungi în care ai foarte mult de mers pe jos și de explorat.

Geaca

         Nu pleca niciodată în vacanță fără o geacă. Chiar dacă ai decis să călătorești în sezonul cald, o geacă îți poate fi de mare ajutor. Pentru astfel de situații, optează pentru o geacă anti-vânt. Este de preferat să nu alegi una prea groasă. Pe de altă parte, o pelerină de ploaie sau o geacă impermeabilă poate fi necesară în orice sezon. Vremea este mereu imprevizibilă, iar tu poți fi pregătită pentru orice provocare dacă știi ce să îți așezi printre articolele vestimentare din bagaj.

         În concluzie, pentru a te bucura din plin de city break-ul mult așteptat este esențial să știi cum să îți pregătești garderoba de vacanță. Printre articolele pe care le poți lăsa acasă se numără pantofii cu toc și pntalonii incomozi, precum sunt blugii foarte strâmți. Pantalonii vaporoși și tenișii vor fi mereu o alegere bună, iar geaca care să te protejeze de intemperii va putea fi articolul pe care îl vei pune mereu în bagaj.

 

Sursa foto: unsplash.com

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu