De ce sa alegi o borrmasina cu baterii?

De ce sa alegi o borrmasina cu baterii

Pe masura ce tehnologia a progresat, la fel au evoluat si uneltele electrice fara fir. Acest tip de unelte sunt acum mai puternice ca niciodata si ofera o serie de avantaje fata de cele cu fir. Daca sunteti in cautare de o noua unealta electrica, iata de ce ar trebui sa luati in considerare in mod serios optiunea achizitionarii de bormasina cu acumulator.

Mai convenabile

Unul dintre cele mai mari avantaje ale unei bormasini electrice fara fir este faptul ca este mult mai comod de utilizat decat una cu fir. Nu este nevoie sa va faceti griji cu privire la gasirea unei prize sau la impiedicarea de cabluri. Puteti lua bormasina oriunde trebuie sa mergeti si o puteti folosi in orice locatie.

Mai puternice

Uneltele electrice fara fir au evoluat mult in ultimii ani. Ele sunt acum mai puternice ca niciodata. Acest lucru inseamna ca puteti face fata unor lucrari mai dificile cu o unealta electrica fara fir si nu trebuie sa va faceti griji legate de durata bateriei. Bateriile noi sunt facute sa reziste mult timp pana la urmatoarea incarcare.

Nu va mai chinuiti cu cablurile lungi

Un alt avantaj al uneltelor electrice fara fir este ca nu trebuie sa va faceti griji cu privire la cablurile care va incurca. Cu o bormasina clasica, trebuie sa va faceti griji in permanenta ca firul se incurca sau va va sta in cale.

Mai bine pentru mediu

Bormasiniile electrice cu baterie sunt, de asemenea, mai bune pentru mediu. Atunci cand utilizati o unealta electrica fara fir, nu folositi energie electrica pe toata durata utilizarii. Acest lucru inseamna ca nu contribuiti la poluarea cauzata de consumul de curent electric.

Mai accesibile

Uneltele electrice fara fir sunt, de asemenea, mai accesibile decat erau odata. Tehnologia s-a imbunatatit pana la punctul in care uneltele electrice fara fir sunt acum mai accesibile decat oricand. Acest lucru inseamna ca puteti obtine o bormasina electrica fara fir de inalta calitate fara a cheltui foarte multi bani.

Acumulatori puternici

Tehnologia a evoluat in mod semnificativ in ultimii ani. Acum, bateriile sunt mai bune decat oricand si poate furniza energie mai mare pentru un timp mai indelungat. Acest lucru inseamna ca puteti sa va bazati pe unealta pentru mai mult timp, ceea ce este un avantaj in orice situatie.

Optiuni mai ieftine

Fara a nega faptul ca puteti face o multime de lucruri cu o bormasina electrica cu fir, exista inca unele scule electrice fara fir pe care le puteti cumpara pentru a profita la maximum de fiabilitatea utilizarii acesteia. Modelele fara fir sunt mai ieftine in general, iar pe masura ce tehnologia inainteaza, acestea vor deveni si mai ieftine.

Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care ar trebui sa luati in considerare achizitionarea unei bormasini electrice fara fir. Daca sunteti in cautarea unei noi scule electrice, o bormasina cu acumulator FDV 1002 A este o optiune excelenta. Totul este mult mai simplu, iar avantajul de a avea mai multi acumulatori gata incarcati pentru utilizare imediata este imbatabil.

Cum se alege o bormasina?

Mesterii sunt impartiti in diferite categorii, dar din experienta noastra exista, de fapt, doar doua tipuri: oameni care iau uneori unelte pentru ca ceva trebuie agatat sau reparat si lucratorii care se bucura de hobby-ul lor. Pentru primul tip, uneltele sunt doar unelte, in timp ce cei seriosi de bricolaj se adancesc mai mult in gama si vor opta mai degraba pentru calitate profesionala decat pentru un pret scazut.

Pentru ambele categorii, enumeram aici o serie de puncte pentru a va ajuta sa alegeti un burghiu potrivit.

Pentru acest grup, o masina usoara pentru gaurit si insurubare este de obicei suficienta. O surubelnita fara fir sau un model simplu pe retea, ca acest Makita.

Lucrurile la care trebuie sa acordati atentie atunci cand cumparati sunt puterea, cuplul si pentru uneltele fara fir capacitatea.  O putere nominala de 450 – 600 de wati este suficienta pentru majoritatea lucrarilor, iar o baterie de 1,5 Ah (amperi pe  ora) are suficienta capacitate pentru a finaliza acele lucrari dintr-o singura miscare. Cuplul, exprimat in Newtoni metri (Nm), este decisiv pentru puterea masinii: cu cat cuplul este mai mare, cu atat munca pe care o poate suporta este mai grea. Nu veti avea nevoie de mai mult de 54 Nm.

O masina de gaurit fara fir solid pentru utilizare „din cand in cand” este Bosch PSR Universal. Bosch este intr-adevar un brand care implementeaza cu accent separatia dintre pasionati si profesionisti in gama sa.

Si da, la jumatate de pret  exista si o gama larga de burghie, dar Klium nu este activ pe aceasta piata de hobby. In sortimentul nostru veti gasi doar unelte de nivel profesional.

Sfat: Daca nu folositi burghiul foarte des, probabil ca nu veti face cerinte speciale cu privire la accesorii. Achizitionarea unui set complet – masina, burghie si accesorii intr-o carcasa – poate fi atunci o optiune atractiva din punct de vedere financiar.

 

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu